Ben 31 yasindayim iki senedir sicak dusu olmayan bir evde Afrika'da refakatsiz cocuklarla dolu bir kampta gunde 14 saat calisiyorum evli degilim cocuk yapmayi dusunmuyorum. Oturdugum filan yok yani genelde ayaktayim. Kocam da yok. Insanlari evlat edinmedikleri icin dogurduklari icin yargilamiyorum haddim degil asla oyle biri degilim psikopat miyim neden yargilayayim bana ne ki?
Insanlari kurtaj olan kadinlari yargiladiklari icin ve bunu yaparken KADINLAR KULUBUNDE ACILAN HER KONUDA AMA HER KONUDA kurtajdan bahseden kadinlara "biz cocuk diye cirpinalim sen buraya aldirma konusu ac cik cik cik" dedikleri icin yargiliyorum. Cunku ne alakasi var?? Bu konu istisna tabi yasal sureyi gecmis neredeyse bebek olmus bir fetus var ve konu sok edici evet. Ama bu "biz cocuk icin cirpiniyoruz sen kurtaj olamazsin" tayfasi her konuda boyle. Ruanda'da kurtaj cocuk hamileliklerinde yasal hak olmasina ragmen bu hak konusunda bilgilendirmeyen kurtaj karsiti is arkadaslarim yuzunden 14 yasinda cocuklar dogurmak zorunda kaliyor cunku. Her gun bunlari goruyorum. Kendi maaslariyla sicak yuvalarinda cocuklarina iyi bir gelecek saglarken o kizlara "sakin ha" diyorlar ve bir faydalari da dokunmuyor dogacak bebege. Ben kendim kurtaj olmadim olmam da. Ama oturdugu yerden yargilayacak olan kurtaja karsi olan o zaman annesinin babasinin bakamadigi cocuklara baksin. Ben cocuk sahibi olamiyorum sen hamile kaliyorsun diye duyarsizca konusmasin.
Bu konuda da tahminim Adam Yasal suresinde es onayini vermemis. Spirale ragmen hamile kalan bir kadin eziyet olsun diye pislik yapmak icin dimdizlqk ortada birakan bir es. Kadinin psikolojik durumu berbat. Yazdigi mesajlar gel gitli. Komsusu is buldu diye bir anda umudu yenileniyor doguracagim diyor. Ihtiyaci olan sey destek ve
Neden bu gibiler anne olurken ben evladımı 9 ay taşıyıp doğurup daha koklayamamışken mezara koydum??
İsyansa isyan. Aklım mantığım almıyor.
Allah akıl fikir versin. Sadece ilk mesajı okudum sinirlerim zıpladı

Ben 31 yasindayim iki senedir sicak dusu olmayan bir evde Afrika'da refakatsiz cocuklarla dolu bir kampta gunde 14 saat calisiyorum evli degilim cocuk yapmayi dusunmuyorum. Oturdugum filan yok yani genelde ayaktayim. Kocam da yok. Insanlari evlat edinmedikleri icin dogurduklari icin yargilamiyorum haddim degil asla oyle biri degilim psikopat miyim neden yargilayayim bana ne ki?
Insanlari kurtaj olan kadinlari yargiladiklari icin ve bunu yaparken KADINLAR KULUBUNDE ACILAN HER KONUDA AMA HER KONUDA kurtajdan bahseden kadinlara "biz cocuk diye cirpinalim sen buraya aldirma konusu ac cik cik cik" dedikleri icin yargiliyorum. Cunku ne alakasi var?? Bu konu istisna tabi yasal sureyi gecmis neredeyse bebek olmus bir fetus var ve konu sok edici evet. Ama bu "biz cocuk icin cirpiniyoruz sen kurtaj olamazsin" tayfasi her konuda boyle. Ruanda'da kurtaj cocuk hamileliklerinde yasal hak olmasina ragmen bu hak konusunda bilgilendirmeyen kurtaj karsiti is arkadaslarim yuzunden 14 yasinda cocuklar dogurmak zorunda kaliyor cunku. Her gun bunlari goruyorum. Kendi maaslariyla sicak yuvalarinda cocuklarina iyi bir gelecek saglarken o kizlara "sakin ha" diyorlar ve bir faydalari da dokunmuyor dogacak bebege. Ben kendim kurtaj olmadim olmam da. Ama oturdugu yerden yargilayacak olan kurtaja karsi olan o zaman annesinin babasinin bakamadigi cocuklara baksin. Ben cocuk sahibi olamiyorum sen hamile kaliyorsun diye duyarsizca konusmasin.
Bu konuda da tahminim Adam Yasal suresinde es onayini vermemis. Spirale ragmen hamile kalan bir kadin eziyet olsun diye pislik yapmak icin dimdizlqk ortada birakan bir es. Kadinin psikolojik durumu berbat. Yazdigi mesajlar gel gitli. Komsusu is buldu diye bir anda umudu yenileniyor doguracagim diyor. Ihtiyaci olan sey destek ve guc...
Rabbim dana o aciları yaşatmasın hanfendi yoksa o kanayan yaran hiç durmaz.
Siz afrikada şahit oluyorsanız bende yurt dişindayım bende birçk şeylere şahit oluyorum.
Benim yaşadıklarımı orda paylaşmam bu insanın vicdanı olur bunlardan belki birazda olsa ders cikarir dedim ve Asla PİŞMAN değilim.
Rabbimin Sözleri ile son veriyorum.
Rabbime inan zaten böyle birşeye Destek vermez.
İsrâ Suresi 31. Ayet
Meali
(Sakın) Yoksulluk endişesiyle (anne karnından itibaren)çocuklarınızı öldürmeyin; onlara ve size Biz rızık veririz. Şüphesiz, onları öldürmek büyük bir hata (suç ve günah) dır (ağır bir vebaldir).