- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.144
- 448
Hediye almayida vermeyide çok severim valla hemde hic alma dememhic hediye aldirmam. altin alerjim var gumus kullaniyorum. bugun gittim yeni alyans ve tektas aldirdim. sen al desem almaz sen begen der ama ben begenirken de fikrini sorarim. hee cok hediye aldi ve hepsini de begendim mont canta takim set giyim valla cok da zevklidir kocisimm
aslinda alma dememin nedeni ihtiyacim olmayan birsey almasi. iki cocuk bir maas gereksiz harcamalardan hoslanmiyorum. ihtiyac dogrultusunda alisveris seviyorum o yuzden. mesela bir gul 20 lira yazik degil mi? ben o paraya bir gunluk et ihtiyacimi karsilarim mesela. ama tabi ki maddi sikinti yoksa vermek de almak da guzeldir.Hediye almayida vermeyide çok severim valla hemde hic alma demem
Gece gece kurtlandirmayin beni..Adam düşünmüş marka çanta almış (en fazla ne kadar kötü olabilir ki o markanın çantaları) daha elinize geçmeden öğrenip bide beğenmemişsiniz çok ayıp benceee
Bide arkadaşların dediği gibi ya size değilde başkasına alınmış olsaydı film gibi olmaz mıydı korkunç bişey bencehiç üzülmeyin çantayı alın bi güzel kullanın hayırlı uğurlu olsun bizde o gün bi çiçek alırsak ne mutlu bize
Işte bunu ona söylememek için kendimi buraya attım.burda beni susturacak hatunlar bulunur diyeDüşünülüp alınmış bir hediyeye ben böyle tepki vermezdim ya. Mutlu olmanız gerekmez miydi, sinirlenmeniz garip geldi bana. Hediyeyi bi versin eşiniz, o zaman dersiniz sağol düşünüp almışsın ama pek benim tarzım değil degistirelim ya da iade edip başka bir model alalım diye.
Evet onlara göre hepsi aynı.ama anlar değiştirirsem ne cindir oErkekler için tüm modeller aynı da ondan:) aldıktan sonra değiştirirsiniz, fark etmez bile.
Ay Allah korusun yaa ne güzel adam düşünüp hediye almış daha ne biz kk hatunları burda garip garip konuları göre göre hafif paranoyak olduk sankiGece gece kurtlandirmayin beni..valla acaip film olur.yazarim 15 şubatta kocam beni aldatıyormuş diue
Ayyy bende bi an hediye meğer bana değilmiş yazdın sandım .. düşünsene ya başkasına almış olsaydıEsimin hesabından tesadüfen gördüm bir çanta almış internetten ve yeni alınmış. Hemen baktım tabi merakım batmasın.pie... c.. . Marka bir çanta almış iyide para vermiş ama modeli çok kötü hiç ama hiç beğenmedim.sinir bastı bana şimdi değiştirmek istesem hevesi kaçacak. Ama canımda sıkıldı.buyuk ihtimal begenbeğenmiş numarası yapıp kullanmak zorunda kalacağım yoksa üzülür. Yahu niye uymaz hic zevklerimiz bu adamla.
Atsana resmini çok merak ettimÇantayı çok incelemişim buraya yazarken bile reklamda çıkıp çıkıp duruyor bana sinir basiyor
Esimin hesabından tesadüfen gördüm bir çanta almış internetten ve yeni alınmış. Hemen baktım tabi merakım batmasın.pie... c.. . Marka bir çanta almış iyide para vermiş ama modeli çok kötü hiç ama hiç beğenmedim.sinir bastı bana şimdi değiştirmek istesem hevesi kaçacak. Ama canımda sıkıldı.buyuk ihtimal begenbeğenmiş numarası yapıp kullanmak zorunda kalacağım yoksa üzülür. Yahu niye uymaz hic zevklerimiz bu adamla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?