14 Şubat Hüsranı

zumrut066

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
60
34
88
Bu bizim eşimle kutlayacağımız ilk 14 şubatımız,Bir hediye beklentisi içinde değildim yalnızca bir çiçek alır gelir diye düşünürken,eşim dün bana "hadi gidip sana hediye alalım,sen seç ben alayım" dedi.şok oldum,hani yıllardır çok hediye almış olsa da artık seçeneği bitmiş olsa yine anlayacağım ama öyle bir durumda yok.Ben sadece özel günlere bağlı kalmam normal günlerde de ona hediye alırım.Yinede bozuntuya vermedim sakince hediyeye gerek yok dedim ama ısrar edince çıkıp önüme gelen magazadan öylesine birşey begendim aldı.Ben günlerdir ona evde sürprizler hazırlama hayalleri kurarken bir anda bütün hevesim kaçtı.Şimdi ben yine de evde hazırlık yapmalı mıyım,hiçbir şey yapasım yok,moralim bozuk,belki büyütülecek birşey değil ama ben herşeyi ince ince düşünürken hayaller kurarken böyle davranması incitti.Hazırladığım hediyeyi de çöpe attım,Gidip yeni bir hediye mi alsam?

Çok mu önemli bir gün 14 Şubat?
Size özel bir gün değil sonuçta.
Bu kadar hırs yapmışsınız...

Pembişli kurdeleli bir "sunum" olsa ne hoş olurdu di mi diyenlerden misiniz :))) yeni moda ya hani...

Rol yapsa daha çok hoşunuza mi gidecek. Adam istemeye istemeye kutlasa sevinecek misiniz.

14 Şubati saçma bulanlara öyle bir zulüm ediyorsunuz ki, insan istemedigi halde size hediye almak zorunda kalıyor. Eşinizde olduğu gibi.

Sebep ? Neden hediyeyi üstünkörü seçtin ? Neden adamın hediyesini çöpe attın ? Gereksiz tripler.
Adam belki hediye seçmeyi bilmiyor, belki hayatında bir kadına hediye almadı.
Ne olur sanki yürümeyi öğrenene kadar destek olsan ? Birkaç sefer birlikte seçersiniz, sonradan senin zevkini, beklentini öğrenir.

ya adma hatırlamış hediye almaya çıkarmış. demek ki beceremiyor. dün bi üye vardı. kocasının aldığı hediyeyi görmüş önceden. ama hiç beğenmedim napsam diyo. valla kadınlık zor, illa kendimizi üzecek bişey buluyoruz.

senin içinden geliyosa yaparsın. illa aynı karşılığı beklemek saçma. bi de çöpe atmışsınız, çocuk musunuz?

14 şubat
evlilik yıldönümü
doğum günü
yılbaşı
bayram
seyran
ohoooo. adamlar napsın.

Hiç... Bir de sanırsın ki adamlar salon erkeği, hepsi birer Casanova, hangi kadın ne sever şıp diye anlayacaklar.

Eksik anlattığım için sanırım yanlış anlaşılmaya yol açmış,haftalardır eşim bana 14 şubatı vurguladı,benim aklımda kutlamak ya da o günü özelleştirmek gibi bir durum yoktu.Ama eşim üzerinde fazla durunca bende ona sürprizler hazırlayım mutlu edeyim diyerek düşündüm.Benim eşime hazırladığım hediye el emegi bir hediyeydi ve üzüldüğüm için kendi emeğime kıyarak çöpe attım.Ki eşim 1 hafta önce üniversite arkadaşı bir bayana doğum gününde hediye aldı,hediyenin üzerinde de günlerce düşündü.Yani eşim hediye seçiminde zorlanmaz

Böyle günlere çok anlam yüklemesek daha mutlu olucaz.

Konuya gelirsek siz yaptıklarınızı karşılık beklemeden yapmalısınız, sen özen veriyorsun diye o da özen vermek zorunda değil.

Hiç... Bir de sanırsın ki adamlar salon erkeği, hepsi birer Casanova, hangi kadın ne sever şıp diye anlayacaklar.

uzun zamandır kimseye sürpriz hediye almadım. yakın arkadaşımı, kuzenimi aynen böyle gel hediye alalım diye çıkarırdım dışarı. sevgilim olsa valla soğuk ter basar beni. bu kadar kasmaya gerek yok. evlenmişsin zatrn adam aradaki amimiyete dayarak böyle bişey yapmış. öp de başına koy.

İlk oluşundan böyle beklentiye girmişsin. Düşünmüş gel hediye alalım demiş boşver hiç canını sıktığına değmez. Mutluysan huzurluysan evinde eşinle hediyeyi de kendi seçmeyiversin nolcak

Sen yine yap ama düşündüğün şeyi. Daha yeni tanıyorsunuz birbirinizi evlilikte. Zamanla öğrenir nelerden hoşlandığını. Üstünden biraz zaman geçsin sohbet ortamında sakince söylersin aslında birlikte hediye almak yerine senin tek beğenip seçtiğin hediye daha anlamlı olur benim için gibi gibi

kusura bakmayın da konu açıp can alıcı yerleri atlarsanız, ohooo. inandırıcı değil. istiyosunuz ki hepimiz toplaşıp kocanıza tü kaka diyelim.

demek ki sizi sevmiyor. yorumum bu.

ben eşimin doğum gününü
evlilik yıldönümüzü unutmuştum hemde ilk senemizde.
eşim hediyelere süprizlere bayılır sever
ama benden beklemez çünkü ben nefret ederim sevmem.
neden bu kadar bize zulmediyorsunuz.
istemiyoruz saçma sapan günler kutlayıp hediyeler almak.
balonlar üfleyip heryeri sunuma boğmak.
birde adam götürmüş almış. geçin artık bu pembiş hayalleri.

Ay niye çöpe attın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…