Amin

insalh.
Malesef çok çok kötü devir.
Kıza hep ornekk vererek anlatırım hayatı.
Temiz ailelerin çocuklarıyla konuşsun isterim bilir ve onlarla iletişim kurar.bende annelerini tanımaya konuşmaya başladım tanırım.siniftakileri.cok.sukur yaramaz bir aile yok.
Diyorum ya iletişim önemli.o ortamdaki akışa kapiliyorlar.ben hep derim kızıma sakın onalrin yaptığını yapma giydiğini giyme farklı ol derim.
Sen arkadaşlarının dediklerini hemen onaylama düşün mantikliysa kabul et onalr disalayacak diye sakın yapma bişey boşver dislasinalr.sen doğru bildiğini yap derim .başlarına bir.zarsr gelirse sen doğruyu yaptığın için mutlu olucaksin.aklini kullan hep derim.
Konuşurum hep sohbet ederim.
Bir plan yaparsaniz buluşma planı sakın sen ısrar etme fikir sunma.teklif edilirse gitmek istersen bana şöyle vakit geçir vaktinde gel.
Olaki Allah korusun arkadaşının aşina bişey yolda belde gelirse x ısrar etti plan yaptı derler.bu riski alma derim ortak karar verilip sana teklif ederlerse gidersin.izin alarak.
Daha birkez buluştular okul dışında AVM de sinemaya gidip yemek yediler.giderken babası götürdü arkadaşlarınıza alıp gelirken de babası aldı getirdi