Bacak arası görüntüsü vermedi mi? 12+5 de aslında baya baya bilebiliyor dr lar. Hemen hemen 13 hafta olmuş çünkü. Nuba bile gerek Yok. Umarım gönlündeki olur.Merhaba arkadaşlar bizde 12+5 de doktora gittik doktor elini ayağını vs gösterdi sonra bacak arasında çıkıntı vardi biz de orası da pipi mı dedik.ondan sonra eşim kızımız olsun isterdik dedi bunun üzerine doktor nubunu gösterdi kemiği paralel kitaplarda kızlarda böyle olduğu yazar dedi.biz çok ısrar ettik yüzde kaç vs yüzde veremem buna da erkek derim dedi benim kafam çok karıştı ondan sonra nubu arastrdum baya kızlarda gerçekten düz oluyormuş duzse doktor neden erkek derim dedi meraktan çatladim artık.on bir haftalık ve 12+5 haftalık fotolarini yüklüyorum sizde yorumlarsaniz çok sevinirim
Bacak arasında çıkıntı vardı biz de erkek mi dedik ama doktor bu haftalarda hepsinde çıkıntı olur kemik yapısı düz falan dedi sonra erkek de derim dedi ikisini de dedi yani net birşey demediBacak arası görüntüsü vermedi mi? 12+5 de aslında baya baya bilebiliyor dr lar. Hemen hemen 13 hafta olmuş çünkü. Nuba bile gerek Yok. Umarım gönlündeki olur.
Oğlumun 6. Hafta usg görüntüsünde karşıdan bakınca solda görünüyor. Kızda ise sağda görünüyor. Ancak burada ultrasona bakış açısı ile ilgili bir durum var. Rahim şekline göre bakarsam ikiside aynı noktada gibi aslında. Birde ben detaylı ultrasona girdiğimde her iki bebekte sağ tarafta olduğunu farkettim. Acaba 6. Haftada farklı, 16. Haftada farklı mı oluyor:SKizlar sizden bisey rica edicem bu ramzi teorisi var ya sizde tutuo mu bi baksaniza ozellikle iki farkli cinsiyette bebegi olanlar bebeginizin 6 7 haftalik usg goruntulerinde kiz usg kagidinda sagda karninizda solda erkek ise usg kagidinda solda karinda ise sagda oluomus siz bi baksaniza size zahmet S sea_gulleskudo sizin iki cinsiyette de var ya hususi sizi etiketledim E Esin6767 D Daymoon11
Kizlar sizden bisey rica edicem bu ramzi teorisi var ya sizde tutuo mu bi baksaniza ozellikle iki farkli cinsiyette bebegi olanlar bebeginizin 6 7 haftalik usg goruntulerinde kiz usg kagidinda sagda karninizda solda erkek ise usg kagidinda solda karinda ise sagda oluomus siz bi baksaniza size zahmet S sea_gulleskudo sizin iki cinsiyette de var ya hususi sizi etiketledim E Esin6767 D Daymoon11
Ewet 6 hafta onemli 16 haftada her pozisyonda donebilir 6 hafta olan usgler karindan cekildi dimi kagida bakinca oglan solda kiz sagda duruo dimi ama karnina cevirince kagidi oglan saga kiz sola yerlesmis oluoOğlumun 6. Hafta usg görüntüsünde karşıdan bakınca solda görünüyor. Kızda ise sağda görünüyor. Ancak burada ultrasona bakış açısı ile ilgili bir durum var. Rahim şekline göre bakarsam ikiside aynı noktada gibi aslında. Birde ben detaylı ultrasona girdiğimde her iki bebekte sağ tarafta olduğunu farkettim. Acaba 6. Haftada farklı, 16. Haftada farklı mı oluyor:S
ya benim cok kafam karisti ramzi teorisyle alakali yardimci olamiycam canim.anlamadigim icin yanlis bilgi veririm muhtemelenEwet 6 hafta onemli 16 haftada her pozisyonda donebilir 6 hafta olan usgler karindan cekildi dimi kagida bakinca oglan solda kiz sagda duruo dimi ama karnina cevirince kagidi oglan saga kiz sola yerlesmis oluo
Bebegin ilk usgleri varya 6 ve 7 haftalik olan bebegin ilk usg resimleri ikiside kesede ayni yerde mi yoksa biri saga yakin biri sola mi ama anlamadiysanda sorun yok canimya benim cok kafam karisti ramzi teorisyle alakali yardimci olamiycam canim.anlamadigim icin yanlis bilgi veririm muhtemelen
tamam canim simdi daha net anladim bakip yazarim sanaBebegin ilk usgleri varya 6 ve 7 haftalik olan bebegin ilk usg resimleri ikiside kesede ayni yerde mi yoksa biri saga yakin biri sola mi ama anlamadiysanda sorun yok canim
Yok her ikiside alttan muayene ile çekildi. Karına çevirince kısmını bilmiyorum. Tam olarak nasıl tutmak gerekli. Yanlız rahim boşluğu şekline göre ikisini karşılaştırınca bana aynı yere yakın yerlere yerleşmiş gibi geldi. Sadece usg ile bakış açısı farklı gibime geldi.Ewet 6 hafta onemli 16 haftada her pozisyonda donebilir 6 hafta olan usgler karindan cekildi dimi kagida bakinca oglan solda kiz sagda duruo dimi ama karnina cevirince kagidi oglan saga kiz sola yerlesmis oluo
Benimkine bak bir canım altı haftalık burdaKizlar sizden bisey rica edicem bu ramzi teorisi var ya sizde tutuo mu bi baksaniza ozellikle iki farkli cinsiyette bebegi olanlar bebeginizin 6 7 haftalik usg goruntulerinde kiz usg kagidinda sagda karninizda solda erkek ise usg kagidinda solda karinda ise sagda oluomus siz bi baksaniza size zahmet S sea_gulleskudo sizin iki cinsiyette de var ya hususi sizi etiketledim E Esin6767 D Daymoon11
Oglunda nasildi canim aynimi benim de ikinci bebegim boyle saga yakin ramzi teorisine gore kiz bebek karindan usg dimiBenimkine bak bir canım altı haftalık burda
Oglunda nasildi canim aynimi benim de ikinci bebegim boyle saga yakin ramzi teorisine gore kiz bebek karindan usg dimi
Senin ilk çocuğun mu ve kaç haftaliksinOğlumda da böyleydi karnimda soldaydi
evet canım farklı. biri ilk gebeliğim. diğeri şuanki bebeğimin. erkek olanda daha net görüntü. kızda biraz karanlık gibi çıkmış usg.
Bana ramzi teorisi çok mantıklı gelmedi. Bu tutunma konuları tamamen tesadüf. Her iki cinsiyette de iki tarafa tutunabilir bence. Buna pek itibar etmemek lazım. Birde cinsiyet belirleme sitelerinde hücre yenilenmesi ile ilgili yorumlar var. bende o tutmuyor mesela. Tutuyorsa da insanlarda bence tamamen tesadüf :S
Zaten tutmuo canim benim bebegin biri sagda biri solda e ikiside erkek:)hucre yenilemede tamamen sacma o bendede tutmuo sadece nub teorisi biraz mantikli ama ondada yanilani çok gördükBana ramzi teorisi çok mantıklı gelmedi. Bu tutunma konuları tamamen tesadüf. Her iki cinsiyette de iki tarafa tutunabilir bence. Buna pek itibar etmemek lazım. Birde cinsiyet belirleme sitelerinde hücre yenilenmesi ile ilgili yorumlar var. bende o tutmuyor mesela. Tutuyorsa da insanlarda bence tamamen tesadüf :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?