Merhaba kardesim, Ben seni ne kinarim ne de yargilarim. Hersey insanlik hali ve Ben senin ne sartlar altinda evlendigini ve yasadigini bilmiyorum. Ama, o soguk kalpli ve merhametsiz yobaz adamdan ayrilacagina iyi karar vermissen.
Ben de sein gibi tam kararimi verdigim siralarda, kocamdan ayrilmaya, 2 aylik hamile oldugunu ögrenmistim. Hemde korunma hapini kullandigim Halde. Benim yasamim kocamla bir kac hafta cok iyi ve neseli gecerdi, sonra birkac hafta tam tersi. Bir ayrilmak isterdim, sonra yine istemezdim. Ama bu kararlar hep icimden gecerdi. Benim oglum 19 yasinda ve kizim 15 yasindaydi, hamileligimi ögrenince. Bende ilkönce soka girdim. Hemde cok güzel ve baya iyi kazancli isim vardi. Sonra cocuk icin kararimi verdim. Tam 18 haftalikken, cok agir bi kanama oldu ve hastaneye gideye kadar, sanki cesmeyi sonuna kadar acmisim gibi kann geliyordu. Cocugu kaybettim. Sana Tip veremem, nasil cocuk düsürülür diye ama seni cok iyi anliyorum. Turkiyede bir sosyal memleket olsa, esasinda bu zor duruma gelmezdin. Nekadar grotesk bir durum var, bir tarafta yardim ihtiyac ne kadar cok insanlar var, öbur tarafta 5 dakikalik camiye Limousine ile camiye giden zenginler var ve fakirin hali den, yardima ihtiyac olanin hali den anlamiyorlar.
Selamlar