14+5 haftalık erkek diyip sonradan cinsiyet değişen var mı?

13. Haftada bize özel deki Dr um erkek dedi hatta emin misiniz dedim %100 eminim dedi. Şimdi 21 haftalığım.Geçen hafta Dr um izinliydi Zeynep Kamil devlet Hastanesi'ne gittim Dr gözün aydın çok şeker bir kızın geliyor demez mi? Artık betim benzim nasıl attıysa Dr çok panik oldu. Tamam sakin ol bir daha bakarız dedi ve yarım saat uğraştıktan sonra tamam pipiyi buldum dedi😂 inandım mı hayır!şimdi Perşembe ayrıntılı var onu bekliyorum. Kız olursa bütün aldıklarım iade. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama böyle bir şey olur mu derdim evet oluyormuş.

13. Haftada bize özel deki Dr um erkek dedi hatta emin misiniz dedim %100 eminim dedi. Şimdi 21 haftalığım.Geçen hafta Dr um izinliydi Zeynep Kamil devlet Hastanesi'ne gittim Dr gözün aydın çok şeker bir kızın geliyor demez mi? Artık betim benzim nasıl attıysa Dr çok panik oldu. Tamam sakin ol bir daha bakarız dedi ve yarım saat uğraştıktan sonra tamam pipiyi buldum dedi😂 inandım mı hayır!şimdi Perşembe ayrıntılı var onu bekliyorum. Kız olursa bütün aldıklarım iade. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama böyle bir şey olur mu derdim evet oluyormuş.
Bende dün baska bir doktora gittim önce cok hareketli göremiyorum dedi sonra kordon gelmiş önüne dedi o kadar uğraştıktan sonra heh tamam gördüm erkek dedi birdahaki ay netleşir diyor olmuşum 17 haftalık ama %89 erkek dedi😀 öncekide erkeğe benziyor demişti 14+5 te 😂 benım kesin artık erkek seninde gönlünden ne geçiyorsa rabbim hayırlısıyla onu nasip etsin 🙏😊

Bende dün baska bir doktora gittim önce cok hareketli göremiyorum dedi sonra kordon gelmiş önüne dedi o kadar uğraştıktan sonra heh tamam gördüm erkek dedi birdahaki ay netleşir diyor olmuşum 17 haftalık ama %89 erkek dedi😀 öncekide erkeğe benziyor demişti 14+5 te 😂 benım kesin artık erkek seninde gönlünden ne geçiyorsa rabbim hayırlısıyla onu nasip etsin 🙏😊

Hanımlar doktor cinsiyete bakmadan önce daha erken kesin olmaz %50 lerde olur dedi tahminde bulunmasını istedim baktı bak kordon burda dedi sonra şimdilik erkek diyebiliriz dedi 14+5 haftalık hamileyim. Erkek tahminde bulunup sonradan kız olan var mı bu haftada kesin midir hiç şurası pipi vs göstermedi ilk kez de gittim o doktora değişen var mı diye merak ettim 😀
Ablamın değişti %90 erkek dedi ama artık kız 😂😂😂😂

13. Haftadan sonra başka hiç gitmemismiydin canım. Yanı 13.Haftadan sonra 21.Haftamda mi gittin

Ah bu doktorlar netleşince söyleseler olmuyor mu acaba bende renkli de netleşecek diye bekliyorum. Kız dedi bakalım doğru mu

Banada ilk kiz dendi tam vayy be kizi tutturdum diye sevinirken hayir pipi var dendi😂😂iyice emin olmadan neden soylerlerki 5 dk icinde once kiz sonra erkek dedi🤔🤔gordugumuz sey pipiydi ama

Gitmez olur muyum gittim tabi. Ama takipli olduğum özel hastanedeki Dr uma. O arada bizim Dr izinli olduğu için devlete gittim ve sürpriz 😁neyse bugün detaylı da kesinleşir.
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız senden güzel haberler bekliyorum :D :D benimde 13+0 da kesin erkek dedi pipiyi de gösterdi 16+4 te kesin kıza dçndü ben inanamadım ayrıntılıyı bekliyorum :D yoksa benimde herşeyim çöp olacak başta hayallerimm :D

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız senden güzel haberler bekliyorum :D :D benimde 13+0 da kesin erkek dedi pipiyi de gösterdi 16+4 te kesin kıza dçndü ben inanamadım ayrıntılıyı bekliyorum :D yoksa benimde herşeyim çöp olacak başta hayallerimm :D
Ya nasıl kesin diyorlar benım hala kesinleştirmediler 14+5 te gittim erkeğe benziyor ama daha erken dedi başka bir doktora 16+5 te gittim göremiyorum kordon denk geldi cokta hareketli diyip sonra heh gördüm erkek yüzde 89 ama birdahaki ay netleşir diyor 😂 hoş artık benım bebeğim erkektir değişmez

Back
X