- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
- Konu Sahibi 1demetumut
herkese merhaba arkadaşlar benim eşimde 13 14 .kromozomlarında yapışıklık çıktı aynı durumda olup pgt ile başarılı gebelik yakalayan var mı paylaşımlarınızı bekliyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba arkadaşlar benim eşimde 13 14 .kromozomlarında yapışıklık çıktı aynı durumda olup pgt ile başarılı gebelik yakalayan var mı paylaşımlarınızı bekliyorum...
slm canımsende haziranda tüp bebek yaptırmıştın sanırım:26::26:
benim eşimde de var kromozom bozukluğu ama bizim sorun daha farklı pgt ile gebelik elde eden arkadaşlar var...
bizimde son denememizde pgt uygulanacaktı ama embriyolarımız kaliteli değildi...
siz yine iyisiniz ilk denemeden sonra baktırmışsınız,bize 4. denemede baktılar düşün onca emek masraf umut hepsi boşa gitti...evet cnm bende haziranda ,ilk tüp bebek denemesini yapmıştım gebelik oluştu düşükle sonuçlandı bunun üzerine genetik tarama yaptırdık ve 13 14 kromozom yapışıklığı çıktı doktor ile konuştuk doktor durumun kötü olmadığını söyledi pgt ile olabileceğini söyledi bnde pgt de sağlıklı embriyo çıkmayabilr mi dedim oda evet çıkmayabilr fakat imkansız bir durum değil dedi diğer denemeler de çıkar dedi biliyorum uzun bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizdeki genetik prıblem nedir diğer arkadaşlar okuyanlar tüp bebk denemesine başlamadan önce genetiğinize baktırın biz 1. den sonra baktırdık tüp bebek doktoruna kalsan 3 deneme yada düşükten sonra bakmak gerekir diyordu birde bu yapışıklık eşimin sperm kalitesini bozuyormuş o yüzden morfolojimiz 2 çıktı yapışıklık spermleri baskılıyormuş bakalım aralıkda deneyeceğim tekrar inşallah güzel şeyler olur
bende aynen .. pgt ıle beklıorum ... 13 14 transklasyonu vardı esımde . ben normall yolla gebe kaldıktan sonra 4.ayımda bebegımı kaybettımm , yapılan genetık ıncelemelerden sonra durum anlaşıldı ve pgt onerıldı ...6 emrıomuzdan sadece1 tanesı saglıklı cıktı ve transferı oldu ıns bebişim benımledıır . hayırlsıı bu da olmasaa tekrardan başlıycaz umudumuzu kaybetmek yok . Rabbim nasip eder ınş. bızlerede
bı gun sonraasında genetık sonucları cıkmıştı . 9 tane embrıo cok ıyı cıkmış yaaa hadı hayırlıısııı bakalım bı 3 4 tane saglıklı cıkar bence cnmmnerde yaptırıorsun pgt ? bende endişe ve stresle sonucumu beklıorumm
![]()
Sllm arkadaslar benimde dusuklerim oldu esimde marfoloji 2 bu dediginiz hastaliklar nasil anlasiyorlar bize kromozom yapildi temiz cikti esima bakildi sorun cikti marfolojide genetikci erkekten kaynaklanan bi durum dedi ozurlu oglum vr ondan kan aldilar sonucu bekliyoruz simdi