- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Zorunda kalmam, üçüncü bir seçenek evde kalmak işte. Benden güzel turşu olurdutabi canım, bence de aynen öyle
ama hani ikisinden birini seçmek zorunda kalsaydım anlamında yazdım
kızlar nasıl ki herşey "çaba" istiyor
"aşk" da ayakta kalmak için çaba istiyor
ben katılmıyorum o bir süre sonra aşk biter, sevgi-saygı kalır olayına, evliliğimde onun olmasını da hiç istemem
"aşk" bitiyorum diye sinyal gönderiyorsa, bir şekilde canlandırmak yine insanın elinde (seksi kastetmiyorum)
yeter ki insan onu ayakta tutmak için çaba harcamaya gönüllü olsun
yine de aşık olmadığım biriyle mantık evliliği yapmayı denemek yerine
aşık olduğum insanla mantıksız evlilik yapıp şansımı denemeyi tercih ederim
Beddua değil ayol dua dua.İyi de sizin durumunuz farklı, yüz yüze tanışmışsınız, bir çekim var, bir hissiyat var. Ismarlama şekilde kendisine sorulan 26 yaşındaki bir kıza bence cevabı , o çok genç hayatının baharında, daha genç biriyle olmalı, olmalıydı bence.
Artı 36 genç, 39 yaşlı36lık adamı alırım ama 39luğu almam
Daha önce kendimden 10 yaş büyük birine aşık oldum, ağzıma s..tı sağ olsun. Extra bedduaya gerek yok yani
Aynen, zira 1.de mutlu olma şansım hiç yok, 2.sinde var. 2 numara macrea, aşk heyecan
Beddua değil ayol dua dua.
Ben 22 yaşında çıtırdım o zamaaağğnnn.. Gönül işte nereye konacağı belli olmuyor
Vallahi benim için beddua , benden 10 yaş büyük tüm erkeklerin ağzına tüküreyim o herif yüzünden2-3 yaştan fazlasına yok diyorum bundan sonra.
Benden 1 yaş büyük herif de benim canıma okumuştu zamanında. Onda sonra kedimi moruk herifin olgun kollarında buluverdim.
Haha yok 40 lı yaşlar diye belirttim özellikle duada. Dualar çarpışırsa 40 yaşına kadar evde kalırsın sonra kendinden 3 yaş büyük 40'lı yaşlarında bir adamla evlenebilirsin.Eyvallah ama o güzel duada gözün herifin yaşını görmesin gibi bir cümle var, 70 yaşındaki herife vurulmayayım sonra
Eyvallah ama o güzel duada gözün herifin yaşını görmesin gibi bir cümle var, 70 yaşındaki herife vurulmayayım sonra
Haha yok 40 lı yaşlar diye belirttim özellikle duada. Dualar çarpışırsa 40 yaşına kadar evde kalırsın sonra kendinden 3 yaş büyük 40'lı yaşlarında bir adamla evlenebilirsin.
Hadi ya, neden gitmişler ki?yeter arkadaşlarım
banlanacaksınız
zaten bir sürü insan ban yemiş ne olmuşsa...
Haha yok 40 lı yaşlar diye belirttim özellikle duada. Dualar çarpışırsa 40 yaşına kadar evde kalırsın sonra kendinden 3 yaş büyük 40'lı yaşlarında bir adamla evlenebilirsin.
Ay bir de abla dedin bana yaw. Zaten girmişim 30 yaş sendromuna. Şimdi gelecek asıl kötü enerji sana...Ablacığım evrendeki ne kadar kötü enerji varsa şu anda üstüme çektin sağ olTamam, geri alıyorum kocan tazecik, körpe bir fidan
C
cnm dusuncelerın ıcın sagol alınmadım o konuda haklısın..ama ben hemen cocuk yapmadım!bu sıkıntıları 1,5yıldır yaşıyorum Bastada sorunlar oldu tabı ama cok asılmayacak seyler degıldı ben cocuğum ıcın kalıyorum derken planlarım olduğunu vurguladım!!babasız kalmasın dıye degıl..ve bız dogru cok sorunlar yasadık fakat bunlar cocuğumun yanında olmadı ıllahakı hıssetmıstır tabı ama yanında yaşanması dahada ağır atlatılırdı dıye düşünüyorum artı cocuğumun karşısında cok güçlü duran bı anneyım!!suan ayrılmamanı nedenı cok farklı bırazda duygusal evet aılem de arkamda fakat ben kımseye sırtımı dayayıp yola çıkma taraftarı degılım rabbım saglık sıhhat verdıkten sonra dmdık ayaktayım korkum yok..ha bunların dışında bosanma aşamasında maddı acıdan korkum yok hıc bırsey yapamasam devlet sahıp çıkar mutlaka yurtdışında yasıyorum ama ben kendım yapma nıyetındeyım gerekırse..ne desem boş aslında cnm yaa anlatsam seneplerı hak verırsın ama burdan ne kadar anlayabılırım kı(
Bu arada delıllerımı de saglamlastırıyorum ne olur ne olmaz dıye çoğu Seyı sabıtlemıstım Ztn her türlü :)
arkadasim cok guzel anlatmissin..zaten uyumaya calisiyorum masal gibi geldi...
bizim de çok samimi 39 yaşında bir arkadaşımız var, inanılmaz kalitelidir, çok da severiz
1,5 sene öncesine kadar tam de dediğiniz sebepten evlenemedi
kızlar üzerine atladı resmen ama kapanın elinde kalamadı, kalmak istemedi
kendini kapmaya çalışan kızları değil, kendisi kapmak isteyeceği bir kız aradı
kısmet 1,5 sene öncesineymiş, 1,5 sene önce buldu aradığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?