135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

sabah 94.1 gördüm tartıda haftaya 93 görür müyüm ki?:KK48:
okulda merdiven in çık in çık. oh oh.:KK49:
az önce pantolon denedim evde. bazıları çok güzel oldu. değişik markaların değişik beden aralıkları oluyor. şöyle söyleyim herkesin vardır herhalde. lcw den almışım 46 beden pantolon tıkız bir şekilde oldu.:cool:tıkız mıkız sevindim.1 ay sonra daha rahat olur giyerim okula.:KK76:
sabah yarım simit.
öğlen 2 dilim kıymalı börek 4 kaşık zeytinyağlı fasulye çoban salata.
akşamda aynısını yerim. pilates var.:KK59:

tartı sonucu 94.4
sabah 1 yumurta kırdım 1 dilim ekmekle yedim.
11 de 4 tane elmalı mavi yeşil bisküvi
öğlen 1 tane köpük helva susamlıydı.
eve gelince pilav haşlama et ayran. akşam pilav yemem et yerim belki salatayla.

maşallah canım çok güzel gidiyosun inan kendim veriyo gibi seviniyorum ..merdiven çıkmak gerçekten çok etkili bende kızımı okula götürüp getiriyorum evim 4. kat in cık in cık diyete çoook dikkat etmedigim halde 2 haftada 4 kilo gitti bile çok mutuyum çokkk

evet
maşallah canım çok güzel gidiyosun inan kendim veriyo gibi seviniyorum ..merdiven çıkmak gerçekten çok etkili bende kızımı okula götürüp getiriyorum evim 4. kat in cık in cık diyete çoook dikkat etmedigim halde 2 haftada 4 kilo gitti bile çok mutuyum çokkk
evet evet ölç bak kesin bacaklarında kalçanda incelme olmuştur fazlasıyla. 4 kilo çooooook güzel. Maşşallah.

:nazar:ben bugün tartıda inanamayacaksınız 93.8 gördüm.:KK71: inanın bu kilo benim 8 sene önceki kilom diyebilirim 90 kilo gibi hamile kalmıştım çünkü. inanın sabah çok şaşırdım. düşündüm ben her sene okula başlayınca birden 2-3 kilo filan veriyorum. yazdan sonra birden hareket, merdiven in çık bir de ben derste oturmam gezinirim. ama sonra vücut alışıyor bu tempoya bir daha veremiyordum. çok yiyince de geri alıyordum. İnşallah bu sene almam vermem devam eder.:nazar:
sabah mantarlı omlet 1 dilim ekmek.
etli ekmek, salata, ayran.
akşama süt yulaf düşünüyorum.:KK59:
ah bir de yazmadan edemeyeceğim. siz de motive olun hem. beni 4 senedir görmeyen bir tanıdığım gördü dün beni. galiba 118 kilodaydım ben o sıralar. arada 25 kilo var tabii dile kolay. kadının dili tutuldu diyebilirim. sen nolmuşsun erimişsin aaa filan gibi birşeyler geveledi.:KK70::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yourself, post: 36949601, member: 613624"]:nazar:ben bugün tartıda inamayacaksınız 93.8 gördüm.:KK71: inanın bu kilo benim 8 sene önceki kilom diyebilirim 90 kilo gibi hamile kalmıştım çünkü. inanın sabah çok şaşırdım. düşündüm ben her sene okula başlayınca birden 2-3 kilo filan veriyorum. yazdan sonra birden hareket, merdiven in çık bir de ben derste oturmam gezinirim. ama sonra vücut alışıyor bu tempoya bir daha veremiyordum. çok yiyince de geri alıyordum. İnşallah bu sene almam vermem devam eder.:nazar:
sabah mantarlı omlet 1 dilim ekmek.
etli ekmek, salata, ayran.
akşama süt yulaf düşünüyorum.:KK59:
ah bir de yazmadan edemeyeceğim. siz de motive olun hem. beni 4 senedir görmeyen bir tanıdığım gördü dün beni. galiba 118 kilodaydım ben o sıralar. arada 25 kilo var tabii dile kolay. kadının dili tutuldu diyebilirim. sen nolmuşsun erimişsin aaa filan gibi birşeyler geveledi.:KK70::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]
hay masallah masallah :nazar::nazar::nazar: kadinin gozler portlemistir bende istiyorum bende bende bende :KK53::KK53:

Son düzenleme:
UmmuHurt: 36954508 .!.:
Tebrikler canım, maşallah. Ben de 93.1 gördüm tartıda dün, çok mutluyum. Bu sefer başarıcaz Allah'ın yardımıyla! 4 ay önce 120 kiloydum, beni de görenlerin ağzı açık kalıyor : )
supersin canim yasin kac çok güzel vermissin neler yaptinanlatsana

Tebrikler canım, maşallah. Ben de 93.1 gördüm tartıda dün, çok mutluyum. Bu sefer başarıcaz Allah'ın yardımıyla! 4 ay önce 120 kiloydum, beni de görenlerin ağzı açık kalıyor : )
aman çok güzel canım ya. çok sevindim. sırtımızda taşıyormuşuz da haberimiz yok. ben senin günlüğe baktım bi ara sen nereye yazıyorsun artık. bulamadım.

supersin canim yasin kac çok güzel vermissin neler yaptinanlatsana

29 yaşındayım canım. Neler yaptığıma gelince sanki Karatay hocaya daha yakın besleniyorum, tam uygulamasam da.
İşlenmiş, paketlenmiş ürünleri hayatımdan çıkardım, un-şeker yok hayatımda. Bol su, yeşil çay. Ama en önemlisi spor. Eskiden hiç spor yapmazdım, şimdi her sabah uyandığımda spor yapmak için can atıyorum. Her gün en az 1 saat değişik egzersizler yapıyorum: Leslie - Walk at home, Billy Blanks - Tae Bo ve Slim in 6 programı.

aman çok güzel canım ya. çok sevindim. sırtımızda taşıyormuşuz da haberimiz yok. ben senin günlüğe baktım bi ara sen nereye yazıyorsun artık. bulamadım.

Tabi canım ya, düşün neredeyse 1 koyun taşıyormuşum hep sırtımda. Hiç akıl karı bir iş mi?!
Günlük yazmıyorum, Leslie grubumuz var, düzenli spor yapan kızlar hepsi.. Öyle günlük yaptığımız sporlara ilgili paylaşımlar yapıyoruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-havada-yürüyüş.720437/page-184#post-36954980

evet hamallik yapiyoz dizlerimize yazik yahu :(
sporu aliskanlik haline getirmek lazim. snra zaten vücut istiyor eksiklik hissediyorsunuz bugun yeğeninin doğum günü aksami yemeden yada çok az yiyerek gecirebilirsem Aferin bana hadi kolay gelsin arkadaslar

PLATES İŞE YARIYORMU KIZLAR BENDE 70 KİLOYUM HEDEFİM 55 DOĞUMDAN KALMA KİLOLAR..BU ARADA TEBRİK EDERİM CANNIMM

PLATES İŞE YARIYORMU KIZLAR BENDE 70 KİLOYUM HEDEFİM 55 DOĞUMDAN KALMA KİLOLAR..BU ARADA TEBRİK EDERİM CANNIMM
plates çok inceltiyor gerçekten bacakların iç kısmı mesela. boyun. kolaltı gibi hiç akla gelmeyen yerlerde bile faydasını gözümle görüyorum. gıdım bile toparlandı. ama diyorsan ki zayıflatıyor mu hayır. ben geçen ay başladım 2.5 kilo verdim. kalori hesabı yaparak o da. ama inceltiyor. şekle sokuyor farkedilir derecede 1 ayda bile. benim geçen ayki incelmem toplam 18 cm olmuştu.

sabah geç kaldım diye kahvaltı ettim giyindim tartıldım 94.4. aç karna neydi bilmiyom.:confused:
sabah beyaz peynirli tost.
öğlen akşam kısır çay.
orta şeker 2 kahve. misafir filan derken bugün de böyle oldu.:p

evet hamallik yapiyoz dizlerimize yazik yahu :KK43:
sporu aliskanlik haline getirmek lazim. snra zaten vücut istiyor eksiklik hissediyorsunuz bugun yeğeninin doğum günü aksami yemeden yada çok az yiyerek gecirebilirsem Aferin bana hadi kolay gelsin arkadaslar
ah ah o dizler beller. öteki tarafta şikayetçi olurlarsa hesap veremeyeceğiz. Allah'ım affet.
bizim mahallede annemden yaşlı teyzeler her gün yürüyüş yapıyorlar. inanın hızlarına yetişememekten korkup beni de alın diyemedim. hızlı tempolu uzun uzun yürüyorlar. yaz kış demeden. şimdiden başlarsak yaşlılığımız da iyi olur. zinde oluruz.

Back
X