Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baharcim sabret ya insallah cabuk gider ne halaymis valla sendeki de
patbori canim gecmis olsun minik kuzuna hastalnmaya görsünler hemen eriyorlar

ahhh canım uzaktan uzağayken böyle değildik gelse de bir hafta falan kalır dönerdi 2 aydır bizde şimdi herşeye bir müdehale durumunda sanki kendi evi herkesin düzeni var ama dimi sen e diye herşeye karışırsın ki işte böyle istenmeyen kadın durumuna düşersin :olmaz:

ah ah baharcığım bilmezmiyim benimde kayınvalidem biliyosun ramazanda beni bitirdi hadi kzlar silkelenin bundan sonra spor ve su kontrolü yapıyorum akşamları herkes nekadar su içtiğini ve yaptığı sporun bildirimini yapsın sabah not alacam cumartesinden cumartesine rapor hazırlayacam bence sayın başkan eksiklikleri devam eden arkadaşlarıda bende olsam çok büyük cezalar gelsin ki bu işi artık ciddiye alalım
su spor ara öğün az ekmek bol salata yoğurt süt
yeni beslenme şeklimiz 7 öğün arkadaşlar
yarın başlıyoruz bir öğün sebze biröğün et olmak üzere günde 6 dilm ekmek yeterli galiba ve salatayı eksik etmiyoruz

hadi bakem suyunuzu bitirin ben şuana kadar 1,5 litremi içtim şimdi bir yarım daha bitirip eve geçecem akşamada balık ve salata yemeyi düşünüyorummmm ve koşu bandımı açıyorum arkadaşlar 40 dakika yürüyüş iyi olur diye düşünüyorum bakalım

ah ah baharcığım bilmezmiyim benimde kayınvalidem biliyosun ramazanda beni bitirdi hadi kzlar silkelenin bundan sonra spor ve su kontrolü yapıyorum akşamları herkes nekadar su içtiğini ve yaptığı sporun bildirimini yapsın sabah not alacam cumartesinden cumartesine rapor hazırlayacam bence sayın başkan eksiklikleri devam eden arkadaşlarıda bende olsam çok büyük cezalar gelsin ki bu işi artık ciddiye alalım
su spor ara öğün az ekmek bol salata yoğurt süt
yeni beslenme şeklimiz 7 öğün arkadaşlar
yarın başlıyoruz bir öğün sebze biröğün et olmak üzere günde 6 dilm ekmek yeterli galiba ve salatayı eksik etmiyoruz

ben de öz halamdan kaynanam kadar çektim valla her yaptığıma karışıyo bişey beğenmiyo bi de arkamızdan söylenip dolduruşa getiriyo ama benim babamda da hata var sen ne dolduruşa geliyosun di mi neyse düşünüp canımı sıkmayım daha fazla
bencede sıkı yönetim kendimize getirecek bizi ben zaten yaklaşık bir haftadır 6 öğün şeklinde besleniyorum canım o yüzden hiç açlık çekmedim suyumu da en az 2 litre içiyorum her gün ekmeğe gelince doktor bana da günde 6-7 dilim ekmek verdi ama kahvaltıda 2 dilim yetiyo bana sebzelerin yanında çok fazla aramıyorum ekmeği..

hadi bakem suyunuzu bitirin ben şuana kadar 1,5 litremi içtim şimdi bir yarım daha bitirip eve geçecem akşamada balık ve salata yemeyi düşünüyorummmm ve koşu bandımı açıyorum arkadaşlar 40 dakika yürüyüş iyi olur diye düşünüyorum bakalım

yürüyüş bandım var benim de ama şimdilik kullanamıyorum halam gitsin oda bana kalsın onu da kullanmaya başlıycam yerimseniben

karamanlı canım iyiyim... hafta içinde biraz alımıştım ama bugün daha iyiyim diyetisyenin tartısında çook daha iyiydim 60.00 :)) sen nasılsın ??
bu arada dönüm noktası konuşulmuş takımım ve kendi adıma çok sevindim...böyle bi toparlanma çok iyi olcak... çünkü benim de diyetisyenden çok size ihtiyacım var...
bugün listeme kurubaklagilleri ekledik :)) mutluyum
patbori canım bebişine geçmiş olsun canım Allah şifa versin ... kilo vermişsin tebrikler
meliscim hediyelerin için çok saol canım ;)
baharcım 400 gr 5 gün için çok iyi hayatım sanırım diyetinin saatleri var... eğer saatlerini kaçırırsan benim ki gibi yap en az 2 saat en fazla 3 saat ara ile yemek lazımmış... bu yüzden benim listem günün hangi saatinde başlarsam başlayım aynı gidiyor aklında bulunsun

karamanlım hoşgeldin.

melzeyitim tamam sen liste, su ve spor kontrolü yap ben de diğer işleri. Başka önerisi olan ya da herhangi bir konuda yardım teklif eden arkadaşlar varsa belirtsin.

dosbam kurubaklagillere geçmene sevindim demek durumun iyi bulundu. Yeni listene şuraya yazsan bizde faydalanırız.

Kızlar analizler geliyor brazdan. Bir de yeni ilave kurallar. Bunlara uyalım lütfen çünkü iyiliğimiz için kilo vermiyorsak burada ne işimiz var. Hadi silkelenip toparlanalım, herkes şikayetçi sanırım bu durumdan.

Son 1 aylık analiz:

Ad son 1 ay içinde 100 gr almış.
Son 1 aylık durum: 52.8 – 53.0 - 52.5 - 53.2 – 52.9
Sonuç: sınıfta kaldı, hayatım hiç ilerleme kaydetmemişsin diyet yaptığına ve arada kaçırmadığına eminmisin? DİKKAT alıp verdiğin su demekki canım. Hadi gayret hedefine de az kaldı zaten.

Dosba son 1 ay içinde 2 kilo vermiş.
Son 1 aylık durum: 68.1 - 66.9 - 66.7 - 66.4 - 66.1.
Sonuç: başarılı, tebrikler çok güzel kilo veriyorsun. Son zamanlarda kilo veriş hızın azalmış ama bu da normal.a.s.

Melankoli son 1 ayda 1.5 kilo almış.
Son 1 aylık durum: 71.0 – 72.5 – 71.6 – 71.6 – 72.5
Sonuç: sınıfta kaldı, hayatım hiç ilerleme kaydetmediğin gibi bir de kilo almışsın, kesin yiyip de yazmadığın birşeyler var, eve kamera koymalı :) Hadi hayatım gayret seni artık zayıf görmek istiyoruz.

Shopoholic son 1 ayda 700 gr almış.
Son 1 aylık durum: 73.7 – 74.4 – 73.9 – 73.9 - 74.4
Sonuç: sınıfta kaldı, hayatım hiç ilerleme kaydetmediğin gibi bir de kilo almışsın, kesin yiyip de yazmadığın birşeyler var, eve kamera koymalı :) Hadi hayatım gayret seni artık zayıf görmek istiyoruz.

Melis son 1 ayda sabit.
Son 1 aylık durum: 60.5 – 59.8 – 59.5 – 60.5 – 60.5
Sonuç: sınıfta kaldı, hiç ilerleme kaydetmemişsin diyet yaptığına ve arada kaçırmadığına eminmisin? DİKKAT alıp verdiğin su demekki.:tomato::oklava:

Melzeyit son 1 ayda 1.6 kilo vermiş.
Son 1 aylık durum: 78.4 - 77.4 - 77.7 – 77.0 - 76.8
Sonuç: başarılı, tebrikler çok güzel kilo veriyorsun. Aynen devam hayatım.a.s.

Patbori 1 ayda 900 gr vermiş.
Son 1 aylık durum: 76.5 - 74.6 - 74.1 - 76.1 – 75.6
Sonuç: sınıfı neredeyse geçti, başarılı. ayda 1 kilo vermesi gerekir neredeyse hedefi yakalamış, biraz daha gayret canım. a.s.

KURALLAR

1. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma her gün katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her gün en az 2-2.5 lt su içmek zorunludur.
4. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
5. 1 ayda en fazla 1 kere + çıkılabilir yani kilo alınabilir regl şişkinliğini içerir bu.
6. 1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda bir gün istediklerini fazla abartmama şartı ile yiyebilir.
2. Bir hafta içinde 1 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri tatlıyı fazla abartmama şartı ile yiyebilir.

Son düzenleme:
kurallar yarından itibaren geçerlidir. Başka önerisi olan varsa ilave edelim ya da beğenmediğiniz bir kural.
Hergn ne yiyiylip ne içildiyse ne spor yapıldıysa yazılacak melzeyit kontrol edecek.

ısterseniz herkesi birbiriyle eşleştirelim daha sıkı bir takip olur nbe dersiniz, bir ara iyi olmuştu tamam derseniz bu akşam ayarlarım onu da.

Ben şimdi dışarıya çıkıyoruöm kızlar ablamın d.günü yemek yiyecekmişiz bakalım abartmadan ne yerim balık salata iyi bir tercih herhalde.. akşam gelmeye çalışırım ama geceye yakın olur geç olur yani. Herkesi öptüm.
kurallar üzerinde düşünün canlarım.

meliscim canım sana sonuna kadar katılıyorum bütün kuralların kabulümdür
spor konusunda özellikle kendime bi eş istiyorum !! çünkü en çok bu konuda yetersizim...
herkes kendi zayıf noktalarını tesbit etsin
mesela ben en çok spor yapamıyorum ...ara sırada su konusunda taviz veriyorum melzeyit madem kontrol edecek yapmayana ceza verelim
bu harketlenmeden dolayı teşekkür ediyorum canım

meliscim listemdeki değişikliği sormuşsun
canım haftada 2 defa kurubaklagiller az yağlı pişirmek kaydiyle sebzenin yerine yiyebiliyorum ama 2 gün üst üst yemek yok!!
birde günde 1 öğün olmak şartıyla 1 dilim ekmeği çıkarıp yerine çorba içebiliyorum
değişimim bu kadar canım

kurallar tam bize gore yoka biz boyle devam edersek zayiflama degil de sismanlama yarismasina katilcaz.:roflol::roflol::CüvCüv:naniknanik

kaptanım benim analizimi yapmamışsın küstüm amaaaa :uhm: mafoldumben :gitme: :1no2: :çok üzgünüm:

Back
X