- Konu Sahibi simlamutlu
Kızlar bu arada 26 mart cumartesi değil ki
cuma...27 si cumartesi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nezle nezle sizde dışarı çıkmak istemezsiniz sanırım hem diğer çocuklara bulaşma açısından kötü olur ayrıca.Buluşma günü için dediğim gibi ben şimdiden birşey söyleyemiyorum eşim seyahate çıkdı dönermi o vakite kadar belli değil.
Merhaba kity a.sSelam arkadaşlar...
bizde izmirliyiz...oğluşum ayın 25 inde 10 ayını dolduracak... çok mu miniğiz size katılmak için(( gerçi kabul ederseniz bu buluşmaya katılabilirmiyiz bilmiyorum...çünkü fena halde nezleyiz...
evet orada bir hata yapmışım hemen düzelteyimKızlar bu arada 26 mart cumartesi değil kicuma...27 si cumartesi..
Merhaba kity a.s
oğluşun bizimkilere göre biraz minik kalıyor ama gelişken bir çocuk yürüyor koşuyor sizinkilere uyum sağlayabilir diyorsan,iyileştiğiniz ilk buluşmada seni de oğlunu da aramızda görmekten çok mutlu oluruz.Oğlum biraz daha büyüyünce sizinkilerle oynar ama ben sizlerle tanışmış olurum dersen yine çok mutlu oluruz ve çok çok geçmiş olsun a.s.
evet orada bir hata yapmışım hemen düzelteyim![]()
Tatlım zaten bu buluşmaya katılamam diye yazdım...bundan sonrakilere bizide aranıza alırmısınız diye sormuştum..
tamam Pınarcım çok seviniriz,aramıza hoşgeldin o zaman a.s. buluşmaya daha 1 hafta var o zamana kadar iyileşirsiniz belki,katılırsınız ilk buluşmamıza a.s
bu arada sen nerede oturuyorsun,kendinden bahsetsene biraz bize yerimseniben
:lepi: haftaya cumartesi buluşuyomuyuzzzzz sositososito
pınarcım hoşgeldin tatlım ewvet bebeğinin biizm canavarlara uyum sağlaması zor ama ilerde aralarında fark kalmıycak istersen iyileştiğinde gel sende buluşmaya hem seni tanımış oluruz yaa hemde daha küçük bebek severiz hihoyyyt
ilerdede aradaki fark kapanır seninkide biizm canavarlara uyar yaramazlıkta zaten bu buluşmalar uzun süreli olsa keşke bölee 3 yaşlarında bile görüşsek kaynassak bebekler kanka olsa falan filann çok şey mi istedim bilmiyorumkismile
Tabi canım niye almayalım elbetteki bekleriz gerçi benim kızımda birazcık küçük diğer arkadaşların bebeklerinden 14 aylık.Saphira canım ne soracağım play barn mı neydi bornovadada açılmış şubesi demişdin geçenlerde eşimle dışarı çıkdığımızda forum bornovada açılmış sanırım internetten yanlış bakmadıysam neyse aradık kimse öyle bir yer bilmiyor bulamadık bir bakacakdım eğlenebileceği bir yermi diye acaba açılmadımı bilgin varmı.Birde bu lahmacun dediğin yer göztepenin neresinde gerçi hiç bilmiyorum oraları ama