Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım spor bölümünde var oradan indirmiştim ben de ama şimdi linkleri varmı bilmiyorum. ınternnette de bulunur sanırım. Karşında 2 hoca spor yapıyor sen de onlarla birlikte yapıyorsun zevkli oluyor. 45 dk falan sürüyor tümü.

canım spor bölümünde var oradan indirmiştim ben de ama şimdi linkleri varmı bilmiyorum. İnternnette de bulunur sanırım. Karşında 2 hoca spor yapıyor sen de onlarla birlikte yapıyorsun zevkli oluyor. 45 dk falan sürüyor tümü.

tesekkurler bi arastirayim.kaydirigubbakcemile2 hadi yakinda manken oluruz seninlelaelaelaelaelae

gelisme topigimizde melis icin bisey yazmiyorsun ama yazsana komik yada akli bir ani.

yazarım canım hergünü bir olay zaten bugün sabah uyanmış işe gitmk için hazırlanıyorum, koluna çantamı takmış evi turluyor bir ara baktım içinden rujumu çıkarmış kapağını açmış, çevirmeyi akıl edememiş elini batırmış içine dudağına sürüyor. ınanamadım.
Bileziği sandalyeye takılmış gündüz, babasıyla eve geldik onu anlatıyor, anladık ama koluna birşeymi oldu dedik, meğer bileziği takılmış cadı herşeyi anlatıyor artık.

Son düzenleme:
günaydın herkese..bizim maraton başladı..pek urayamıyorum.düzene de alışamadım..
bu gün 200-300 r vermiş görünüyorum ama bakalım cumaya ne olacak..
sabahları ve öğlen çok aç hissediyorum kendimi .ama akşamları dikkatliyim ekmek yememeye çalışıyorum..galiba ben ömür billah veremeyeceğim kilolarımı:(((

günaydın herkese..bizim maraton başladı..pek urayamıyorum.düzene de alışamadım..
bu gün 200-300 r vermiş görünüyorum ama bakalım cumaya ne olacak..
sabahları ve öğlen çok aç hissediyorum kendimi .ama akşamları dikkatliyim ekmek yememeye çalışıyorum..galiba ben ömür billah veremeyeceğim kilolarımı:(((

günaydın kızlar günaydın patborim seni görnek çok güzel,
okullar açıldı işler yoğunlaştı değil mi
200-300 gr verdiysen gerisi gelir, harika. Bu arada bende sabah ve öğlen cıss oluyorum senin deyiminle :kedi: aralarda boşluk zor buluyorum tost simit bisküvi geçiştiriyorm. Ama yazmayı unuttum dün öğlen sandiç yapmıştım kendime onu yedim.

günaydın kızlar patboriciğim melisciğim gözümü açtım sizigördüm akşam uzun uzun kaynatmışsınız melisciğim bende bugün tartıda kilo almış görünüyorum nekadar ilginçtirki birhafta veriyor diğer hafta alıyorum ve aylardır aynı kiloda gidip geliyorum uf uf

günaydın kızlar patboriciğim melisciğim gözümü açtım sizigördüm akşam uzun uzun kaynatmışsınız melisciğim bende bugün tartıda kilo almış görünüyorum nekadar ilginçtirki birhafta veriyor diğer hafta alıyorum ve aylardır aynı kiloda gidip geliyorum uf uf

günaydın canım. Güzel kaynattık akşam :)

canım ya ben de öyleyim taa mayıs ayından beri aynı kilolarda sürünüyorum bence bu bizden kaynaklanıyor ya da kendi adıma konuşayım arada kaçırıyorum sanırım. Bu işe bir çare bulmalı çok sıkıldım bu durumdan.

ah melisim aynı durumdan muzdaribiz bilmiyrum ne yapsak
arkadaş geldi bi derdinmi var herkes içerde sohbet ediyor sen burda tek oturuyosun dedi
sabah sabah onlarla laklak yapacağıma arkadaşlarımla sohbet ediyorum diyemedim bir bilse sizle sohbet baldan tatlı

canım bilmiyorum iyice sıksak mı kemerleri, çok sıkı birşeyler yapsakmı ne yapsak.

ben de birçok yerde öyle yapıyorum annem yine internetin baındamısın diyor :)

Back
X