- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Bana erkek dedi bi doktor ama 2 hafta sonra kesinleşecek canım benim :)canım benim pek sıkıntım yok maşallahbaştan beri sıkıntısız sanki hiç hamile değilmişim gibi devam ediyor çok şükür inş sende atlatırsın sorunlarını.. cinsiyeti öğrenmedim hala sen öğrendin mi
rüyanda falan görüyon mu canmBana erkek dedi bi doktor ama 2 hafta sonra kesinleşecek canım benim :)
Kasilma olunca mi düşük tehlikesi oluyor ?yoksa lekelenmen mi var ?Bizim için hamilelik süreci baya zor geçiyor rahim kisalmasi var dedi doktor düşük tehlikem devam ediyor sizlerde durumlar nasıl?
Bi kaç kere kız bi kaç kere de erkek gördüm canım :)rüyanda falan görüyon mu canm
Hiçbişey biri yok aslında daha önce iki kimyasal gebelik yaşadim rahimde kisalma var dedi doktor ağrım var yok değil ama normal diyor doktorKasilma olunca mi düşük tehlikesi oluyor ?yoksa lekelenmen mi var ?
Ben de 12 haftaligim şu an.daha onceki haftalarda kanama olmuştu düşük riskim vardi hep yattim kanama gecti doktor dusuk riskin azaldi dedi ..en son gittigimde rahimde kasilmalar başlamiş dedi ama düşük riski yapar fln demedi bu haftalarda çok normal dedi ..benimde 8 haftalik kalp durmasi ile sonuçlanan 3 kaybim var ben de panigim fazlasiyla ..sen de öyle yazinca acaba kasilmalar tehlikeli mi diye düşündüm :)allah korusun bebişlerimizi bu sefer :)Hiçbişey biri yok aslında daha önce iki kimyasal gebelik yaşadim rahimde kisalma var dedi doktor ağrım var yok değil ama normal diyor doktor
Ben de 12 haftaligim şu an.daha onceki haftalarda kanama olmuştu düşük riskim vardi hep yattim kanama gecti doktor dusuk riskin azaldi dedi ..en son gittigimde rahimde kasilmalar başlamiş dedi ama düşük riski yapar fln demedi bu haftalarda çok normal dedi ..benimde 8 haftalik kalp durmasi ile sonuçlanan 3 kaybim var ben de panigim fazlasiyla ..sen de öyle yazinca acaba kasilmalar tehlikeli mi diye düşündüm :)allah korusun bebişlerimizi bu sefer :)
Bizim için hamilelik süreci baya zor geçiyor rahim kisalmasi var dedi doktor düşük tehlikem devam ediyor sizlerde durumlar nasıl?
merhaba,Bizim için hamilelik süreci baya zor geçiyor rahim kisalmasi var dedi doktor düşük tehlikem devam ediyor sizlerde durumlar nasıl?
Canım öbür hamilelik lerim de ben de oyleydim hep mide bulantısı ve iştahsızlik bunda iyim..sorun olmaz bebeğine merak etme o şimdi yağlanma aşamasında deil ki değişim aşamalarında yani senin az yemen bile yetiyodur ona biran önce düzeltirsin umarım...meyve yemeye çalış bari biraz...bu arada cinsiyeti ne ben oglanlarda boyleydimArkadaslar benim gibi boyle cok zayiflayan var mi ? ben 56 kilodan 49a dustum.Su an 14+1 haftaligim.
Sagol canim ..bütün araştirmalar ,testler yapildi sadece pihtilaşma cikti ciddi seviyede ama zaten iğne de kullandim yuksek dozda yine kaybetmiştim .büyük ihtimalle nedeni ;kalitesiz yumurtayla spermin döllenmesi sonucunda bebekte kromozom bozukluklari oluşuyor ve erken gebelik kayiplari oluyor diye düşünüyorum ..bu da anne baba sağlikli ise tamamen tesedüfmüs doktorlar oyle soyluyor deneyeceksin dedi bikmadan :)denedik bakalim bu sefer sağlikli bir bebek yapabilmişizdir umarim :)Canım geçmiş olsun.neden kalp atışları duruyormuş araştırıldı mı
Sagol canim ..bütün araştirmalar ,testler yapildi sadece pihtilaşma cikti ciddi seviyede ama zaten iğne de kullandim yuksek dozda yine kaybetmiştim .büyük ihtimalle nedeni ;kalitesiz yumurtayla spermin döllenmesi sonucunda bebekte kromozom bozukluklari oluşuyor ve erken gebelik kayiplari oluyor diye düşünüyorum ..bu da anne baba sağlikli ise tamamen tesedüfmüs doktorlar oyle soyluyor deneyeceksin dedi bikmadan :)denedik bakalim bu sefer sağlikli bir bebek yapabilmişizdir umarim :)
Çok sevindim biz iğne tedavileri ile uğraşıyoruz biraz nazlıyız teyzesi Allah sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah canım benimCanım merhaba.düşük tehliken varmış çok üzüldüm. Stres yapmayasın sakın. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de gayet iyi şimdilik çok şükür
Bende mide bulantısı devam ediyor suyu bile çıkarıyorum ama 49 ile hamile kaldım 54 olmuşum :)merhaba,
14.haftaya girdim.kusmalarim biraz daha azaldi,yiyebildigim seylerin sayisi biraz daha artti (ilac da aliyorum bu arada)ama hala cok zayifim.56dan 49a dusmustum hala 49um ve biraz korkuyorum bebegim beslenemeyecek diye.
Bende henüz bebeğimi hissedemedim ilk gebeliğim ve muhtemelen kaçıncı haftada hissetmeye başlarım merak ediyorum bugün 16. Haftamın ilk günü.65 kg ile başladım hamileliğime şuan 66 kiloyum .Bende 14+4 günlük hamileyim. kendimi daha iyi hissediyorum. cok kusma yaşamadım Allahtan. 4 kilo aldım simdiden. ben vitamin olarak elevit kullaniyorum arkadaşlar . Buda sanirim istahimi acmama neden oluyor. hemde günlük ihtiyacimi karşılıyor. doktorunuza sorup kullanmanizi tavsiye ederim. Peki bebeğini hisseden var mi aranızda ? ben böyle normal olmaya başlayınca tedirgin olmaya basliyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?