Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fikriye hoşgeldin...
sanırım takıma katılmak istiyorsun biraz kendinden bahsetsene??
kaç kilosun boyun yaşın?? nasıl kilo aldın ??

merhaba canim,hosbulduk.Evet takiminiza katilmak istiyorum,
25 yasindayim,boyum 165 cm.kilom 72,5.
hamileyken fazla kilo almadim fakat dogumdan sonra sutum yetersiz oldugu icin cok yemek yemege basladim,hele meyve sulari,tahin helva,pekmezler,bozalar,vitaminler.cokacimcoook.Arik emzirmiyorum ve kendimi dusunme zamani geldi.Aranizda beni de alirsaniz cok sevinirim.a.s.

Kesin Melis annesini uyutmustur,kimbilir hangi cekmece katistiriyor simdikaydirigubbakcemile2:emir_bebek::hulya:,sen annesi uyu uyu orda.kaydirigubbakcemile3
ah gitti çekmeceler.melisim uyaaan. kaydirigubbakcemile3
bu arada fikriye bacım hoşgeldin. takımda yer var sanırım gerçi melis seni bilgilendirir.sanırım tanışıyorsunuz. sende gebelik sonrası kilolarından kurtulmayamı çalışıyorsun.inşallah diyetine bizle devam edersin ve güzel kilolar verirsin.
günaydııııınnnn a.s.
sanada günaydın hayatım.

ad canım gayet dengeli besleniyorsun bu hafta 52yi görürsün sanırım
canım çalıştığın için sanırım suyu aksatmaya başladın bende de havalar değişince düzen bozuldu...bende zor içiorum ama bugün hava güzel sanırım 2.5 lt içebilirim
ah inşallah dosbacım,şu bayramın azizliğinden kurtulmam lazım.gerçi hala wc ye gidemedim. eminimki farkedecek,çok şişliğim var hiç rahat değilim.
evet hayatım iş yerinde fazla su içmek istemiyorum aslında.ne kadar su okadar wc demek.ve burası hep erkek dolu tek bayan çalışan benim.gelen gidende çok oluyor. wcye gitmeye çekiniyorum açıkçası,oyüzden 500 ml ancak içiyorum. :utangac:

bu arada fikriye bacım hoşgeldin. takımda yer var sanırım gerçi melis seni bilgilendirir.sanırım tanışıyorsunuz. sende gebelik sonrası kilolarından kurtulmayamı çalışıyorsun.inşallah diyetine bizle devam edersin ve güzel kilolar verirsin.

Hosbulduk canim,INSALAH veririz,artik kilolarimdan baktin acikcasi,giyidim hic birsey guzel durmuyor.:CüvCüv: hep ikinciye hamile saniyorlar benisüprizzzzz cok moralim buzuluyor bazen.evet Ferda ile tanisiyoruz.onun haberini bekliyorum ama yok daha her halde Melisin aksamki belalari topluyor simdi:roflol::roflol: yada su keyfi yapiyordur,genelde Melis bu saatte uyur,:emir_bebek:

mrb kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim biraz olsun moralim yerine geldi şimdilik konuşmuyorum hatasını anlamasını beklerim ama öyle yapıda biri de değil bakalım bu sular ne zaman durulacak sanırım halam evine dönüp bir kaç hafta geçmeden durulmayacak gibi..şimdilik netim var bakalım kesilecek mi ben de bilmiyorum mafoldumben

canım ii olmana sevindim... sanırım interneti kapattırmaz çnk iplerin daha da gerileceğini bilir...
halana bende çok kızdım bende halayım ama yiğenlerimin kıllarına zarar gelmesini istemem azıcık yüzleri düşsün ne yapayım da neşelendireyim diye kendi parçalarım.. abilerimin her zaman daha anlaşlı olması gerektiğine dair pozitif konuşurum... anlamadım halanı?? yani böle halaları sevmiyorum sonra bizimde adımız çıkıyo kafamçokkarıştı
neyse inş. en kısa zamanda evine gider sende rahatlarsın

canım ii olmana sevindim... sanırım interneti kapattırmaz çnk iplerin daha da gerileceğini bilir...
halana bende çok kızdım bende halayım ama yiğenlerimin kıllarına zarar gelmesini istemem azıcık yüzleri düşsün ne yapayım da neşelendireyim diye kendi parçalarım.. abilerimin her zaman daha anlaşlı olması gerektiğine dair pozitif konuşurum... anlamadım halanı?? yani böle halaları sevmiyorum sonra bizimde adımız çıkıyo kafamçokkarıştı
neyse inş. en kısa zamanda evine gider sende rahatlarsın

inşallah canım uzak olalım tatlı olalım..biraz da cehaletle alakası var sanırım ve aradaki yaş farkı çok fazla olunca bizleri anlamıyo ve aleyhimize konuşuyo kendisi çok farklı yetişmiş oysaki devir aynı devir mi..?babama gelince ne zaman ne yapacağı belli olmaz ama dediğin gibi eğer neti kestirirse bundan sonra iyice soğuturlar artık beni :1no2:

masallah bu kadar yedikten sonra enerji geldi tabi,hadi uyut da gel.:dance:

prensesle beraber sendemi uyuya kaldın yoksa. kaydirigubbakcemile3

Kesin Melis annesini uyutmustur,kimbilir hangi cekmece katistiriyor simdikaydirigubbakcemile2:emir_bebek::hulya:,sen annesi uyu uyu orda.kaydirigubbakcemile3

kızlar sormayın 12yi hatırlıyorum en son doğduğundan beri bu kadar oturmamıştı, ama doğru tahmin ben de babası da uyumuşuz. Babası kanepede biz ikimiz yerde tv izliyordum en son gerisini bilmiyorum kucağımda uyuyordu uyandığımda saat 3'tü, bilg. açık kalmış eşim kapatmış bizi yatağa taşımış perişan etti bizi balık çocuğa nasıl enerji verdiyse artık.

bu arada herkeslere günaydın. umarım herkesler iyidir.6.olmuşuz bunada şükür.
dün yediklerimi yazıyorum.
sabah kahvaltımı yazmıştım.
öğlen 3 kaşık pilav,3kaşık patatesli sulu köfte
akşam 2 küçük şiş tavuk ızgara ve salata.
akşam yemek sonrası oturmaya gittik yaptığı kekten 1 dilim yedim.3 bardak çay içtim.
tek sorun yeterince su içmemiş olmam düzene girmesi gerekiyor.bugünden başlarım inşallah.

afiyet olsun canım. Yaa ben de su içemiyorum.
Dün akşam balık salata yedim.
sabah üzel bir kahvaltı, arada 5 üzüm.
öğlen henüz yemedim çünkü geç kahvaltı yaptık aıkmadım.

ad canım gayet dengeli besleniyorsun bu hafta 52yi görürsün sanırım
canım çalıştığın için sanırım suyu aksatmaya başladın bende de havalar değişince düzen bozuldu...bende zor içiorum ama bugün hava güzel sanırım 2.5 lt içebilirim

ben de yarım ltlik bardağımı açtım birbirimizi denetleyelim dosbacım su içmeyince olmuyor.

mrb kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim biraz olsun moralim yerine geldi şimdilik konuşmuyorum hatasını anlamasını beklerim ama öyle yapıda biri de değil bakalım bu sular ne zaman durulacak sanırım halam evine dönüp bir kaç hafta geçmeden durulmayacak gibi..şimdilik netim var bakalım kesilecek mi ben de bilmiyorum mafoldumben

canım benim. Bence halanın gitmesiyle düzelir herşey merak etme. Netin kesilmez inşallah.

merhaba canim,hosbulduk.Evet takiminiza katilmak istiyorum,
25 yasindayim,boyum 165 cm.kilom 72,5.
hamileyken fazla kilo almadim fakat dogumdan sonra sutum yetersiz oldugu icin cok yemek yemege basladim,hele meyve sulari,tahin helva,pekmezler,bozalar,vitaminler.cokacimcoook.Arik emzirmiyorum ve kendimi dusunme zamani geldi.Aranizda beni de alirsaniz cok sevinirim.a.s.

canım baktım izinlilere seni alabiliriz. Hadi gel bekliyoruz. Paylaşımın bol zaten hareket getirirsin bize. Yaşın küçükmüş bilmiyordum.

sanada günaydın hayatım.
ah inşallah dosbacım,şu bayramın azizliğinden kurtulmam lazım.gerçi hala wc ye gidemedim. eminimki farkedecek,çok şişliğim var hiç rahat değilim.
evet hayatım iş yerinde fazla su içmek istemiyorum aslında.ne kadar su okadar wc demek.ve burası hep erkek dolu tek bayan çalışan benim.gelen gidende çok oluyor. wcye gitmeye çekiniyorum açıkçası,oyüzden 500 ml ancak içiyorum. :utangac:

cadı kızım bizi uyuttu kendisi ne zaman uyudu bilmiyorum ama neyseki asayiş berkemaldi. Karıştırmamış.
Canım hiç çekinme bu senin sağlığın bol suyunu iç ve bol wcye git boşver milleti.

Hosbulduk canim,INSALAH veririz,artik kilolarimdan baktin acikcasi,giyidim hic birsey guzel durmuyor.:CüvCüv: hep ikinciye hamile saniyorlar benisüprizzzzz cok moralim buzuluyor bazen.evet Ferda ile tanisiyoruz.onun haberini bekliyorum ama yok daha her halde Melisin aksamki belalari topluyor simdi:roflol::roflol: yada su keyfi yapiyordur,genelde Melis bu saatte uyur,:emir_bebek:

senin göbeğin mi kaldı canım, o zaman spor yap benim hiç kalmaı nivea bodyi önerebilirim. Sezeryanmıydı? benimki de öyleydi ama gitti sadece sporla oluyor ama.
Kızlar bizim bıdıklar aynı ay doğumlu temmuz anneleri topiğinden tanışıyoruz. Fikriyenin de sanberk adında bir şekerciği var hergünb ne yediler ne yaptılar paylaşıyoruz. Onlara kilo aldırmaya kendimiz kilo vermeye çalışıyoruz :teytey:
yok canım normalde uyurdu evet ama sabah geç uyandı şimdi uyumak bilmiyor. Bugün bir kere uyur herhalde. Babası da yok peşimde ve ne yapıyor biliyormusunuz ben internetle uğrşınca çiçeklerimi yoluyor başka zaman yapmaz hiç.

inşallah canım uzak olalım tatlı olalım..biraz da cehaletle alakası var sanırım ve aradaki yaş farkı çok fazla olunca bizleri anlamıyo ve aleyhimize konuşuyo kendisi çok farklı yetişmiş oysaki devir aynı devir mi..?babama gelince ne zaman ne yapacağı belli olmaz ama dediğin gibi eğer neti kestirirse bundan sonra iyice soğuturlar artık beni :1no2:

canım bence yaşla değil yapıyla ilgisi var kimi yaşlılar inanılmaz anlayışlı kimisi değil. En rahat dönemlerimizi annannem bizde kalınca yaşardık annem bir şeye izin vermeyince kızardı.

canım bence yaşla değil yapıyla ilgisi var kimi yaşlılar inanılmaz anlayışlı kimisi değil. En rahat dönemlerimizi annannem bizde kalınca yaşardık annem bir şeye izin vermeyince kızardı.

evet kafa yapısıyla da çok alakalı her şeye tüh tüh tüh vah vah vah demekle olmuyo keşke böyle yapacağına karşısına alıp güzel güzel konuşsa derdini sıkıntısını anlatsayeri gelse gülsek yeri gelse beraber hüzünlensek fena mı olurdu ben de böyle düşünmezdim onun hakkında resmen 1 ay başımda kaynanam varmış gibi hissettim düşünün bi de öz halam delikafadulden

kızlar emirel acıbiber zenim patbori sho.. nerelerdesiniz??
sho'yu biliyorum hastası var ama diğerleri artı şu izinlerini bitirsinler ve patbori de artık daha sık gelsin alkisalkisalkis
meliscim bugün 2.5 lt su hedefim var canım senin ne kadar hedefin?? denetleyelim yoksa içemiyorum...im 1 lt oldu daha :((
fikriye aramıza hoşgeldin.... a.s.
adcım evet bencede suyunu ihmal etme sağlık için wc ye sık git tabii zor olduğunu anlıyorum :kedi:
bhrcım eminim canım en kısa zamanda bu huzursuzluk geçecek canım ... dönem dönem her evde oluyor :sinifsinif:
bu arada menülerimizi yazalım kızlar yoksa kaçamak yapmaya daa yakın oluyoruz kaydirigubbakcemile

sabah
20gr krem peynir 3 zeytin 25 gr ekmek 1 tk reçel 2 ceviz domates salatalık
ara
80gr elma
öğle(şimdi hazırlıyorum)
1 cup patlıcan yemeği
1 cup yoğurt
salata
50 gr ekmek

fikriye aramıza hoşgeldin canım..kusura bakma iki gündür gerginim ancak sana hoşgeldin diyebildim..hepimiz ramazandan sonra azimlendik vericez inşallah :Saruboceq:

evet kafa yapısıyla da çok alakalı her şeye tüh tüh tüh vah vah vah demekle olmuyo keşke böyle yapacağına karşısına alıp güzel güzel konuşsa derdini sıkıntısını anlatsayeri gelse gülsek yeri gelse beraber hüzünlensek fena mı olurdu ben de böyle düşünmezdim onun hakkında resmen 1 ay başımda kaynanam varmış gibi hissettim düşünün bi de öz halam delikafadulden

canım evet yaa yapı böyle işte. Bazı kayınvalidelerde öyle bazıları değil mesela benimki hiç karışmaz gerçi uzağız. Ama kimisi çok fena. Sen de pratik yapmışsın işte fena mı bir de bu yönden bak tatlım:kedi:
umarım dünyanın en tatlı kayınvalidesi olur seninkisi opuyorumnanaktan

kızlar emirel acıbiber zenim patbori sho.. nerelerdesiniz??
sho'yu biliyorum hastası var ama diğerleri artı şu izinlerini bitirsinler ve patbori de artık daha sık gelsin alkisalkisalkis
meliscim bugün 2.5 lt su hedefim var canım senin ne kadar hedefin?? denetleyelim yoksa içemiyorum...im 1 lt oldu daha :((
fikriye aramıza hoşgeldin.... a.s.
adcım evet bencede suyunu ihmal etme sağlık için wc ye sık git tabii zor olduğunu anlıyorum :kedi:
bhrcım eminim canım en kısa zamanda bu huzursuzluk geçecek canım ... dönem dönem her evde oluyor :sinifsinif:
bu arada menülerimizi yazalım kızlar yoksa kaçamak yapmaya daa yakın oluyoruz kaydirigubbakcemile

emirel acıbiber ve zenim izinli ama dönsünler artık zenim 1 haftalık izin almıştı oysa bence zenimcim kilo aldın gelemiyorsun biz de aldık ya artık gel :olmaz:
patborim bizi ihmal ediyor:bbo:
benim hedefim 2 olsun tatlım ohh sen ne güzel 1i içmişsin ben de önüme aldım am hiç içmedim bugün daha 2yi bitireceğim.
menü demişken öğlen ne yesek bir şeyler hazırlayayım cadıma ne yer bilmem. Fikriye buralardaysan sen ne yaptın kopya çekeyim. Ben etli fasülye yemeyi düşünüyorum 1 kaşık da bulgur pilavı uygunmudur dosbam. Kızım dün yemişti yemez şimdi hergün ayrı yemek istiyor hnım babası kılıklı.

sabah
20gr krem peynir 3 zeytin 25 gr ekmek 1 tk reçel 2 ceviz domates salatalık
ara
80gr elma
öğle(şimdi hazırlıyorum)
1 cup patlıcan yemeği
1 cup yoğurt
salata
50 gr ekmek

aifyet olsun canım

hadi hedefleri yazalım o zaman. Ben 59 olmak istiyorum, şişim indi biraz dün 60.5dum ya bugün 60ım reglim bitiyor.

2 ekim hedefler:
melis 59

canım evet yaa yapı böyle işte. Bazı kayınvalidelerde öyle bazıları değil mesela benimki hiç karışmaz gerçi uzağız. Ama kimisi çok fena. Sen de pratik yapmışsın işte fena mı bir de bu yönden bak tatlım:kedi:
umarım dünyanın en tatlı kayınvalidesi olur seninkisi opuyorumnanaktan

hem de ne pratik sorma canım 1 aydır tam anlamıyla gördüm ki ev ev üstüne olmazmış umarım ilerde eşim olacak kişi de bu düşüncededir yoksa bozuşuruz gibime geliyo kaydirigubbakcemile3
aminnn canım inşallah annem gibi görebileceğim bi kayınvalidem olur kim ister tatsızlık yaşamayı umarım o tarz sıkıntılar yaşamam ilerde :Saruboceq:

kızımın yemeğini de koydum kıyma çıkarmıştım kıymalı bezelye yapacaktım dolapta var zannediyordum yokmuş bezelye. Pırasa almıştım hiç kıymalı yapmadım hep zeytinyağlı yaparız internette tarif buldum zten bir esprisi yokmuş tadı nasıl olur bilmem ama yapıyorum bakalım sevecek mi güzel olursa ben de onu yerim öğlen yemeği olarak.

Back
X