14-19 Aylık bebekleri olan İzmirli anneler

Canım nezle nezle sizde dışarı çıkmak istemezsiniz sanırım hem diğer çocuklara bulaşma açısından kötü olur ayrıca.Buluşma günü için dediğim gibi ben şimdiden birşey söyleyemiyorum eşim seyahate çıkdı dönermi o vakite kadar belli değil.

Canım nezle nezle sizde dışarı çıkmak istemezsiniz sanırım hem diğer çocuklara bulaşma açısından kötü olur ayrıca.Buluşma günü için dediğim gibi ben şimdiden birşey söyleyemiyorum eşim seyahate çıkdı dönermi o vakite kadar belli değil.

Tatlım zaten bu buluşmaya katılamam diye yazdım...bundan sonrakilere bizide aranıza alırmısınız diye sormuştum..

Selam arkadaşlar...
bizde izmirliyiz...oğluşum ayın 25 inde 10 ayını dolduracak... çok mu miniğiz size katılmak için :((( gerçi kabul ederseniz bu buluşmaya katılabilirmiyiz bilmiyorum...çünkü fena halde nezleyiz...
Merhaba kity a.s
oğluşun bizimkilere göre biraz minik kalıyor ama gelişken bir çocuk yürüyor koşuyor sizinkilere uyum sağlayabilir diyorsan,iyileştiğiniz ilk buluşmada seni de oğlunu da aramızda görmekten çok mutlu oluruz.Oğlum biraz daha büyüyünce sizinkilerle oynar ama ben sizlerle tanışmış olurum dersen yine çok mutlu oluruz ve çok çok geçmiş olsun a.s.
Kızlar bu arada 26 mart cumartesi değil ki :( cuma...27 si cumartesi..
evet orada bir hata yapmışım hemen düzelteyim :utangac:

Merhaba kity a.s
oğluşun bizimkilere göre biraz minik kalıyor ama gelişken bir çocuk yürüyor koşuyor sizinkilere uyum sağlayabilir diyorsan,iyileştiğiniz ilk buluşmada seni de oğlunu da aramızda görmekten çok mutlu oluruz.Oğlum biraz daha büyüyünce sizinkilerle oynar ama ben sizlerle tanışmış olurum dersen yine çok mutlu oluruz ve çok çok geçmiş olsun a.s.

evet orada bir hata yapmışım hemen düzelteyim :utangac:

Tatlım öncelikle teşekkürler...oğlum şu an sıralıyor..yakında yürür sanırım...ben sizlerle tanışmak ve önümüzdeki zamanlarda bebişlerimizin kaynaşmasını,oynamasını arzu ediyorum...bu arada adım Pınar... a.s.

tamam Pınarcım çok seviniriz,aramıza hoşgeldin o zaman a.s. buluşmaya daha 1 hafta var o zamana kadar iyileşirsiniz belki,katılırsınız ilk buluşmamıza a.s
bu arada sen nerede oturuyorsun,kendinden bahsetsene biraz bize yerimseniben

Kızlar bende çok isterdim ama Karşıyaa Bostanlıdan bir uca gelmek çok zor..Umarım bir sonraki buluşmalarda bende katılmayı çok isterim..

:lepi: haftaya cumartesi buluşuyomuyuzzzzz sositososito

pınarcım hoşgeldin tatlım ewvet bebeğinin biizm canavarlara uyum sağlaması zor ama ilerde aralarında fark kalmıycak istersen iyileştiğinde gel sende buluşmaya hem seni tanımış oluruz yaa hemde daha küçük bebek severiz hihoyyyt
ilerdede aradaki fark kapanır seninkide biizm canavarlara uyar yaramazlıkta zaten bu buluşmalar uzun süreli olsa keşke bölee 3 yaşlarında bile görüşsek kaynassak bebekler kanka olsa falan filann çok şey mi istedim bilmiyorumkismile

Tatlım zaten bu buluşmaya katılamam diye yazdım...bundan sonrakilere bizide aranıza alırmısınız diye sormuştum..

Tabi canım niye almayalım elbetteki bekleriz gerçi benim kızımda birazcık küçük diğer arkadaşların bebeklerinden 14 aylık.Saphira canım ne soracağım play barn mı neydi bornovadada açılmış şubesi demişdin geçenlerde eşimle dışarı çıkdığımızda forum bornovada açılmış sanırım internetten yanlış bakmadıysam neyse aradık kimse öyle bir yer bilmiyor bulamadık bir bakacakdım eğlenebileceği bir yermi diye acaba açılmadımı bilgin varmı.Birde bu lahmacun dediğin yer göztepenin neresinde gerçi hiç bilmiyorum oraları ama

canım 24 şubatta bornovada açılıyor diye bir haber gelmişti gözümün önüne ama ayrıntılarını bulamadım o yüzden pek bir bilgim yok.
ora lahmacun vali konağında oluyor canım.Mithatpaşa cd. üzerinde,sahilden de girişi var.konak tarafından güzelyalı yönüne doğru giderken hemen yol üstünde sağ tarafta,sahilden gelirseno zaman tabiki sol tarafta,malum sağ tarafta deniz kalıyor kaydirigubbakcemile3

tamam Pınarcım çok seviniriz,aramıza hoşgeldin o zaman a.s. buluşmaya daha 1 hafta var o zamana kadar iyileşirsiniz belki,katılırsınız ilk buluşmamıza a.s
bu arada sen nerede oturuyorsun,kendinden bahsetsene biraz bize yerimseniben

:lepi: haftaya cumartesi buluşuyomuyuzzzzz sositososito

pınarcım hoşgeldin tatlım ewvet bebeğinin biizm canavarlara uyum sağlaması zor ama ilerde aralarında fark kalmıycak istersen iyileştiğinde gel sende buluşmaya hem seni tanımış oluruz yaa hemde daha küçük bebek severiz hihoyyyt
ilerdede aradaki fark kapanır seninkide biizm canavarlara uyar yaramazlıkta zaten bu buluşmalar uzun süreli olsa keşke bölee 3 yaşlarında bile görüşsek kaynassak bebekler kanka olsa falan filann çok şey mi istedim bilmiyorumkismile

Tabi canım niye almayalım elbetteki bekleriz gerçi benim kızımda birazcık küçük diğer arkadaşların bebeklerinden 14 aylık.Saphira canım ne soracağım play barn mı neydi bornovadada açılmış şubesi demişdin geçenlerde eşimle dışarı çıkdığımızda forum bornovada açılmış sanırım internetten yanlış bakmadıysam neyse aradık kimse öyle bir yer bilmiyor bulamadık bir bakacakdım eğlenebileceği bir yermi diye acaba açılmadımı bilgin varmı.Birde bu lahmacun dediğin yer göztepenin neresinde gerçi hiç bilmiyorum oraları ama

Çok sevindim arkadaşlar...Batuhan'ın yaşıtı iki arkadaşı var...onlarda katılırsa Batu şimdilik onlarla oynar...büyüyüncede sizin fındıklarla hep birlikte oynarlar...bu arada arkadaşımın 23 aylık kızı var...oda sizin fındıklarla akran...oda katılmak ister sanırım...tabiii sizin içinde uygunsa...
Ben narlıderede oturuyorum...aslen izmirliyim fakat geçen yıla kadar istanbulda yaşıyorduk...15 şubat 2009 da izmire taşındık...problemli bir hamilelik geçirdim doğum hikayemi okuyabilirsiniz...eğer haftaya iyi olursak katılırız...iyi olmassak bir sonraki buluşmada yanınızdayız...
a.s.

Cumartesi buluşuyoruz ne güzel Pınarda geliyor dört kişi olduk.Simla inşallah eşin döner sende gelirsin.Çıtır vardı oda gelicekti günü belirlediğimizi görmedi galiba

pınacım arzu eden arkadaşların da gelebilir tabi bizlerle tanışmak arkadaşlık etmek için ama bebeklerimizle oyun grubu oluşturabilmemiz için ayları uygun değil canım.özellikle de 23 aylık bir bebek bizimkilerle akran olmuyorki,baya büyük oluyor.burada en büyük bebek 19 aylık,o arkadaştan da bir daha ses çıkmadı,katılıp katılmayacağını bilmiyoruz henüz.şu anda listemizde kesin gelecek olan 3 kişinin bebekleri 16.5 aylık,16 aylık ve 14 aylık.Ben yine de kararı sana ve arkadaşlarına bırakıyorum gelmek isteyen herkes gelebilir,sonuçta yeni arkadaşlar tanıış oluruz ama bebek oyun grubu kuramayız şimdilik gamyoncuiremsu

27 Mart 2010 Cumartesi Göztepe Ora Lahmacun Buluşmasına Katılanlar

1. Krikitos--Mert ve Pıtırcık (23.11.2008)
  2. Saphira-Duru Okyanus (06.11.2008)
  3. Eycik --- Zeynep (19.01.2009)
listeyi güncelledim,doğumtarihlerini de yazdım böyle daha iyi odu sanırım.
eycikcim çıtır-pıtır gelir diye tahmin ediyorum onun da evi yakın,belki görmemiştir henüz son kararı

Ellerine sağlık canım.
Biz dün oraya gittik zeynep çok eğlendi birlikte olduklarında daha çok eğlenir büyük çocuklar vardı kontrol etmek zor oluyor.

16-18 ay

Çocuğa oyun grubu kurmak

Temel biçim üzerinde karar vermekle başlayabilirsiniz. Bu gruplara ebeveynlerin katılması çocuklar oynarken ebeveynlerin konuşması ve fikir alışverişinde bulunması açısından da faydalı olacaktır. Oyuncu sayısını sınırlandırmak (ideal 6 kişidir), grup içinde iyi bir uyum aramak (en büyük çocukla en küçük arasında 4 aydan fazla yaş farkı bulunmamasına dikkat ederek, gelişim ve yetenekler arasındaki büyük eşitsizlikleri engelleyebilirsiniz), ebeveynler arasında uyum yaratmak, nerede toplanacağınıza karar vermek, düzenli olarak buluşmaları planlamak, temel güvenlik kuralları koymak (hasta çocuğun katılmaması gibi), temel kuralları belirlemek, bir oyuncak politikası belirlemek, bir yemek politikası belirlemek, çocuğunuza dikkat etmek ama çok korumacı olmamak, işi teke tek başlatmak (grup elemanlarının hepsinin bir araya aniden gelmesindense tek tek başlamak daha kolay sosyalleşmesini sağlayabilir), kaynaşmanın seyrinin yavaş olmasına dikkat etmek, sakin olmak, kabul edici olmak, destekleyici olmak, sabırlı olmak bu konuda ki önemli maddeler olarak sıralanabilir.

milupa.com.tr den alıntıdır

önceden görmüş olduğuna sevindim eycikcim,dediğim kadar var değil mi?bizler için rahat ve çocuklar için uygun bir yer

sudenaz17 (19 aylık bebeğimizin annesi) profile baktım da şimdi en son 16 martta girmiş siteye.O yüzden son durumdan haberi yok tabi.siteye girince görür diye tahmin ediyorum,o zaman kararını yazar,nasıl olsa daha 1 hafta var,1 hafta da geleceklerin kesin listesi oluşur.çitirında profiline baktım dün girmiş en son ama belki buraya bakmamıştır bilemicem onun durumunu.
bir de kızlar kesin liste belli olduktan sonra birbirimize özelden tel. no. ları verelim ki sorun yaşamayalarım

Back
X