14 Şubat Hüsranı

Mrb cok coook yanlis dusunuyorsun..erkeklerin bir kismi cok istisnadir romantik olani..erkekler kadinlar gibi ince fikirli detayci derin dusunen beyin yapisina cok sahip degiller benim gördüğüm kadarıyla..bende 8 yillik evliyim esim ister alsin ister almasin hic onemli degildir..hediye secmekte zorlaniyorum sen istedigin biseyi al der bazen bana ...sıkıntı yaratilacak bir durum degildir aslinda..ilk sevgililer gununu neden sinirli ve stresli bir hale sokuyorsun..sen boyle ince dusunun bir kadinsin esinde o sekilde...neden kendin gibi olmasini istiyorsun..o sana diyormu yapma bana romantik seyler benim gibi gercekci ol..esin senin aynan degil kendin gibi olmasini bekleme ..uzulen sen olursun..sen icinden geleni yap esinde o sekilde icinden geleni yapsin..mutlu olmak varken neden mutsuzlugu ustune cekmeye calisiyorsun..yanlis davranislar bunlar ...esine desen ki istemiyorum benim kendi sectigim hediyeyi cok uzulur bence esin..cunku o senin istedigin birseyi sana almakla seni mutlu ettigini dusunuyor..sen aklindaki dusunceleri esine yansittiginda esin senin bencil oldugunu dusunecek..sen yap hazirligini ver hediyeni ...esinde alsin senin istedigin biseyi ...acin muzigi mumlari yakin dans edin..mutlu olun...bosver takilma boyle boş seylere...

Abartmayin yaaa bir baska arkadaş da esi hediye almis begenmemis onu dert diye yazmis sizin esinizde size hediye alsa begenmeseniz onu dert edecektiniz adam goturmus istedigini al demis herhangi bir kisitlama yok hediyeyi onemsememe yok birakin su adamlarin her hareketlerine sinir olmayi

Valla ben neden böyle günlere bu kadar anlam yüklendiğini anlayamıyorum mantığım almıyor

Eşimle konuşmama gerek bile kalmadi inanın ki.Çünkü akşam geldiğinde dün yaptığının çok yanlış oldugunu ve içine sinmedigini söyledi,hediyemi bana sectirdigi icin pisman oldugunu anlattı.Zira kendisi iş yerinde arkadaslariyla konusmus hediyemi ayarladim diye ve arkadaşları da bunun bir kabalık oldugunu söylemişler.O da düşünmüş ve geldi bana söyledi.Sonuc olarak ben kendi işi ve maddi gücü olan bir bayanim,her ihtiyacımı da kendim karsilayabiliyorum.Kocisimin bana kendi begendigi birseyi almasi kadar guzel bir sey olamaz.Isin maddi boyutunda degilim,hediye alinmasa da olur elbette,ama bir hediye aliniyorsa da bu bana sectirilmemeli,ne o öyle cocugu kolundan tutupta oyuncak almaya goturuyormus gibi.14 subat diye tutturan eşim,ben degilim.Her neyse bu konuya son noktayi esim koydu,onun böyle düşünmesi de beni mutlu etti (bundan sonrasinda 14 subati kutlamak istemedigimi de kendisine soyledim)
Yorumlariniz ve fikirleriniz icin tesekkurederim (saçmalıgın dibi olan yorumlar haric )

bu tabı tercih meselesi ben hediye konusunda esime pek guvenmem zevkine falan eger bisey aldırıcaksam jest olsun diye cünku zaten kredi kartı bende istedigimi gider alırım mesela özel günlerde bu sene 5 tas istedim gittik beyendim aldım

bu benim fikrim tabı romantık erkek janti erkek vardır bu isleri bilen mum ısıgında yemek yapabilen vardır tabi aam benimki öyle olmadıgı icin sanki o istedigini alıyomus gibi gösterirrim ama ben isted,gm, alırım

Ne güzel soruyo vallahi bak bugün iş arkadaşıma sordum eşine ne alıcaksın diye o benim eşim sevgilim değil niye alayım diyenler var öp başına koy cidden bak çok odunlar var mutlu ol en güzel şekilde mutlu et eşini kötü bir anı olarak kalmasın

Yahu adam ne bilsin demek kendine güvenemedi, nekadar ince düşünmüş senin seveceğin birşey olsun istemiş sana seçtirmiş..

Biz 12 yıllık evliyiz, her sevgililer gunu olmasada arada hediye almışlığı, sürpriz yapmışlığı vardır eşimin ama son 5 yıldır filan, bana ne alacaksın diye takildığım zamanlarda nolur sen söyle, veya gidip birlikte alalım, ben anlamiyorum, beceremiyorum diyordu sürekli..

Almasaydıda sorun değildi yani, benimki sadece öylesine takılmak..

Bu yılda ben aldım iki kombin kapıda ödeme ofisin adresini verdim.Aradı kargo geldi bu ne dedi? Sevgililer günü hediyem didim,seni uyanık dedi kapattı:))

Yani lafı geçiyor aramızda ama sizin kadar önemsemiyoruz,olsada olur olmasada..

Mutsuz olmak için bu kadar çaba niye? En azından düşünmüş. Zaten bu tür günlere çok anlam yüklemek de saçma. İlla o gün bi şeyler yapmak zorunda olmak, tüketim çılgınlığı hediye çılgınlığı gerçekten anormal bir hal aldı. Bırakalım insanlar istedikleri zaman içlerinden gelince hediye alsınlar, ya da illa alınacaksa ihtiyaca binaen hediye alsınlar. Tabi mutfak robotu filan alan erkekleri bi karış suda boğasım gelir o ayrı ama ben ihtiyaç dışı alınan her şeye karşıyım. Götürmüş seç demiş daha ne desin.

Benim esim 14 subatta bisi bekleme sacma sapan bir gun dedi 5 aylik evliyim daha bence kiymetini bil erkekler bu konularda hanzo kalabiliyo acikcasi bencede sacma bi gun evlilik yildonumu ve dogum gunu mantikli da sevgililer gunu fikrimce sacma

Al capone nin meşhur garaj katliamini gerçekleştirdiği gün bide ortodokslarin şarap günü ,14 şubat !!! Yanlış hatırlamıyorsam ilk telefona patent alınan gün yada icat edildiği gün ..bir sürü önemli durum eklemek mümkün ...bunun yanı sıra şubat ayının ortası .1 inden 10 undan yada 29undan hiçbir farkı yok .yalnız tüketim cilginligini artırmak, ülke ekonomisine can vermek,bunun yanı sıra kendi ekonomimizin dibine dinamit yerleştirmek üzere uydurulmuş günlerden biri :) reklamı(farklı bir konu fakat gündem ayni) bile vardı : al , ver ,ekonomiye can ver " diye neden günlere bu kadar anlam yükleyip de üzülüyorsunuz ki ?bir de adam belki ekonomik krizdedir sen pırlanta beklersin ,o beklentinin önünü tıkamak için sokar bir mağazaya kazak alır maddeye anlam yüklemeye değmez...hepsi yok olacak ..bir öpücük ,güzel bir söz, e hadi birde akşam yemeği olsun ,gönlün olsun :) erkek=0 beklenti ,kafa rahat oh mis :) (banım kalktı ,zincirlerimden koptum da geldim :)

Hayatım sen süpriz yapmayı seven bir kadınsın, sen busun. Bence içinden geleni yapmalısın. Bir yerde yine kendi hevesini kursağında bırakma. Kaldı ki eşinin sürprizler konusundaki durumuna zaten alışmışsın. Böyle çiftler o kadar çok ki :) Hiz üzülme, canını da sıkma. Bu davranış erkeklerin çoğunda var. Güya seçimi bizlere yaptırarak hiç olmazsa istediği şeyi almış olsun sevinsin diye düşünüyorlar. Aslında onların da niyeti güzel. E tabii böyle konuşuyorum diye sanma ki benim de beklentilerim olmuyor eşimden. Benim eşim bana direkt "sana yarın sürpriz yapacağım" diyor :-D gel de şaşır şimdi hadi. Sonra da ne aldığını dayanamayıp kendi kendine söylüyor. Garipler yani.. :) Ama benim onu şaşırtmalarımın haddi hesabı yok.. Fazla düşünülecek bir şey değil aslında.

Sayfalarin hepsini okumus olsaydiniz 14 subati kutlama fikrinin bana ait olmadigini görürdünüz.bu tamamiyle eşimin istegiydi.neyse uzun uzun uzun yazamiycam artik eşimle hemfikiriz önemli olan bu şu anda
Okumadım evet. Doğru karar vermişsiniz bencede böyle günler sadece kavga sebebi. Hiçbir zaman umulan gibi olmaz.

Eşimde bana seçtiriyor alacağı hediyeyi. Süpriz olarak sadece çiçek, çikolata gibi şeyleri kendisi alıyor. Bunun için triplere girmeye gerek yok. Bir gün için, hediye için insanı darlamaya moral bozmaya hiç gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…