- 10 Mart 2018
- 451
- 1.611
- 43
- 40
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
" Sevişince çocuk olmasa keske, başka türlü bi yolu yordamı olsa" diye düsünüyorum ister istemez.7 aydır aranız kötü ama sevişmekten hiç geri durmamışsınız, şimdi de gelmiş millete ayar vermeye çalışıyorsunuz. Söylemişler işte doğurup devlete verin diye .Başka çözümü yok artık diye .
Arkadaşım yasal sınırı aşmış bu bebeği aldiramaz o iş bitti. Bebek büyüdü artık anca onu öldürüp doğurabilir bu zamana kadar nerdeymis şimdi gelmiş nasıl cinayet işlerim diye soruyor. Kürtaj olamaz asıl sorun burada.O kadar güzel yazmişsinizki tebrik etmek istedim. Istemeden hamile kalip ve toplum baskisiyla dogurup o cocugu hergun döven anneler var. Her kadin anne olmak zorunda değil. Kadin olmakla anne olmak cok farkli bence ki dogurmadigina mukemmel annelik yapan kadinlar var. Insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor istemiyorsa onlemini aldigi halde hamile kaldiysa kadin daha napsin..
Cocuk sahibi olamayan arkadaşlarda benim olmuyor sen aldiyorsun olayini bencede biraksin artik. Olmuyorsa olmuyordur arkadaş herseyde bi hayir ariyorsunuz. Olmamasindada demekki var bir hayir.
Aldirsaymis bu zamana kadar madem korunmadi. Şimdi kendi kendine çocuğu düşürmek istiyor çünkü kimse bu bebeği kürtaj etmez yasal süreç geçti siz böyle birşeyi kabul edebiliyor musunuzArkadaşım yasal sınırı aşmış bu bebeği aldiramaz o iş bitti. Bebek büyüdü artık anca onu öldürüp doğurabilir bu zamana kadar nerdeymis şimdi gelmiş nasıl cinayet işlerim diye soruyor. Kürtaj olamaz asıl sorun burada.
Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Gerçekten bu yazı öyle içime oturdu ki kınamak için söylemiyorum yanlış anlama sadece ne kadar şanslı olduğunu söylemek istedim.Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Çocuğunu kocan için mi doğuracaktın?Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Ey sen, mükemmel insan!!Harika kafalara bak. Ne büyük destek. Konuşmayan bir bebeği öldürmek ne kolay. Doğmuş olsaydı ağlıyor olsaydı aynı şeyleri söyler miydin acaba? Okadar cani değil misiniz yoksa? AMA BEN SÖYLEYİM DOĞDUĞUNDA ÖLDÜRMEKLE ŞU AN ÖLDÜRMEK AYNI ŞEY. Bir canlının hayatını sonlandırmaktan bahsediyorsunuz. Doğru anladım değil mi. Hayat koşullarıymış yok bilmemneymiş aciz insanların aciz bahaneleri. Az ayakta durmayı dik durmayı bilin. Evlat bu ya insanlar evlatlarını kaybedip kahroluyor sizse kendi evlatlarınızın katili olmaya karar veriyorsunuz ya da karar verenlere destek oluyorsunuz bravo tebrikler ne büyük medeniyet ne büyük düşünce. Harika empati yeteneği
Sen çocuk yapmayi deniyorsun ve olmuyor muhtemelen ki, sadece kendi durumunda olanlarla empati kurabilecek bir durumdasın su an... ben herkesle empati kurabilecek durumdayim çünkü objektif bakiyorum.. insanlarin neler yaşadığını psikolojilerini kavramaya çalışmayıp direk saldırıyorsun... o da yetmiyor konu sahibine yorum yapanlara saldırıyorsun... benim yaptığım yorum hoşuna gitmeyebilir anlarim ama bana saldırmaya ve düşünceme hakaret etme hakkına sahip değilsin... konu sahibine yorumunu yap çık...Harika kafalara bak. Ne büyük destek. Konuşmayan bir bebeği öldürmek ne kolay. Doğmuş olsaydı ağlıyor olsaydı aynı şeyleri söyler miydin acaba? Okadar cani değil misiniz yoksa? AMA BEN SÖYLEYİM DOĞDUĞUNDA ÖLDÜRMEKLE ŞU AN ÖLDÜRMEK AYNI ŞEY. Bir canlının hayatını sonlandırmaktan bahsediyorsunuz. Doğru anladım değil mi. Hayat koşullarıymış yok bilmemneymiş aciz insanların aciz bahaneleri. Az ayakta durmayı dik durmayı bilin. Evlat bu ya insanlar evlatlarını kaybedip kahroluyor sizse kendi evlatlarınızın katili olmaya karar veriyorsunuz ya da karar verenlere destek oluyorsunuz bravo tebrikler ne büyük medeniyet ne büyük düşünce. Harika empati yeteneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?