135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

ayrıca patlamış mısır öğün olarak öneriliyor rahatca yeseydin:)
kızımla paylaştık bir kutuyu. ona da ayırdım. yalnız 3 adet pringles nasıl durdurdum kendimi bilmiyorum. yağlı baharatlı nasıl lezzetli geldi anlatamam. ama bir daha alsaydım pişman olacaktım. hiç yemesem gene pişman olacaktım belki iki gün sonra oturup 1 kutu yiyecek, rejimime dönemeyecektim. kendimi alkışlıyorum :KK52::KK9:

Günaydın canlar kızarmış ekmek Menemen labne klasik Bi kahvaltı yaptım kızım bandda yürüyor evi toparlıyorum bende yürümek istiyorum 600 kalori gösterene kadar yürürsem yazıcam

sabah 96 tartıldım anacım.1 kaşrlı sucuklu yağsız tost yidim şekersiz çay içtim.
şekersiz kahve.
1 incir.
öğlen misafir var mercimekli köfteden yerim diyorum kendi kendime.başkalarından yemem.:cool:

akşam yemek yemedim. öğlen mercimekli köfte işini abarttığım için. yediklerimin kalorisini hesapladım 1300 çıktı.benim kilomda biri için normal. biraz yürüdüm demin.25 dakika salına salına etrafa bakına bakına. şükür.

öğlen akşam sarma yedim. öğlen salata ile, akşam yoğurt ile. :KK72:diyet arkadaşım diye bir kalori hesaplama sitesi buldum buradan biri önermiş ama unuttum şimdi kim. bugünkü yediklerim 1500 kalori. yaktıklarımda 300 kalori. yani 1200 kalori almışım. bu da bugün kendi yağlarımdan 700-800 kalori yaktığımı gösteriyor. bu da 9-10 günde 1 kilo veririm demek. çok iyi bir hesaplama taktiği herşey matematiksel:KK59:. çok hoşuma gitti. siz de ziyaret edin.:KK39:

öğlen akşam sarma yedim. öğlen salata ile, akşam yoğurt ile. :KK72:diyet arkadaşım diye bir kalori hesaplama sitesi buldum buradan biri önermiş ama unuttum şimdi kim. bugünkü yediklerim 1500 kalori. yaktıklarımda 300 kalori. yani 1200 kalori almışım. bu da bugün kendi yağlarımdan 700-800 kalori yaktığımı gösteriyor. bu da 9-10 günde 1 kilo veririm demek. çok iyi bir hesaplama taktiği herşey matematiksel:KK59:. çok hoşuma gitti. siz de ziyaret edin.:KK39:
Bu siteye bu nickle üyeyim ben tevekkül diye :) güzel ve mantıklı bir site canım

Etli patates yemeği yapmıştım bir tabak yedim birazda karışık turşu saat 6 gibiydi az öncede kavun yedim ekmek bir dilim kadardı

Back
X