- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
Kesin canm erkekCanım merhaba senin cinsiyet kesinleşti mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin canm erkekCanım merhaba senin cinsiyet kesinleşti mi
hayırlı sağlıklı olsun insaallahKesin canm erkek![]()
Amin cümlemizin inşallahhayırlı sağlıklı olsun insaallah
Biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz ayrıntılıda kesinleşti erkekmişCinsiyet kesinleşti mi canım. Ben başka doktora çıktım. Kız dedi sanırım artık kesindir.
Benimki erkekmiş canım ayrıntılıda kesinleşti. Allah seninde gönlüne göre versinhemen hemen aynı şeyleri yaşamışız senden güzel haberler bekliyorum![]()
benimde 13+0 da kesin erkek dedi pipiyi de gösterdi 16+4 te kesin kıza dçndü ben inanamadım ayrıntılıyı bekliyorum
yoksa benimde herşeyim çöp olacak başta hayallerimm
![]()
Benim de ayrıntılı da kesinleşti kız geliyor :)Benimki erkekmiş canım ayrıntılıda kesinleşti. Allah seninde gönlüne göre versin![]()
Ay allığım lütfen benimde böyle olsunBende yaşadım aynı durumu 13 haftada erkek dendi 16. Haftada kız dedi doktor bizde çok şaşırmıştık hatta neden o zaman öyle dediniz diye sorduğumda bazen cinsiyeti geç oluşabiliyormuş klitoris geç oluşuyormuş
inşallah gönlünüze göre olur rabbim kız evladıda tattırsınAy allığım lütfen benimde böyle olsun![]()
Inşallah canım allah gönlüne göre versin duaların kabul olsunAy allığım lütfen benimde böyle olsun![]()
Canım neyin oldu 12 de bana kız dediler 13 te erkek dedi de pipisini net gösterdihemen hemen aynı şeyleri yaşamışız senden güzel haberler bekliyorum![]()
benimde 13+0 da kesin erkek dedi pipiyi de gösterdi 16+4 te kesin kıza dçndü ben inanamadım ayrıntılıyı bekliyorum
yoksa benimde herşeyim çöp olacak başta hayallerimm
![]()