14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kusura bakmayın ama evliliğim kötü olsa kocamla aynı yatakta uyumam. bırak hamile kalmayı
bir de artık kadınlar şu bahanelerin arkasına sığınmasın ya ben sinirleniyorum ailem bakmaz çocuklarım var çalışamam falan...
millet isteyince aya çıkar. kimse zengin olmanızı beklemiyor ama çok rahat geçinirsiniz
çocuklar için nafaka olarak aldığınız parayı bakıcıya verip işe girebilirsiniz

Bu yazacaklarım kinamak için degildir
Demekki daha önceden beri evliliginiz kötü gidiyordu o zaman neden hamile kaldiniz? Korunsaydiniz
Bu forumda okuyorum goruyorum cocuk için milyarlarca para dökenler var tup bebek tedavisi olanlar ve maalesef çocugu olamayanlar Allahim isteyen herkesin göbisini doldursun
Gelelim size 14 haftalik olmuş ve siz onu bir hoc icin öldürmek istiyorsunuz inanamiyorum size gercekten 8 sene sonra çocugum oldu 8 sene düşunun
Onu öldürmek yerine dogurun annesi babasi ayrı tek cocuk o olmayacaktır emin olun..onun yasamasi gerek
Eşinizle bosanma aşamasindasiniz ve psikolojiniz iyi degil hem hormonlar hem de evliliğinizdeki sorunlar..
Olabilir her evlilik ömür boyu surecek değil ama o masum bebeğin sırf sizin yüzunuzden (esinizle sizin problemleriniz yüzündrn)ölmek zorunda değil oyle bir dünya yok hiçbirseyden haberi olmayan bir bebeği öldüreceksiniz ya bunun vicdanını ömür boyu yasarsıniz
Doğurun bakin büyütün ister esiniz yardim etsin ister etmesin kendi ayaklarınizin üstunde durup bu çocuga bakın
En sinirli anlarınizda size bir gülücük ve ya anne demesi var ya sıfir sinir birakiyor o icinizdekini sakin öldurmeyin ilerde çok pisman olursunuz bunu bir anne olarak soylüyorum
O cocuk sana mucizeyle gelicektir belki evliliginle ilgili degil ama her çocuk mucizeyle bereketle gelir..

Sonra da haberlere konu olur.Çopte donmak üzere bebek bulundu diye.Kinamak istemiyorum ,sartlarinizi bilemem ama kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz Allah aşkına .Kendinizi de bebeğinizi de bu duruma nasıl getirdiniz .Maddi olarak ayaklarinin üstünde duran biri değilsiniz sanırım yazdiklarinizdan çıkardığım kadarıyla .Manevi olarak bundan sonra güçlü olun bari.O çocuğu rezil etmeyin.Yazik günah .Yasal süreci gecmediyseniz gebeliginizi sonlandırın.Yoksa da dogurayim Allah kerim demeyin.Bebeginize iyi bakabilecek bir aile bulun.Bebek için yanıp tutuşan bir sürü aile var.

Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Madem o kadar b.ktan bi kocan var. Ne demeye uçkurunuza sahip çıkmıyorsunuz.!!

Evliliğiniz kötü ama sex yapmaktanda eksik kalmıyorsunuz.
Aynen şekerim ya. Benim abla hanımla enişte de birbirlerini etmedikleri hakaret kalmaz sabah akşam kavga dövüş .. 2 senede 2 çocuk.!!! Akşam yatağa girdiğinde azgınlıkla yediği hakaretler unutuluyor herhalde ..!!

Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni

14 haftalik gebeyim. Bebek yapmadan once “Bu bebege bakabilir miyim?” Sorusunu defalarca kendime sordum. Annelik babinda demiyorum, her kosulda, kimseden destek almadan. Sadece kendime guvenerek, maddi manevi yeter miyim diye oturdum hesap yaptim. Tabir-i caizse kurusu kurusuna hesapladim. Ne kocam, ne ailem simdiki gibi olmazsa diye senaryolar urettim ve karar verdim. Allah’a sukur ne esimle ne ailemle sorunum yok. Siz ise sorunlu bir iliski icindeyken korunmamissiniz, ustelik ayni adamim sozune bir de inanmissiniz.

Bebege uzuldum.

Muhtemelen evlilik dışı hamile kalınmış, daha da sert yorumlar almamak için boşanıyorum demiş gibisiniz. Neyse. 10 haftayı geçmiş bebeği yasal olarak aldıramazsınız. Merdiven altı yerlerde bunu yapmaya kalkarsanız canınızdan olma riskiniz var. Bakamıyorsanız doğurup başka birine evlatlık olarak verin. Üzücü ama belki sıcak bir aile yuva olur ona.

Bence artık kabul edin ve hayatınızı buna göre kurun. 14 haftalık bebeği düşürmek değil öldürmektir. Sonrasında vicdan azabı çekersiniz. Hangi yöntemi denerseniz deneyin Allah ona ömür vermişse o dünyaya gelecektir. Deneyeceğiniz yöntemlerde doktor tatafından muhakkak anlaşılacakdır ve yasal olmayan şeyleri yapmamanızı tavsiye ederim sonuclarına katlanırsınız. İstemiyorsanız cocukgu devlete verin baksınlar sizden daha iyi bakarlar geleceğide olur en azından.

neden önlem almadın demem çünkü önlemle bile hamile kalınıyor. çok üzüldüm hem size hem bebeğe... doğur diyemem çünkü doğunca da nasıl bir baba var karşıda bilemedim. çöpe atarım demiş. döver de bu adam. ama olmuş 14 haftalık o artık fetüs değil canım embriyo.. yani bir bebek.. o yüzden ona da kıyamam.
doğur devlete ver de değişik bir mantık. evet can söz konusu ama bir de psikolojisi var. o çocuk devlette de bir ton problem yaşıyor. istismara bile uğrayanını duyuyoruz haberlerde. iyi bir aile gider mi belirsiz. geceleri ağlasa öyle anne gibi kimse bakmıyor o çocuklara yurtlarda. biliyorum bizzat şahit oldum bazı şeylere.
yerinde olsam güçlü durur doğurur ve boşanırdım. zor gerçekten haklısın. keşke en baştan olmasaymış ama bazı şeyler Allah'ın takdiri. yaşanacağı varmış demekki. vardır bir hayrı. öyle düşün. eminim bebeğini doğarsa çok seveceksin ve diyeceksin keşke o dönem böyle düşünmeseydim.

bende seni öldürmek istiyorum tatlı kıs ne dersin ? Ulan 5 senedir arayıp bulamıyorum bari ben gibilerden utan Allah vermiş öp başına koy

3. Tüp bebek tedavisine hazırlanan bi anne adayı olarak yazıyorum...
Lütfen ondan kurtulmaya çalışmayın..
Belki boşanıyorsunuz ama o bebek size kol kanat gerecek arkadaş yoldaş olacak..
Bence o doğduğunda bu düşünceleriniz için çok pişman olacaksınız..
Onun sevgisi size iyi gelecek birlikte yeni bir hayata adım atın..
Ilerde iyiki doğdun iyiki varsın iyiki sana bişey olmadı meleğim diyeceksiniz...
Lütfen ona kıymayın...
Gece gündüz dua ediyorum çocuğum olsun diye size verilen bu büyük nimeti itmeyin..
Şuan kötü bir dönemden geçiyorsunuz ama hepsi geçecek...

Allah seni feraha çıkarsın, yardımcı olsun. Bende asla ama asla aldırma derim. Onu aldırırsın, sağlıklı olan evşadının hayrını görmezsin. Eğer aldırırsan başına gelecek müsibetlere sebep ara derim. Belki herşey daha kötüye gider aldırınca. Belki Allah açık olan kapını da kapatır. Sen şimdi tabiki herşeyi düşünüyorsun. Hayırsız baba, maddi sıkıntılar anlamaya çalışıyorum ama eğer tek sıkıntın rızıksa ona Allah ben kefilim diyor zaten. Allah yardımcın olsun cnm diyecek birey bulamıyorum asla kınamıyorum. Ama sakın yapma derim.

Hud Suresi, 6. ayet: Yeryüzünde hiçbir canlı yoktur ki, rızkı Allah'a ait olmasın. Onun karar (yerleşik) yerini de ve geçici bulunduğu yeri de bilir. (Bunların) Tümü apaçık bir kitapta (yazılı)dır.

Yargilamak icin demiyorum ama senin gibi yapan bi komsum vardi cocugunu dusurmek icim bitkisel birseyler icmis hala ruyalarimda goruyorum cok pismanim diyordu aldirmak care degil dogur da bakalim neler neler cikar karsina Rabbim yarattigina kefil hic bakmasan devlet bakar daha cok yeni gebeligin kendini uzcek bişey yapma hem masumun ne sucu var baktikca baska bebeklere icin gider

3 buçuk aylık bebek alınır mı? Düşük de zor.

burada cocugu olsun diye bekleyen okadar insan var diye yorumlar yapiliyor ama herkesin yasadigi kendine agirdir kimse kimsenin ne yasadigini anlayamaz.
Caresiz bir durumda olmanizi cok iyi anliyorum, bosanip tek basina cocuk bakmak hic te kolay birsey degil,
kendiniz icin en iyisini dusunmek zorundasiniz, doktorunuz ve piskologla mutlaka gorusun, o cocugu dunyaya getirince onun sadece anneye degil, babayada ihtiyaxci olacak ayakta durmak icin, buyuynce babasini soracak, ona iyi bir gelecek lazim, tepki toplamak istemiyorum kesinlikle, ama kendiniz icin en iyi olani siz bilirsiniz. Aldirmaniz sizin icin tek cikis yoluysa aldirin, ama keske esinizin lafina bakarak hamile kalmasaydiniz, erkekler icin sadece yapmakla bitiyor, ama sonrasini genelde hesaba katmazlar.

2 cocuk elimde bir tane karnimda esimi terk ettim bebegimi aldirmakti niyeti.Okudum meslegim var ama cocuklara bakacak kimsem yoktu kardesime teyzeme gittim.Turkiye nin obur ucuna gelene kadarda bosanma davasinda dimdik durdum.Baristik uzun zaman aldi ama ne ona ezdirirdim kendimi ne bebegimin canini feda ederdim.Simdi gozu gibi bakio cocuga nazar degecek diye paylasim yapmio.Senin olayin cinayet dogur ver yurda cocugu olamayan birine öldurmenden iyidir.Birazda Allah a sigin guven dua et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X