14 aralık vaser lipo ameliyatım

januka

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
27
18
288
İstanbul
Ben sanırım bu siteye hep ne Zaman kendimden memnun olmasam giriyorum, doktor araştırmak için...
Bir kere de ben konumu açayım dedim; 14 aralıkta diz içleri,iç bacak, basen, sırt,karın bölgesinden vaser lipo yaptıracağım. Daha sonra karın kası çizgileri, bel gamzesi yapılacak ve alınan yağlar popomu dikleştirmek için kullanılacak...

Göğüslerimi yaptırırken deliler gibi araştırmış vr yine bu sitede tavsiye edilen bir doktora yaptırmıştım, gittiğim tüm cerrahlar göğüslerimi çok beğeniyor, deli gibi ameliyattan korktuğumdan mı yoksa birileri okur da işine yarar diye mi bilmiyorum, kendi deneyimimi yazayım dedim; ameliyatım 5.5 saat sürecekmiş ortalama artık heyecandan ölmezsem çıkınca görüşürüz

Vaser hi def olacaksın yani? Doktorun kim ve fiyat olarak kaça anlaştınız paylaşır mısın?

Gecmis olsun dun ameliyat olmussunuz sanirim nasilsin umarim cok aci cekmiyosunuzdur.. Kac lutre yag alindi ve o karin kaslar cizgisini ilk defa duyuyorum bir kadin icin.. Cok merak ettim
Drunuz kim?

Kızlar sabah'de geldim hastaneye, on gibi ameliyata aldılar, narkozdan sonra feci uyku yapıyor..

Ancak işte kendime geldim. Çıktıktan sonra deli gibi kan ve sıvı geliyor.. Hasta bezlerini, pikeleri kaç kez değiştirdiler bilmiyorum bile.

Doktorum gelmiş odama ama ben hatırlamıyorum. 4 gibi falan çıkmıştım odaya baya uzun sürdü.

Açıkçası kendisiyle tanıştığımdan beri ne yaptıracaksam Metin Kerem'e yaptırıyorum.

Fiyat buraya yazmak doğru olmaz bence ama bi fikri olsun, ben Alparslan topçu'ya falan da gittim görüşmek için, o da bana lazer önermişti sıkılaşır falan diye ama benim içime sinmedi açıkçası, bu hastaneleri falan da dolaştım baya benim tam istediğim şeyi ben anlatmadan direkt söyledi (kas çizgilerine öldüm zaten)

Korse açılmadı ama karnın ortasından boydan bir şey var bandaj gibi yapmışlar göğsüme kadar çizerken de karnımın iki yanından da çizmişlerdi.

Diz içleri bacaklar bel,sırt falan hepsini alıp sonra bu ince kanüllerle kas çizgileri yapıyorlarmış.

Yabancı sitelerde benzer işlemlerin video ve fotoğrafları var incelerseniz.

Benim üst bölgeme dokunulmadı, açıkcası bence göğüs ameliyatıyla beraber kesinlikle yaptırmayın, oturup kalkarken yatakta pozisyon ayarlarken kollarımı kullanıyorum. Silikon yaptırdığımda bile bundan daha kötüydüm yani, hiç ağrım sızım yok, yan mekik çekmiş gibiyim sadece...

Ne kadar yağ alındı bilmiyorum 3 kilo kadar olur diye ameliyattan önce konuşmuştuk(ama zaten zayıf bir kızım ben) alınanlar da popoma enjekte edildi, popo çizgisi falanda yaptı doktorum yuvarlaklığı pekiştirmek için ...

Bakalım körseler çıkınca anlayacağız ama boydan göğüslerimin arasına gelen ve ona paralel ikişer bandajlar var.

Hiç korkmayın kızlar gayet de rahatım şu an tv falan izliyorum :)

Artık kontrolde korse çıkıp foto çekilince paylaşırım.

Cok gecmis olsun cok guzel anlatmissin detaylari ki bende merak ettim sonucunu agrin olmamasi cok iyi .. Insallah boyle devam eder
Peki su anki bandajlari da resim'olarak ekliyecekmisin gercekten cok merak ettim yahu

Gecmis olsun.baya bolge islem gormus ama agrin yokmus ne mutlu.. gobegindeki hatlarin fotograflarinida gorebilcekmiyiz.bukadar bolgeden olunca insan oncesi sonrasi degisimi merak ediyor...

Kızlar şimdi eve geldim, dosyamı da vermişler toplamda 2.5lt alınmış işlemden sonra da 550-550 iki kalçama uygulanmış.

O çizgileri de albüm yaptım sizi takip edicem bakabilirsiniz.

Doktorum sabah geldi konuştuk o sargılarla yarın duşa girebilirmişim, çizgi oluşturmak içinmiş ve çıkartılmayacakmış perşemde de kontrolüm var ama çok rahatım kanamam durdu evde rahat hareket edebiliyorum yani

Masallah dayanikli ciktin lipo konusunda
Baktim zaten hemen sonucu belki goremezsin uzulme odem dolusun 2/3 ay sonra baya bir fark edecek

geçmiş olsun çok merak ettim karın kası çizgisini nasıl bir şey zaten deriye yakın olan yağları alırlarsa çizgi oluşur diye biliyorum

merhaba arkadaşım nasılsın umarım iyisindir yeni operasyon oldun. ben foruma yeni üye oldum nerden nasıl mesaj yazacağımıda yeni yeni keşfediyorum. ne tür ir operasyon yapıldı san ave hangi bölgelerden oldun. ben karın alt ve üst simitler bel ve sırt bölgesinden yani üst bedenden olmak istiyorum. bana yardımcı olabilirsen çok sevinecem tecrübelerin ile iligili...

Tatlım ben full karın bel,simit denilen bölge, basen,diz içlerinden yağ aldırıp popoya enjekte ettirdim.
Yağlar alındıktan sonra da karın çizgileri,bel gamzesi yapıldı.

Benim 3.günüm bugün doktor kontrolüm vardı. O ince uzun sargıların içinde süngerler varmış bugün çıkarken gördüm,istenilen bölgeleri çukurlaştırmak içinmiş.

Senin ameliyatın benimkinden çok çok daha kolay olur bence, çünkü ben sırt üstü yatamıyorum popoya yağ enjekte edildiği için yan yatıyorum.

İlk gün bile gayet hastanenin içinde yürüdüm, gezdim. Alt karnımda çok hafif bir sızıntı var, kalçamdaki,iç bacaklardaki beldeki delikler kapanmış bile:)

Doktor normal günlük duşlarımı alabileceğimi söyledi, bantlarım çıktı zaten dün duşa girmiştim yarın da girerim.

Neden bilmem doktorum kesinlikle kan sulandırıcıya izin vermiyor maydonozmuş,yeşil çaymış, ödem söktürücüler yasak. Normal bir şekilde tuz da yiyorum.

Benim metabolizmadan dolayı baya ödem yapmıştı, 50kilo girdim ameliyata eve döndüğümde 56 kiloydum. Şu an 54'e düşmüşüm...

Hiç sorunum yok bulaşık makinası doldurdum, canım çekti mantı yaptım yedim, çöp attım,yürüyünce açılıyorsunuz baya hareket ediyorum.

Ameliyat düşünüyorsan hiç korkma en fazla 7 günde dönersin normal hayatına, hiç sorun yaşamıyorum şahsen hatta yarın alışverişe gitmeyi düşünüyorum sıkıldım evde :)

benide izlermisin

İzledim ama benim ameliyatım çok çok çok yeni... Bugün duşa girdim allahım bir karın bu kadar mı güzel olur...
Hala felaket ödemim ve morluklarım var ama hani insan kendisi anlıyor dümdüz karnım ve kas çizgilerim belli olmaya başlamış. Popom bi kim kardashian havasında... Bi ödemler geçse belim 50cm falan kalacak sanırım çok Mutlu oldum bugün...

Bacaklarım konusunda ödemden zerre bir incelme görünmüyor, hani evet kalçaya yakın iç kısmından bacakların alınmış düz geliyor veya diz içleri düz geliyor falan ama o kadar şiş ve simsiyah ki...
Karnımdaki belimdeki morluklar falan geçtiği için o kısımlar biraz daha belli gibi...

İçinizde morluklar çabuk geçsin diye bir şey deneyen oldu mu?? Hani Arnica krem falan sürsek mi acaba???

Benide izler misin rica etsem resımlerı gormek ıstıyorum

canım bende popoma yağ enjekte ettirmek istiyorum basenlerden aldırıp nasıl oldu çok merak ettim kalçandan memnun musun nasıl hissediyorsun baya fark var mı yoksa orantısızlık oluştu mu

canım bende popoma yağ enjekte ettirmek istiyorum basenlerden aldırıp nasıl oldu çok merak ettim kalçandan memnun musun nasıl hissediyorsun baya fark var mı yoksa orantısızlık oluştu mu
Valla şimdi ekledim son fotolardan ben çok memnunum.

Tamamen yuvarlak oldu popom ben çok büyük istemiyordum zaten. En çok selülit olur, başka yaptıranlardaki gibi girinti çıkıntı olur, hissizlik vs diye korkuyordum.

Burada yaptıranların %90'ının ameliyat sonrası dönemi çok kötü geçiyor, ağrılar, hissizlikler, uyuşukluklar..
Bende hiçbiri olmadı, kendi metabolizmamdan çok ödem tuttu,morluklarım özellikle bacaklarım hala geçmiş değil ama popomdan çok mesudum, vücudunuz Nasıl bilmiyorum ama benim bacaklarda diz içi, basenlerin içi ve poponun altında yağ alındı. Dış bacaklardan yağ alınmazmış mesela çökme yaparmış, kendi yağım topaklanma olmasın diye iki kez işlemden geçirildi. Bacaklarımda hala bir sonuç görmüyorum zaten mor hala ama elimle tuttuğumda sert hiç yağ gelmiyor ne karnımda ne bacaklarımda...

Poponuzun büyüklüğü ne kadar yağınız olacağına bağlı sanırım. Benim iki kalçama da 550+550 enjekte edildi. Silikon uygulaması da yapılabilirdi ama geç iyileşir diye tercih etmedim.

Benim doktorumun muayenesi zaten ücretsiz bence İstanbul'da iseniz gidip konuşun...

Popoya yağ transferinin tek zor tarafı sırt üstü yatamamak yan veya yüzüstü yatıyorsunuz. Başka en ufak derdi yok

gidiyim ama selülit falan olmasın kesinlikle büyük olsun diye eldeki pirinçten olmayalım iz olmadıysa ben yaptırıcam heralde yaza doğru

Bu arada çok güzel olmuş ben beğendim göğüsede yetse keşke yağ ama yetmez

Benide izlermisin Cnm çok merak ediyorum sonuçlarini

merhaba canım nasılsın ameliyattan sonra epey bi süre geçti sanırım. işten dolayı forumu takip edemiyordum. Şimdi nasılsın merak ettim seni ben. :))) ben halaa cesaret etmeye ve para toplamaya çalışıyorum. malum bide çalıştığım için nasıl izin yapaağım konusunda endişeliyim. acaba iki gün izi alsam üçüncü gün dönebilirmiyim işime. bide ben sezeryan olduğum için ağrı eşiğimi ve dayanma gücümü de biliyorum. dayanıklıyım yani ağrıya :))) tekrar geçmiş olsun ve hepimize yağsız vücutlar nasip olur inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…