Ya size değilse ?
Size gelsin de boş verin zevkinize uymasın
Eşim bana hediye almaz, zevkimi tutturamayacağımı bilir, ben bile tutturamam çoğu Zaman kendi zevkimi
Bu aralar Reklam var ya sarmaşık yüzük, kolye beğendim dedim o Zaman git al dedi aldım
Hepsi türlü türlü odunBende söylüyorum açık açık ama nafile 7 şubat doğumdü hemde evlilik yıldönümü 5 taş istiyorum açık açık netten baktı gördüm kuyumcu gezdi okadar bekledim almadıresmen almadı halada konuşmuyorum onunla ODUN
Çatlıcam şuan meraktanDefalarca ekledim yüklemiyor kizlar
Bende söylüyorum açık açık ama nafile 7 şubat doğumdü hemde evlilik yıldönümü 5 taş istiyorum açık açık netten baktı gördüm kuyumcu gezdi okadar bekledim almadıresmen almadı halada konuşmuyorum onunla ODUN
Alcam alcam dedi gösterdi denetti. Bir konu yüzünden sürtüştük. Almadı kutlamadı ayrıca 7 şubat bide evlilik yıldönümümüzdü ne olursa olsun her özel günde bir b... çıkarcak yaPara yoktur belki
Zira bakmış vs
benimki benim gösterdiğime bile göz ucu ile bakıp istiyorsun madem al dedi
Al demese almaz mıydım, alırdım
Taktik güzel yalnızAlcam alcam dedi gösterdi denetti. Bir konu yüzünden sürtüştük. Almadı kutlamadı ayrıca 7 şubat bide evlilik yıldönümümüzdü ne olursa olsun her özel günde bir b... çıkarcak ya
ay merak ettim ozele link atsanq bakim nasil biseyÇantayı çok incelemişim buraya yazarken bile reklamda çıkıp çıkıp duruyor bana sinir basiyor
Eşim ne alsa dibim düşüyor dedim de zevkim çok mu genel ne , bu çanta da gayet güzel ya
Huzursuz mutsuz annemde bilerek yapıo dedi zaten 14 şubattan hiç umutlu değilim benTaktik güzel yalnız
Bir hır gür hediye güm
Guzelmi benim bakınca sinirim zıplıyor.benmi zevksizim acepEşim ne alsa dibim düşüyor dedim de zevkim çok mu genel ne , bu çanta da gayet güzel ya
Güzelmiş aslında ama zevkler ve renkler tartışılmaz ben daha kötü bekliyordum
mesajini duzenle link i sil bence, guzelmis canim gule gule kullanÖnceki sayfaya attım umarım ban yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?