14 şubat hediyem?

hic hediye aldirmam. altin alerjim var gumus kullaniyorum. bugun gittim yeni alyans ve tektas aldirdim. sen al desem almaz sen begen der ama ben begenirken de fikrini sorarim. hee cok hediye aldi ve hepsini de begendim mont canta takim set giyim valla cok da zevklidir kocisimm

Hediye almayida vermeyide çok severim valla hemde hic alma demem

Adam düşünmüş marka çanta almış (en fazla ne kadar kötü olabilir ki o markanın çantaları) daha elinize geçmeden öğrenip bide beğenmemişsiniz çok ayıp benceee

Bide arkadaşların dediği gibi ya size değilde başkasına alınmış olsaydı film gibi olmaz mıydı korkunç bişey bence hiç üzülmeyin çantayı alın bi güzel kullanın hayırlı uğurlu olsun bizde o gün bi çiçek alırsak ne mutlu bize

Hediye almayida vermeyide çok severim valla hemde hic alma demem
aslinda alma dememin nedeni ihtiyacim olmayan birsey almasi. iki cocuk bir maas gereksiz harcamalardan hoslanmiyorum. ihtiyac dogrultusunda alisveris seviyorum o yuzden. mesela bir gul 20 lira yazik degil mi? ben o paraya bir gunluk et ihtiyacimi karsilarim mesela. ama tabi ki maddi sikinti yoksa vermek de almak da guzeldir.

Gece gece kurtlandirmayin beni..valla acaip film olur.yazarim 15 şubatta kocam beni aldatıyormuş diue

Erkekler için tüm modeller aynı da ondan:) aldıktan sonra değiştirirsiniz, fark etmez bile.

Düşünülüp alınmış bir hediyeye ben böyle tepki vermezdim ya. Mutlu olmanız gerekmez miydi, sinirlenmeniz garip geldi bana. Hediyeyi bi versin eşiniz, o zaman dersiniz sağol düşünüp almışsın ama pek benim tarzım değil degistirelim ya da iade edip başka bir model alalım diye.

Işte bunu ona söylememek için kendimi buraya attım.burda beni susturacak hatunlar bulunur diye

Ay bnimde esimle zevklerimiz hic uymaz simdiye kadar aldigi seyleri hic begenmedim bn begenmeyince kolaya kacip cicek almaya basladi bnde onu alacagina bi kazak alabilirdin gerksiz yere para harciyorsun dedim
Artik beraber gidip aliyoruz hem ihtiyacim olan seyi aliyorum hemde zevkime gore aliyorum

Gece gece kurtlandirmayin beni..valla acaip film olur.yazarim 15 şubatta kocam beni aldatıyormuş diue
Ay Allah korusun yaa ne güzel adam düşünüp hediye almış daha ne biz kk hatunları burda garip garip konuları göre göre hafif paranoyak olduk sanki

Eşimin aldığı ve beğenmediğim hiçbişey olmadı , öyle elektronik falan da değil ayakkabı , çanta , takı vs ne alsa dibim düşüyor. Hatta en son eşarp almış (yanımda yok kendisi başka şehirde) ve o yokken o eşarbın aynısını ben de 3 saat dükkanda deneye deneye seçip almıştım! Ben o kadar saat uğraştım o nasıl gidip şak diye beğenmiş bilmiş zevkimi şok oldum. Ama mecburen değiştirdik aynısından 2 tane kullanamayacağım için

Beğenmesem söyleyemezdim ama ben de herhalde beğenmedim diye. Ancak "aynı rengi vardı bitanem , çok beğendim ama farklı bir renkle değiştirsek daha çok kullanırım" diyebilirdim. Tabi o arada da çok beğenmiş bir tavır takınman lazım , hevesi kırılmasın diye

Ben de sırf bu yüzden eşimin hediye almasını istemez oldum.begenmeyince de bozuluyor.artik öğrendi benden habersiz hediye almıyor.keske beğendiğim şeyleri o da beğenseydi de hediyeler alsaydı bana.ama artık beraber gidip alıyoruz başka çare yok

Ayyy bende bi an hediye meğer bana değilmiş yazdın sandım .. düşünsene ya başkasına almış olsaydı çirkin mirkin deme yanyanaykene tak o yokken takmazsin . Takarkende ay keşke bunun siyahi olsaydı harika olurdu vb. Şeyler soyle de bari az buçuk zevkin olmadığını anlasın bi daha dahada dikkatli seçimler yapsın

Resmi varsa atsana oyle bir markanin cantasi ne kadar cirkin olabilir ki :))

Kıyamam zor ama hiç almayanlar da var bunada şükür deyip kullanın bence merakta ettim çantayı

Bence hevesini kırmaya değmez sonuçta sizi düşünerek sipariş verdiği bir hediye. Hediyede beklenti olmaz bana kalırsa, ne aldığından ziyade ne düşündüğüne odaklanmanız sizi daha mutlu eder. Sonra değiştirebilirsiniz eşinizin de kalbini kırmadan. Basit bir bahaneyle atıyorum "Canım bu çantayla kombin yapacak hiç kıyafetim yok kombin yapabileceğim bir çanta seçsek olur mu?" gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…