14+5 haftalık erkek diyip sonradan cinsiyet değişen var mı?

Benim öyle oldu. Hatta diğer kontrole 1.5 ay sonra gittim o zamana kadar erkek diye sevdim karnımda. Sonradan baktı, kız kesin dedi, dudakları bile çok net dedi. Kesin erkek demişti ilkinde de

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız senden güzel haberler bekliyorum :KK70: :KK70: benimde 13+0 da kesin erkek dedi pipiyi de gösterdi 16+4 te kesin kıza dçndü ben inanamadım ayrıntılıyı bekliyorum :KK70: yoksa benimde herşeyim çöp olacak başta hayallerimm :KK70:
Benimki erkekmiş canım ayrıntılıda kesinleşti. Allah seninde gönlüne göre versin💕

Bende yaşadım aynı durumu 13 haftada erkek dendi 16. Haftada kız dedi doktor bizde çok şaşırmıştık hatta neden o zaman öyle dediniz diye sorduğumda bazen cinsiyeti geç oluşabiliyormuş klitoris geç oluşuyormuş

Selam kızlar özellikle arıyordum konuyu şakkadanak içine düştüm. 12+3 sata göre olan tarihinde 13+2 ultrason ölçümüne görseydi ve %100 erkek dedi doktorumuz. Bir oğlum var içimde de hep kız isteği var çevremde ki herkes oğluma hamileyken erkek diyordu bunda herkes kız diyor hatta şu son 1 haftadır sürekli rüyasında görenler va oluyor. Şu an 15 i bitirdik acaba başka doktora gitsem mi? Doktorumu da çok seviyorum güveniyorum hatta bende pipiyi gördüm gibi sanki ultrasonda. Ama işte gönülden geçen başka olunca insan heveslenmiyor şüphelenmiyor değil. Şu an görev yerindeyim dolayısıyla kendi doktoruma gitme şansım yok. Burada bir doktora gitmek için sabırsızlanıyorum. Çalıştığım için fırsatım da yok bakalım ne olacak

Ay allığım lütfen benimde böyle olsun 😍😍😍
inşallah gönlünüze göre olur rabbim kız evladıda tattırsın🙏😍 konu sahıbı benım cınsıyette yanılma olmadı 22.haftamdayım ayrıntılıdan önce de kesinleşmişti zaten ayrıntılı ultrasonda da evet yanılma yok erkek dedi doktor😀 yanılma doktorun tecrübesine göre değişir bir akrabamın hep erkek denildi erken dönemde sonra kız oldu yanılmış doktor nasip kısmet 😀

Bana da 13. Haftamda erkek dendi ama ben de hala kız bebek çıkar mı umudu var.Bir de sizin başınıza gelenleri okudukça biraz ümitlendim açıkçası.En iyisi 16. Haftayı beklemek olacak

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız senden güzel haberler bekliyorum :KK70: :KK70: benimde 13+0 da kesin erkek dedi pipiyi de gösterdi 16+4 te kesin kıza dçndü ben inanamadım ayrıntılıyı bekliyorum :KK70: yoksa benimde herşeyim çöp olacak başta hayallerimm :KK70:
Canım neyin oldu 12 de bana kız dediler 13 te erkek dedi de pipisini net gösterdi

Back
X