Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yuruyus problem degil biliyorsun pasamin pesine surekli kosusuturuyorum 1 saat degil 10 saat yuruyus yapiyorum![]()
canım spor bölümünde var oradan indirmiştim ben de ama şimdi linkleri varmı bilmiyorum. İnternnette de bulunur sanırım. Karşında 2 hoca spor yapıyor sen de onlarla birlikte yapıyorsun zevkli oluyor. 45 dk falan sürüyor tümü.
gerçekten öyle inanılmaz hareketlendiler![]()
tesekkurler bi arastirayim.kaydirigubbakcemile2 hadi yakinda manken oluruz seninlelaelaelaelaelae
gelisme topigimizde melis icin bisey yazmiyorsun ama yazsana komik yada akli bir ani.
günaydın herkese..bizim maraton başladı..pek urayamıyorum.düzene de alışamadım..
bu gün 200-300 r vermiş görünüyorum ama bakalım cumaya ne olacak..
sabahları ve öğlen çok aç hissediyorum kendimi .ama akşamları dikkatliyim ekmek yememeye çalışıyorum..galiba ben ömür billah veremeyeceğim kilolarımı((
günaydın kızlar patboriciğim melisciğim gözümü açtım sizigördüm akşam uzun uzun kaynatmışsınız melisciğim bende bugün tartıda kilo almış görünüyorum nekadar ilginçtirki birhafta veriyor diğer hafta alıyorum ve aylardır aynı kiloda gidip geliyorum uf uf