Doğuma Hazırlık 14. haftada görülen çıkıntının degisme ihtimali varmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de kızım olsun çok istiyordum Allah nasip etti şükür.kac haftalık sizin nubuna göre yorum yapıldı mi
Canım daha 3 haftalık hamileyim kese daha yeni oluştu. Daha çok var cinsiyete . 6 hafta 5 günlük olunca doktora gitcez kese ne tarafta acaba sağda mi solda mi çok merak ediyom

Ben de kızım olsun çok istiyordum Allah nasip etti şükür.kac haftalık sizin nubuna göre yorum yapıldı mi
Canım birde senin kese resmine baktım da tam o resmi karnının üzerine koyduğunda sağında oluyor sağına daha yakın kese ama kızın olacakmis.Kese sagdaysa erkek diyorlardı çok şaşırdım

Benim oğlumda aynı yerdeydi nubtan başkasına çok inanmıyorum
Senin karından ultrason muydu 6 haftalık olan görüntü canım. Gerçi karından olunca, kagidi tam karsina koyuyomuşsun soldaysa kızmış sagdaysa erkekmiş, senin karşıdan bakınca solda oluyor kız oluyor doğru çıkıyor o zaman :) ama tabi oğlunda da aynıymış, en iyisi çıkıntı var mi yok mu ona bakmak galiba :)

karından canım ama oğlum karinmiydu vajina mi hatrlmiyrm doktor kemiği düz demişti ama erkek de değil diyemem demişti biz önce erkek düşündük çıkıntı dan sonra baya nub videosu ozledim kız olduğuna emindim artık bugün de ultrasonda doktor demeden gördüm bacak arası boş kız dedi o da

Anladım canim hayırlı olsun. Inşallah bana da gönlümdeki nasip olur. Tam yumurtlama zamanı tek ilişkiyle hamile kaldım bakalım :)

Canım birde senin kese resmine baktım da tam o resmi karnının üzerine koyduğunda sağında oluyor sağına daha yakın kese ama kızın olacakmis.Kese sagdaysa erkek diyorlardı çok şaşırdım
Kese sagda kiz demek canim karnina cevirince solda oluo tutmus yani

Kese sagda kiz demek canim karnina cevirince solda oluo tutmus yani
Canım 27 aylık oğlum var. Hatıra kalsın diye ultrason resimlerini saklıyordum. Biraz önce gittim baktım. Karından ultrason zaten. Tam karşıma alıp baktığımda kese sağda ve oğlum oldu:) Demekki bende kese sağda olunca oğlan oluyor:)

6 yada 7 haftalik usgsini bi koyarmisin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…