- Konu Sahibi knowyourself
hadi bakalım geçmiş olsun. toparlarsın sen ya. kolay gelsin canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende 23 kilodan sonra ıkı beden birden kuculdu ayak numarası dogru bi saptama canımbu arada ben ne fark ettim. benim ayak numaram küçüldü galiba. ben gençken yani lisede filan 38 giyiyordum. çok iyi hatırlıyorum. sonra üniversitede filan kilo arttıkça 39. çalışırken 40.hamileliğimde 41 giydim. sonra 40a düştüm 3 sene önce. şimdi galiba 39a geriliyorum. yürürken lap lap ayağımdan çıkıyor ayakkabım.![]()
![]()
![]()
evet evet umudum o. birkaç gündür fazla yiyorum. kalori hesabı 1800 lerde.ama dediğim gibi misafir var evde yatılı. rejimdeyim öhöm öhöm diyecek halim yok. çarşambadan sonra tekrar eski düzene dönerim. okulda başlıyor. hadi İnşallah.İnşallah görürsün 94-ü regl sonunda. Zaten regl bitince 1-2 kilo farkediyor, ödem atıyoruz.
gerçekten hakkın var ne diyeyim hem de alası beyaz ekmek yiyorum.Ha gayret canım, ha gayret. Ama şu ekmeği kesmedin, bari akşamları yeme. Kahvaltıda tamam bi derece ama akşam karbonhidrat insanı mahvediyor