Ben hak verdim size valla. Hediyemi kendim secmektense begenmedigim bi seyin hediye olarak gelmesini tercih ederim.
Hmmm. Mesele kıskançlık yani...Eksik anlattığım için sanırım yanlış anlaşılmaya yol açmış,haftalardır eşim bana 14 şubatı vurguladı,benim aklımda kutlamak ya da o günü özelleştirmek gibi bir durum yoktu.Ama eşim üzerinde fazla durunca bende ona sürprizler hazırlayım mutlu edeyim diyerek düşündüm.Benim eşime hazırladığım hediye el emegi bir hediyeydi ve üzüldüğüm için kendi emeğime kıyarak çöpe attım.Ki eşim 1 hafta önce üniversite arkadaşı bir bayana doğum gününde hediye aldı,hediyenin üzerinde de günlerce düşündü.Yani eşim hediye seçiminde zorlanmaz
Aldigi seyleri begenmiyo olabilir misiniz ?
Bi bluz almistir seneler evvel 2kere gormustur ustunuzde begenmiyo demekki demis olabilir.
Siz secinki kullanin begenin demis olabilir.
Hicbisey almasa daha mi iyi ?
ya adma hatırlamış hediye almaya çıkarmış. demek ki beceremiyor. dün bi üye vardı. kocasının aldığı hediyeyi görmüş önceden. ama hiç beğenmedim napsam diyo. valla kadınlık zor, illa kendimizi üzecek bişey buluyoruz.
senin içinden geliyosa yaparsın. illa aynı karşılığı beklemek saçma. bi de çöpe atmışsınız, çocuk musunuz?
14 şubat
evlilik yıldönümü
doğum günü
yılbaşı
bayram
seyran
ohoooo. adamlar napsın.
aynen. daha az önce bi arkadaşım 'erkekler hediye almak zorunda' dedi benşok oldum. kadınlar da alsın. ya da kimse almasın her gün sevdiklerimizin değerini bilelim sevgimizi gösterelim.
14 şubat ı illa kutlamak istiyorsanız bir şişe şarap açın, güzel bir sofra hazırlayın ya da pizza söyleyin şarkı türkü takılın işte. Biz geçen yıl öyle yapmıştık. Ya da güzel güzel mezeler hazırlayın, açın rakıyı takılın kocişinle. 9 aydır hasretim ben böyle şeylere ah ahh.
Nedir bu hediye, çiçek, böcek çılgınlığı hem? Tiksiniyorum şu 14 şubat geldi mi oluşan, pahalı hediyeler eşliğindeki seramoni beklentisinden.
Tabi ya:) kırmızı şarap, dışarıdan söylenen hazır pizza, masada yanan uyduruk bir mum, evde bir italyan havası:))
Kesinlikle haklisiniz 14 subat acilarini sizden cikartmislar resmen .. ben size katiliyorum cunku evliliginizin ilk yili oldugu icin boyle romantik beklenti icerisinde olmaniz gayet normal bunu zamanla zaten asacaksiniz gereksiz uzuntu olarak goreceksiniz zaten..Ayy bazı yorumlarda resmen şuraya biri yazsa da iki mutsuz etsek rencide etsek tartışsak der gibi,ah canım kardeşim ben eşimi üzmedim,eşime kırıcı bir söz söylemedim,sadece burada bir şey anlatıp fikir istemişim millette çıkmış 14 şubata olan nefretini kusmuş.konudan uzaklaşmadan yorum yapanlara sözüm yok,sizler cansınız.saygı çerçevesinde olan bütün yorumları okuyup özeleştirimi yaptım canlarım,teşekkürederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?