14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda bebegımız olsun dıye bende dahıl ne ıgneler ılaclar ne amelıyatlar olanlar var. Yardımı dokunacaklar yazmıssın da napalım kurtaj olurken elınımı tutalım? Kınama degıl bu soyledıklerım kımsenın yasam standartı yuksek degıl kımsenın hayatı 4/4 lük gıtmıyor ama bu dusundugun sey cok acı degıl mı? Bı aynanın karsısına gec kendıne gel bunu gercekten yapmak ıstıyomuyum dıye bır sor, suan kı ruh halın nedır nasıldır bılmıyorum anlayamıyorum belkı ama bu gecıcı bır surec bunu sende bılıyosun. Hangı sıkıntılı gecen de sabah olmadı kı? Bunun yerıne şu sozlerı ısıttıysen nasıl yere ayaklarım daha saglam basar da cocuguma en guzel sekılde bakarım ona guclu bır annesı oldugunu gosterırım dıye dusun. Ikınızede o sansı ver annesı.

15 gün önce bebeğimi düşürdüm son ana kadar kalbi atıyordu 3 aylık olmak üzereydi ama düştü bir anda her şey iyi giderken düştü o kalbi atması ve bedenimin onu kabul etmez gibi sancıyla dogurmam beni o kadar etkiledi ki. Halbuki sürpriz bebekti benimki önemli bir sınava hazırlanıyordum bebek düşünmüyordum ama içimde onu hissetmek o kadar güzeldi ki onu dogurmayi bu dünyadaki her şeyden çok isterdim. Naptim dedim ağır da kaldirmadim o saglikliydi benim yüzümden mi öldü diye kendimi affedemiyorum. Sizde annesiniz şuan belki boşanma psikolojisi ile böyle düşünüyorsunuz ama lütfen o cana kıymayın zaten o ruhu Allah yaratmayacaksa yaratmaz ama buna siz engel olmayin. Ben düşük yapip hastaneden çıkarken kürtaj olmak isteyen bir kadın geldi oraya gülerek rahat bir tavırla dedi bunu eve geldim ağladım ağladım Allah birinden alarak imtihan ediyo birine vererek benim bu imtihanimda bana sabır düşüyor Sizin imtihanınz ise o zorluklara rağmen bebeğinize iyi bir anne olabilmek.cennet annelerin ayağı altindadir unutmayın bu kutsallığı bırakıp katil olmayin ...

Yapma Allah buyuk Allah onu rizkiyla nasibiyle vercek sana sonra cok pisman olursun
Ben suan o cocuga kavusmayi herseyden cok isterdim 🙏🏻

Birini öldürmekten bahsediyorsunuz. İnanamıyorum. Öldürmek bu. Bir katilden farkınız yok. İnsanlar evlat sahibi olmak için yıllarca uğraş veriyor. Bir oğlum daha var demişsin. Ona da bakmıyor demişsin. Bu nasıl acizlik. Babam sözleşmeli çalışanken biz ilkokuldayken işten çıkarıldı. Annem gece gündüz tekstilde çalıştı.Bizi okutmak için 35 yıllık hayatında çalışmamış kadın gurbet ellerde çalıştı. Şimdi ben öğretmen oldum. Çok şükür halime. Annemin o dert görmesin ellerinden öperim. Ne biçim kadınsın. Boşansın. Al çocuklarına bak. Sizin gibi aciz kadınları gördükçe utanıyorum. Anneniz babanız öyle yetiştirmiş siz d eöyle görmüşsünüz gerçi onlarda size sahip çıkmaktan acizler. Anne baba bozuntuları işte herkese anne baba dememeli ne yazıkki. Onlarda sizi doğurup atmış birinin başına. Sahip çıkma yok arka durma yok. Bakacaksın zorlayacaksın ananı babanı ben çalışıcam diyeceksin. Ayrıca boşandığında kocanın bakmama durumu yok söke söke nafakanı alırsın. İki tane çocuğun var babası belli ansı belli. Laf bu ya az ayakta durmayı bilin!

Yasal süre 10 haftaysa 13 haftalık bebeği konu sahibi aldırmış bile olsa gelip burada söylemez

Hayatın adaletini ya da adaletsizliğini sorgulamak bize düşmez, bana vermiyor sana vermis ne bicim insansın aldirmak istiyorsun falan bana göre yanlis söylemler.. durumunuzu az çok anlamaya çalışıyorum, ben olsam ben de aynisini yapardım... gerçekci olmak lazım, yapmasaydin etmeseydin evet ama olmuş ve o kocan olacak pislik boşanmak istemeseydi sen de aldirmak istemezdin ki zaten aldırmamışsın... ben senin isteyerek çocuğundan vazgeçtiğini düşünmüyorum... şartların çok zor belli ki iyi düşün kararını ver.. bakamayacaksan diger çocuğun ve sen de perisan olacaksaniz acik konuşmak lazım tek yol gebeliği sonlandırmak... pazartesiye kadar net bir karar ver ve bir yol ciz.. Allah yardımcın olsun...
Harika kafalara bak. Ne büyük destek. Konuşmayan bir bebeği öldürmek ne kolay. Doğmuş olsaydı ağlıyor olsaydı aynı şeyleri söyler miydin acaba? Okadar cani değil misiniz yoksa? AMA BEN SÖYLEYİM DOĞDUĞUNDA ÖLDÜRMEKLE ŞU AN ÖLDÜRMEK AYNI ŞEY. Bir canlının hayatını sonlandırmaktan bahsediyorsunuz. Doğru anladım değil mi. Hayat koşullarıymış yok bilmemneymiş aciz insanların aciz bahaneleri. Az ayakta durmayı dik durmayı bilin. Evlat bu ya insanlar evlatlarını kaybedip kahroluyor sizse kendi evlatlarınızın katili olmaya karar veriyorsunuz ya da karar verenlere destek oluyorsunuz bravo tebrikler ne büyük medeniyet ne büyük düşünce. Harika empati yeteneği👏👏👏

Allahım öncelıkle yardımcın olsun.Bir arkadaşım vardı eşi sürekli aldatıodu.Devlet memuru eşi ama süreklı borc harc kıra odemez her seyı kızın aılesı yapar.2 tanede şahane yawrusu vardı.Sonra hem spral oldugu halde hemde korundugu halde hamile kaldı.Aldırcam dedi bana dedımkı yapma bak bunca mucızeden sonra sen hamıle kaldın.Adınıda mucize koydu:):)Çok gunah ,vebal,.İnsanlar evlat sahıbı olmak ıcın neler yapıyorlar.Hafı hepsını geçtım rabbımın sana armaganı .Tabıkı ne konuşuosunuz sız dıyebılırsın.Ailen annen baban destek çıkar sana inşallah.

Durumunuza çok üzüldüm
Size yardımcı olabilecek kimse yokmu
Bebeğinize bakabilecek durumunuz yok anladığım kadarıyla ama aileniz falan destek olmazmı size?
Allahım bir an önce çıkış kapısı verir inşallah size🙏🏻
çünkü bende bebek için çabalıyorum ve böyle şeyleri okudukça dünyada nekadar tezat olayların olduğunu görüyorum
Asla yargılamıyorum çünkü kimse kimseyi anlayamaz aynı şeyler yaşamadıkça biliyorum
Rabbim yar ve yardımcınız olsun gerçekten inşallah sizin için en hayırlısı olur🙏🏻

Ne desek ne yapsak boş imtihan işte. Allahım sen bilirsin diyorum yinede gözüm yaşlı.
Ama şunuda söylemeden edemiyeceğim bir çocuğunuz var ama ne yazık ki anne olamamışsınız siz.
Bir anne çocuğu için herşeyi yapar. Ama ona kıyamaz. Anne değilken bile bunu hissedebiliyorum. Allah yüreğinize merhamet versin. En azından devlete teslim edinde bari gerçek annesini bulsun melek.

O kadar güzel yazmişsinizki tebrik etmek istedim. Istemeden hamile kalip ve toplum baskisiyla dogurup o cocugu hergun döven anneler var. Her kadin anne olmak zorunda değil. Kadin olmakla anne olmak cok farkli bence ki dogurmadigina mukemmel annelik yapan kadinlar var. Insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor istemiyorsa onlemini aldigi halde hamile kaldiysa kadin daha napsin..
Cocuk sahibi olamayan arkadaşlarda benim olmuyor sen aldiyorsun olayini bencede biraksin artik. Olmuyorsa olmuyordur arkadaş herseyde bi hayir ariyorsunuz. Olmamasindada demekki var bir hayir.

Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Bende öyle diye diye bu zamana geldim bizde bosaniyoruz çok defa kürtaja randevu aldm eşim tehdit etti neler yaşadım herkes kendi sınavını veriyo malesef ama burdan kimse cocugun düşmesine yardımcı olmak istemez ben çocuğu öğrendiğim günden beri aldırmak için uğraştım hep randevu aldm kürtaj için ama ayaklarım gitmedi istemiyordum ama gidemiyordum da aldırmak için sonra kabullendim durumu eşimden korktuğum için değildi gitmeme nedenim son anda içimden gelmiyordu şimdi doğdu doğacak yanlız bir anne olarak ne kadar yetebilirim bilmiyorum hazır miyim hala emin değilim ama kadınlar güçlüdür bunu iyi biliyorum

Büyük konuşmayayım ama kocamdan ayrılıyorum diye niye çocuğumu aldırayım ki? Anneden de babadan da eşit kromozom alıyor niye “bu adamın çocuğunu doğurmam” diyeyim ki? Benim kanımla,canımla besleniyor, rahme yerleşme aşamasında bile daha kesesi oluşurken herşeyi benim vücudum da gerçekleşiyor. O yüzden daha çok benim çocuğum oluyor. Eşiniz ölmüş olsaydı cocuğu yine de aldırır mıydınız? Bi de bu tarafından bakın. Tüp bebekle hamile kaldım, o koridorda beklerken öyle hikayeler dinledim ki, benim hikayem hiç bir şey. Geçmiş yorumları okumadım ama inşallah bebeği aldırmamışsınızdır. İlerde bir gün keşke aldırmasaydım diyeceksiniz, diyebilirsiniz demiyorum bak “diyeceksiniz”. Allah yardımcınız olsun

Evliliğim son 7 aydır kötü spiralle hamile kaldım ben bir oğlum var ona bile bi faydası yok baba olarak ben çalışmıyorum ailem zaten bakmaz bana kimse isteyerek yapmaz böyle bir şeyi
Eşin çöpe atarım demiş, sen de çöpe atmayı planlıyorsun!

Son durum ne acaba, biraz zaman gecmis üzerinden?

14 hafta çok büyük. Bebeğe birşey yaparsaniz cinayet işlemiş olursunuz yasal olarak da sınırı geçmiş yaparken iyiydi şimdi koca bebeği öldüreceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X