• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 aydır aranız kötü ama sevişmekten hiç geri durmamışsınız, şimdi de gelmiş millete ayar vermeye çalışıyorsunuz. Söylemişler işte doğurup devlete verin diye .Başka çözümü yok artık diye .
" Sevişince çocuk olmasa keske, başka türlü bi yolu yordamı olsa" diye düsünüyorum ister istemez.🤔🤔

Herkes istediği kadar sevişsin ama isteyen çocuk yapsin?

Mesela simdi dogum kontrol icin cesitli yontemler var ya, onlar tersine çalişsa? Yani spiral takmazsan cocugun olmasa? ilac almazsan yada ekstra bir caba sarfetmeden çocuk olmasin?

Simdi tam tersi " ekstra caba sarfetmeden cocuk oluyor".

Insan ortaya cikarmak istiyorsan ekstra caba ve bilinc gerekmeli bence🤔🤔

Çok basit bir eylem sonucunda çok önemli bir şey oluyor?

Zihinsel engelli bile, ne yaptiğini bilmeden de olsa hormonlar istiyor diye sevisiyor ve ortaya " insan" çıkıyor.

Bi tek bana garip gelmiyordur insallah bu ya🤭🤭

O kadar güzel yazmişsinizki tebrik etmek istedim. Istemeden hamile kalip ve toplum baskisiyla dogurup o cocugu hergun döven anneler var. Her kadin anne olmak zorunda değil. Kadin olmakla anne olmak cok farkli bence ki dogurmadigina mukemmel annelik yapan kadinlar var. Insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor istemiyorsa onlemini aldigi halde hamile kaldiysa kadin daha napsin..
Cocuk sahibi olamayan arkadaşlarda benim olmuyor sen aldiyorsun olayini bencede biraksin artik. Olmuyorsa olmuyordur arkadaş herseyde bi hayir ariyorsunuz. Olmamasindada demekki var bir hayir.
Arkadaşım yasal sınırı aşmış bu bebeği aldiramaz o iş bitti. Bebek büyüdü artık anca onu öldürüp doğurabilir bu zamana kadar nerdeymis şimdi gelmiş nasıl cinayet işlerim diye soruyor. Kürtaj olamaz asıl sorun burada.

Arkadaşım yasal sınırı aşmış bu bebeği aldiramaz o iş bitti. Bebek büyüdü artık anca onu öldürüp doğurabilir bu zamana kadar nerdeymis şimdi gelmiş nasıl cinayet işlerim diye soruyor. Kürtaj olamaz asıl sorun burada.
Aldirsaymis bu zamana kadar madem korunmadi. Şimdi kendi kendine çocuğu düşürmek istiyor çünkü kimse bu bebeği kürtaj etmez yasal süreç geçti siz böyle birşeyi kabul edebiliyor musunuz

Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni

onun kapisina birakmak zorunda degilsiniz. o bebege annelik babalik yapmak isteyecek cok cift vardir. evlatlik verin. eger prosedurlere simdiden baslanabiliyorsa simdiden baslayin belki aile size dogumunuz icin de yardimci olur. su an icin dogurmaktan baska seceneginiz yok. ama sonrasinda bebege bakmak zorunda degilsiniz. birakin yapmak isteyenler yapsin. evlatlik verin!

Bak bu kadar burda çaba gösteren yıllarca direnen hasret çeken ne kadınlar var bebek hata değildir vardır cok güzel bir hikmeti kardeşim böyle düşünle güneş gibi doğar hayatına

Sokakta simit satip cocuk buyuten universite okutan kadınlar var..cok sukur belliki sagliginiz yerinde illaki meslege gerek yok gecinmek icin..
Burda size kimse şöyle yapın böyle yapın düşsün deyipte katil olmak istemez cunku o bir can ve sen onu oldurmek icin ugrasiyorsun..buna hakkin yok..o cani sen mi verdinki almaya ugrasiyirsun..yaziktir günahtir yapma sonra denedigin hersey o cocuga zarar verir ve sen omur boyu cekersin..
Düsurmeye calisacagina is bulmaya calis olmadi kaymakama git belediyeye git yani kadin siginmaya git yani var bir cok sey bunlari dene...ve cocuguna sevgiyi sen ver.sevilmeyi sevmeyi sen ogret.

Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Gerçekten bu yazı öyle içime oturdu ki kınamak için söylemiyorum yanlış anlama sadece ne kadar şanslı olduğunu söylemek istedim.
Biz 2 yıldır tedavi görüyoruz ne paralar döktük dökmeye de razıyız hiç içimiz acımadan acaba bu ilaç yarar mı bu bitki yarar mı bu doktor bu hastane yarar mı diye kaç kişiye gittik o kadar uğraşıyoruz ki tabi Allah ım inşallah isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun .
Ama sen evlisin sonuçta çocuğun babası belli neden çocuğa kıymayı düşünüyorsun . O rahimde olsa da bir can senin gibi bizim gibi bir can.Allah ın emaneti sana.biz ne adaklar adıyoruz ne dualar ediyoruz.Sana söylemiyorum ama lütfen insanlar zevkine düşkün olduğu kadar dünyaya getirecekleri çocukların hayatlarını da düşünmeliler.Olmuyorsa baştan beri olmuyordu eşinizle cocuk olana kadar keske önleminizi alsaydınız . Siz şimdi o çocuğa zarar verirseniz nasıl yaşayacaksınız her şey normalmiş gibi.Yeni doğmuş bir bebek düşün ha onu camdan atıp öldürmüşsün ha da şimdi yaptığın gibi düşürmek için çabalamışsın. İkisinin ne farkı var .Düşerse vicdanın rahat edecek mi başını yastığa rahat koyabilecek misin? Ne günahı var o masumun anne babasını seçemiyor ki insan 🥺
Allahım korusun düşün ki o çocuğu düşürdün kocandan boşandın artık özgürsün ya sonra ?
Allah onu bir şekilde senden çıkarmayacak mı masum bir bebeğe kıyıyorsun sonuçta .
Kusura bakma çok uzattım inşallah bu fikirden bir an önce vazgeçersin evet senin için belki kolay olmayacak ama 5 çocuklu anneler var ki senin tek çocuk yani 😢

Çocuğunu kocan için mi doğuracaktın?

biz ne zorlu süreçlerden geçiyoruz ne göz yaşları döküyoruz o minicik mucizeye sahip olmak için Allah nasip etmeyince olmuyor. Madem sana böyle bi mucize verdi sen kimsin ki Allahın verdiği cana kıyacaksın. 10 haftadan sonra yasal yolla gebelik bitmez. Sizinki düşük değil basbayağı cinayet olur. Konuş ailenle sen çalış annen baksın. Ufacık canın kime ne yükü olacak. Rabbim evlatları sahip çıkacak gönlü güzel insanlara nasip etsin inşallah

Harika kafalara bak. Ne büyük destek. Konuşmayan bir bebeği öldürmek ne kolay. Doğmuş olsaydı ağlıyor olsaydı aynı şeyleri söyler miydin acaba? Okadar cani değil misiniz yoksa? AMA BEN SÖYLEYİM DOĞDUĞUNDA ÖLDÜRMEKLE ŞU AN ÖLDÜRMEK AYNI ŞEY. Bir canlının hayatını sonlandırmaktan bahsediyorsunuz. Doğru anladım değil mi. Hayat koşullarıymış yok bilmemneymiş aciz insanların aciz bahaneleri. Az ayakta durmayı dik durmayı bilin. Evlat bu ya insanlar evlatlarını kaybedip kahroluyor sizse kendi evlatlarınızın katili olmaya karar veriyorsunuz ya da karar verenlere destek oluyorsunuz bravo tebrikler ne büyük medeniyet ne büyük düşünce. Harika empati yeteneği👏👏👏
Ey sen, mükemmel insan!!
Harika kafalara bak. Ne büyük destek. Konuşmayan bir bebeği öldürmek ne kolay. Doğmuş olsaydı ağlıyor olsaydı aynı şeyleri söyler miydin acaba? Okadar cani değil misiniz yoksa? AMA BEN SÖYLEYİM DOĞDUĞUNDA ÖLDÜRMEKLE ŞU AN ÖLDÜRMEK AYNI ŞEY. Bir canlının hayatını sonlandırmaktan bahsediyorsunuz. Doğru anladım değil mi. Hayat koşullarıymış yok bilmemneymiş aciz insanların aciz bahaneleri. Az ayakta durmayı dik durmayı bilin. Evlat bu ya insanlar evlatlarını kaybedip kahroluyor sizse kendi evlatlarınızın katili olmaya karar veriyorsunuz ya da karar verenlere destek oluyorsunuz bravo tebrikler ne büyük medeniyet ne büyük düşünce. Harika empati yeteneği👏👏👏
Sen çocuk yapmayi deniyorsun ve olmuyor muhtemelen ki, sadece kendi durumunda olanlarla empati kurabilecek bir durumdasın su an... ben herkesle empati kurabilecek durumdayim çünkü objektif bakiyorum.. insanlarin neler yaşadığını psikolojilerini kavramaya çalışmayıp direk saldırıyorsun... o da yetmiyor konu sahibine yorum yapanlara saldırıyorsun... benim yaptığım yorum hoşuna gitmeyebilir anlarim ama bana saldırmaya ve düşünceme hakaret etme hakkına sahip değilsin... konu sahibine yorumunu yap çık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X