Merhaba, benim 13 yaşında 5 kedim var. Bir tanesi 3 ay kadar önce kusmaya ve aşırı zayıflamaya yemek yememeye başladı. Aldım veterinere götürdüm tabii ki. Tedavi gördü birkaç gün özel ilgilenmeye çalıştım biraz düzeldi. Bu arada 1 yaşında bebeğimiz var ve ben kedilerimle eskisi kadar ilgilenemiyorum kedim de her zaman duygusal olarak hassas bir hayvandı. Kısa süre sonra tekrar etti başka bir veterinere götürdüm tedavi sonrası yine biraz daha iyi gibiydi ama tekrar etti. Ben fark ettim ki mama yemek istemiyor sürekli kırmızı et ciğer tavuk balık yemek istiyor. Ama mesela 2 gün üst üste tavuk verirsem 2. gün yemiyor ve istediğini yediği zaman kusmuyor da. Şu an bir deri bir kemik aşırı zayıf veteriner endoskopi yapabiliriz ama narkoz verirsek uyanamayabilir çok yaşlı dedi. Ben bu durumun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bebek yüzünden eskisi kadar ilgilenemediğim için. Haliyle kediler bebek ev temizlik derken her istediğini de her an yapıp veremiyorum. Başına daha önce bu tarz bir durum gelen var mı acaba? Ya da bana önerebileceğiniz bir çare?