14 şubat hediyem?

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Esimin hesabından tesadüfen gördüm bir çanta almış internetten ve yeni alınmış. Hemen baktım tabi merakım batmasın.pie... c.. . Marka bir çanta almış iyide para vermiş ama modeli çok kötü hiç ama hiç beğenmedim.sinir bastı bana şimdi değiştirmek istesem hevesi kaçacak. Ama canımda sıkıldı.buyuk ihtimal begenbeğenmiş numarası yapıp kullanmak zorunda kalacağım yoksa üzülür. Yahu niye uymaz hic zevklerimiz bu adamla.

Banadır Allah a şükür henüz eminim ondan.bizde bu konuda uyuşamıyoruz.ama ben genede hediye almasını isterim çünkü çok seviyorum hediye almayı vermeyi.ah birde gerçekten beğensem.ama sağolsun ne yapayim

Bi süre sonra iade edip başka modelini alamazmısınız?
Eşiniz farkeder mi bunu sizce ?
Farketmez se bence değiştir....

Niye sinir bozuyor adam yahu. Ne güzel düşünmüş işte. Sinirleneceğinize tatlım aslında şu renk şu model çantaya daha çok ihtiyacım vardı, modelini değiştirsek mi acaba dersiniz olur biter.

Şöyle günlere önem vermeyin yahu.
Resmen keyfiye dert üretiyorsunuz.
Tek derdiniz çanta olsun.
2-3 takarsınız klasınız bozulmaz.

Ay tobe bismillah...orasi oyle ama ne bileyim ya 5 yillik karisina ne alacagini bilemeyen bir adam sinir etti beni.ama ne yapalım düşünmüş diyeceğiz onada şükür

12 yıllık karısınada hala yanlış hediye alan adamlar varmış,öyle diyollaa

şaka bir yana,benim eşimde desadan iki yıl önce bir çanta aldıydı,etiketini bile koparmadım hala,durur orda bir köşede...
şükür yine alıyo deyip teselli ediyorum işte kendimi..

Kırılmak değilde heves ı kırılıyor.eskiden çok belli ederdim begenmedigimi
o zaman şöyle yap. sen esine hediye alip verirken istersen degistirebilirsin hic onemli degil onemli olan zevkine hitap etmesi de. normal karsilar o zmn belki degistirmeni

Niye sinir bozuyor adam yahu. Ne güzel düşünmüş işte. Sinirleneceğinize tatlım aslında şu renk şu model çantaya daha çok ihtiyacım vardı, modelini değiştirsek mi acaba dersiniz olur biter.
Internetten almış bu tre.... denen siteden o yüzden böyle birşey söyleme şansım yok

Kırılmak değilde heves ı kırılıyor.eskiden çok belli ederdim begenmedigimi

Yalnız hala alması ilginç

Benimki nasılsa beğenmezsin diyor

Hamileydim o dönem nazar boncuklu künye Moda'sı vardı ben de isterim dedim eşime takıldım işte erkekler alıyor vs vs diye

Olmaz dedi git kendin al

ben de ne olacak işte şöyle basit bir şey istiyorum dedim

Kuyumcular Çarşısı'nda üç saat gezip buldum istediğimi

Yani Ada'm en fazla ikinciye girer alırdı hali ile beğenmezdim

Beni ve kendisini tanıyor

beğenmeyeceksem suratım düşecekse neden alsın ki

Ucuz olsa kenarda durması koymazda.pahali olunca parayı sokağa atmış gibi oluyor.benim birde parfümüm var öyle hic kullanamadığım pahalı bir parfüm

Işte bu yüzden belli edemeyeceğim.ama hic beğenmedim yaaaaa

Çanta olduğu için farkeder.birde internetten almış o yüzden haberi olmadan iade edemem
Hmm o halde kullan canim başka seçenek yok bence o çantaya göre güzel bir kombin yap ve sürekli o kombine kullan eminim bi müddet sonra sende seveceksin :) benimde öyle bir çantam vardı kombin yapıp o durumu hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…