Benim eşimle aramda 9 yaş var, tabi ki eşim daha olgundu ben daha havaiydim ilk evlendiğimizde ama çocuk olduktan sonra gerçekten kadınlar daha çabuk yıpranıyor, eşimle aynı yaşta olmak istemezdim ben şuanda. Kadının genç olması, erkeği biraz daha kıskanç yapıyor orda problem olabilir. Ama ilerde bu sorunlar da aşılabilir.Ben erkeklerin geç olgunlaştıklarını düşünüyorum o yüzden kadının küçük olması bence daha iyi. Bir de erkekler genelde geç evlenme taraftarı oluyor, yani biz daha erken yaşta istiyoruz yuva kurmayı o yüzden bana normal geliyor erkeğin büyük olması. Mutluluklar dilerim :)Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak aslında çok kısa bir soru 13 yaş büyük bir erkekle ilişki sizce nasıl olur evlilik açısından ? Mesela kız 24 erkek 37 kuşak farkı gibi mi ? Lütfen eleştirmeden duygu değil mantık çerçevesinde cevap verin , şimdiden hepinize çok teşekkür ederim .
Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak aslında çok kısa bir soru 13 yaş büyük bir erkekle ilişki sizce nasıl olur evlilik açısından ? Mesela kız 24 erkek 37 kuşak farkı gibi mi ? Lütfen eleştirmeden duygu değil mantık çerçevesinde cevap verin , şimdiden hepinize çok teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?