Bebeğim bir gittiğimizde arkası dönüktü tekrar gittiğimizde plesantanın arkasındaydı o yüzden net bir görüntü oluşmadı kendini şöyle bi tam gösteremedi mecbur bekliyoruz gerçi 2 doktor ikisinde erkek dedi test için gittiğimde farklı doktor baktı oda dedi o yüzden sanmıyorum değişmesini. Birde ben çıkıntı kızda da oluyor sonrasında kauboluyormuş öyle duymuştum ne kadar doğru bilmiyorumya bunu uzmanlar soyluyor kemik yapisi, kalp atisi bunlar gercegi yansitmayan seyler tek gercek organin gorulmesi bende cikinti gordu ki bende gordum ama haftasi erken diye net soylemedi
insallah seninde kizin olur hayirlisiyla
yahu benim kizimdada simdiki gebeligimdede kabak gibi gosteriyor benimkiler.kizdada cikinti oluyor ama belli bir haftadan sonra o cikinti kayboluyor mesela 14 de o cikintinin kaybolmus olmasi gerekir diye dusunuyorum.11 12 13 de olabilir ama sonra olmaz heralde.Bebeğim bir gittiğimizde arkası dönüktü tekrar gittiğimizde plesantanın arkasındaydı o yüzden net bir görüntü oluşmadı kendini şöyle bi tam gösteremedi mecbur bekliyoruz gerçi 2 doktor ikisinde erkek dedi test için gittiğimde farklı doktor baktı oda dedi o yüzden sanmıyorum değişmesini. Birde ben çıkıntı kızda da oluyor sonrasında kauboluyormuş öyle duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
En son 13. Haftada girdim ultrasona o yüzden bilmiyorum. Oğlumda da 16. Haftadan sonra öğrenmiştim o yüzden bir hafta daha zamanı var desemde içimden hep erkek geçiyor kısmet bakalımyahu benim kizimdada simdiki gebeligimdede kabak gibi gosteriyor benimkiler.kizdada cikinti oluyor ama belli bir haftadan sonra o cikinti kayboluyor mesela 14 de o cikintinin kaybolmus olmasi gerekir diye dusunuyorum.11 12 13 de olabilir ama sonra olmaz heralde.
Ve Allah bağışlasın şanslı annelerdensiniz her iyi tadıda alacaksınız ne güzelyahu benim kizimdada simdiki gebeligimdede kabak gibi gosteriyor benimkiler.kizdada cikinti oluyor ama belli bir haftadan sonra o cikinti kayboluyor mesela 14 de o cikintinin kaybolmus olmasi gerekir diye dusunuyorum.11 12 13 de olabilir ama sonra olmaz heralde.
evet oyle olacak ama ben kizima kiz kardes isterdim (kizimda cok istiyor) simdi oglu olanlar bana kizacak zaten var daha ne istiyorsun diye ama yasayan bilir bir abim var ve cok mesafeliyiz annemde rahmetli oldu cevremde ne teyzem ne halam var kuzenlerim uzak yani benim yasadigim yalnizligi kizim yasasin istemiyorum ama yinede hayirlisi olsun diyorum.bazen diyorum kiz kardesi olur ama evlenince uzak duserler birbirlerine diye boyle olanda cok.yinede hayirlisi erkege erkek kardesde iyidir bence esimden biliyorum erkek kardesiyle cok guzel anlasiyorlar sık gorusuyorlar geziyorlar bulusuyorlar.onlara bile imreniyorumVe Allah bağışlasın şanslı annelerdensiniz her iyi tadıda alacaksınız ne güzel
Her zaman aynı olacak diye birşey yok bence öyle düşünmeyin çok güzel anlaşan kız erkek biliyorum en güzeli kızınızın büyük olması erkek küçük olduğu zaman çok güzel anlaştıklarını gördüm çevremde öyle düşünmeyin herşey çok güzel olacak. Benim oğlumda kızkardeş istiyor ama kısmet sağlıklı olsun erkek olsun eminim güzel anlaşırlar küçükken bağlarını sağlam kurduktan sonra bence sorun çıkmazevet oyle olacak ama ben kizima kiz kardes isterdim (kizimda cok istiyor) simdi oglu olanlar bana kizacak zaten var daha ne istiyorsun diye ama yasayan bilir bir abim var ve cok mesafeliyiz annemde rahmetli oldu cevremde ne teyzem ne halam var kuzenlerim uzak yani benim yasadigim yalnizligi kizim yasasin istemiyorum ama yinede hayirlisi olsun diyorum.bazen diyorum kiz kardesi olur ama evlenince uzak duserler birbirlerine diye boyle olanda cok.yinede hayirlisi erkege erkek kardesde iyidir bence esimden biliyorum erkek kardesiyle cok guzel anlasiyorlar sık gorusuyorlar geziyorlar bulusuyorlar.onlara bile imreniyorum
dogru onlari buyuturken aralarindaki baği sevgiyi guclu tutmak lazim bende oyle yapacagim soguk mesafeli olmamalari icin elimden geleni yapicam insallah ben ve abim gibi olmazlarHer zaman aynı olacak diye birşey yok bence öyle düşünmeyin çok güzel anlaşan kız erkek biliyorum en güzeli kızınızın büyük olması erkek küçük olduğu zaman çok güzel anlaştıklarını gördüm çevremde öyle düşünmeyin herşey çok güzel olacak. Benim oğlumda kızkardeş istiyor ama kısmet sağlıklı olsun erkek olsun eminim güzel anlaşırlar küçükken bağlarını sağlam kurduktan sonra bence sorun çıkmaz
önemli olan cinsiyet değil birbirleri ile yakınlık. Bende abim ile sıkı ilişkim olmadığı için senin gibi düşünüyor idim. Hemcins olurlarsa daha mı iyi olur gibisinden. Bende inşallah çocuklarımın birbirleri ile sıkı ilişkileri olması için elimden geleni yapıcam cinsiyet aslında çokta önemli değil. Aralarında o sevgi saygı bağı oluştuktan sonra hiç bir sorun olmaz.dogru onlari buyuturken aralarindaki baği sevgiyi guclu tutmak lazim bende oyle yapacagim soguk mesafeli olmamalari icin elimden geleni yapicam insallah ben ve abim gibi olmazlar
hayirlisi demekten baska birsey de diyemiyorum.
Cok gecmis olsun doktorlar onemsiz kaybolur demisler hayirlisiyla kaybolur insMerhaba bende Cuma günü kontrole gittim. 16. Haftada cinsiyetin kız olduğu kesinleşti. Ancak başka bir problem görüldü. Oda beyninde kist olduğu Ancak bu kistler çok önemsenmeyen bu haftalarda oluşup ilerleyen haftalarda kayboluyormuş. Beni sen yine detaylıya erken gir dedi ve o gün detaylıya da girdim. Çok şükür orada kist harici başka bir bulgu yok dedi. Diğer dr ile benzer şeyleri söyledi. Nifti test diye bir test yaptırıcam. Umarım onda da bişey çıkmaz Hakkımızda hayırlısı.
cok gecmis olsun insallah onemsizdir ve kaybolur insallah.ya insan yasayinca tabi herseyi dusunuyor sizin oglunuz vardi sanirim benimle tam tersi benimde kizim vardi bakalim bende ay sonu gidicem sizin ne guzel kesinlesmis artik kafanizdan atarsiniz kizmi erkek mi diye.hayirlisi olsun saglikli olsunönemli olan cinsiyet değil birbirleri ile yakınlık. Bende abim ile sıkı ilişkim olmadığı için senin gibi düşünüyor idim. Hemcins olurlarsa daha mı iyi olur gibisinden. Bende inşallah çocuklarımın birbirleri ile sıkı ilişkileri olması için elimden geleni yapıcam cinsiyet aslında çokta önemli değil. Aralarında o sevgi saygı bağı oluştuktan sonra hiç bir sorun olmaz.
Evet hakkımızda hayırlısı Allahım inşallah bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip eder böyle şeyler duyduğum zaman şımarıklık yapıyorum cinsiyet beklentisine girip diye düşünüyorum üzülüyorumMerhaba bende Cuma günü kontrole gittim. 16. Haftada cinsiyetin kız olduğu kesinleşti. Ancak başka bir problem görüldü. Oda beyninde kist olduğu Ancak bu kistler çok önemsenmeyen bu haftalarda oluşup ilerleyen haftalarda kayboluyormuş. Beni sen yine detaylıya erken gir dedi ve o gün detaylıya da girdim. Çok şükür orada kist harici başka bir bulgu yok dedi. Diğer dr ile benzer şeyleri söyledi. Nifti test diye bir test yaptırıcam. Umarım onda da bişey çıkmaz Hakkımızda hayırlısı.
Ilk bebegin mi ins gonlundeki olurMerhaba arkadaşlar bizde 12+5 de doktora gittik doktor elini ayağını vs gösterdi sonra bacak arasında çıkıntı vardi biz de orası da pipi mı dedik.ondan sonra eşim kızımız olsun isterdik dedi bunun üzerine doktor nubunu gösterdi kemiği paralel kitaplarda kızlarda böyle olduğu yazar dedi.biz çok ısrar ettik yüzde kaç vs yüzde veremem buna da erkek derim dedi benim kafam çok karıştı ondan sonra nubu arastrdum baya kızlarda gerçekten düz oluyormuş duzse doktor neden erkek derim dedi meraktan çatladim artık.on bir haftalık ve 12+5 haftalık fotolarini yüklüyorum sizde yorumlarsaniz çok sevinirim
İkinci bebeğim ilki erkek sizin yorumunuz nedirIlk bebegin mi ins gonlundeki olur
Ben yorum yapmiyim cunku benimde ikinci bebegim ilki erkek ve bana burdaki herkes nubuna gore kiz dedi o kadar umutlandim ki doktorda ilk kiz demisti ama 16 haftada erkek oldugu kesinleşti Insan umutlaninca fena hayao kirikligi oluo ben hala acaba kiz mi diorum nubu paralel sizin bebegin evet ama 16 ya kadar degisebilioİkinci bebeğim ilki erkek sizin yorumunuz nedir
Senin doktorun en iyisini yapmis seni umitlendirmek yanlis bilgi vermek istememis emin olmadan soylemek istemio ben doktoruma hala cok kiziyorumMerhaba arkadaşlar bizde 12+5 de doktora gittik doktor elini ayağını vs gösterdi sonra bacak arasında çıkıntı vardi biz de orası da pipi mı dedik.ondan sonra eşim kızımız olsun isterdik dedi bunun üzerine doktor nubunu gösterdi kemiği paralel kitaplarda kızlarda böyle olduğu yazar dedi.biz çok ısrar ettik yüzde kaç vs yüzde veremem buna da erkek derim dedi benim kafam çok karıştı ondan sonra nubu arastrdum baya kızlarda gerçekten düz oluyormuş duzse doktor neden erkek derim dedi meraktan çatladim artık.on bir haftalık ve 12+5 haftalık fotolarini yüklüyorum sizde yorumlarsaniz çok sevinirim
Sizin ultrason fotonuzu merak ettimSenin doktorun en iyisini yapmis seni umitlendirmek yanlis bilgi vermek istememis emin olmadan soylemek istemio ben doktoruma hala cok kiziyorum
Doktorum bi kiz dio bi erkek die konu acmistim ordan bakabilirsiniz hepsi ekli ordaSizin ultrason fotonuzu merak ettim
doktorunuz sacmalamiz nubu paralel demis sonra buna erker derim ne demek en iyisi hic yorum yapmasinlar bence.insan cok etkileniyor alisiyor sonra zor oluyor herseyin hayirlisi diyelimMerhaba arkadaşlar bizde 12+5 de doktora gittik doktor elini ayağını vs gösterdi sonra bacak arasında çıkıntı vardi biz de orası da pipi mı dedik.ondan sonra eşim kızımız olsun isterdik dedi bunun üzerine doktor nubunu gösterdi kemiği paralel kitaplarda kızlarda böyle olduğu yazar dedi.biz çok ısrar ettik yüzde kaç vs yüzde veremem buna da erkek derim dedi benim kafam çok karıştı ondan sonra nubu arastrdum baya kızlarda gerçekten düz oluyormuş duzse doktor neden erkek derim dedi meraktan çatladim artık.on bir haftalık ve 12+5 haftalık fotolarini yüklüyorum sizde yorumlarsaniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?