14 Şubat Hüsranı

Bende ne 14 subati hediye mediye alamam dedi sandim adam gayet guzel sen begen ben aliyim demis iste niye husrana ugradinizki bu gunleri hic onemsemeyenler var bide

Haklısınız,bende zaten ona ruh halimi ne hissettiğimi belli etmedim,hediye alımından sonra gayet keyifli bir vakit geçirdim.Kırıldığımda gizlemek belli etmemek gibi bir huyum vardır çünkü.Ki belli etmediğime de sevindim şimdi

En iyi hediye el emeği demek değildir ki
Ben mesela teknolojik hediye severim. alsın bana yeni laptop, yeni telefon. Amenna.

Siz kendinizi mutsuz etmek için sebep aramışsınız.

Bana "hediyeni sen seç" diyen koca idolümdür. Beğenmeme riskim sıfır.

Ne alacağını bilmiyorsa ne yapsın? Mantıklı olanı yapmış, beğenmeyeceğiniz bir sey alsa muhtemelen surat asardınız eşiniz tahmin etmiş olsa gerek, sizi tanıyor. Ki bence günlere bu kadar anlam yüklemek, beklenti içerisine girmek sadece sizi üzer.

Evlilerin 14 Şubatı kutlaması çokta önemli diil bence. En azından eşiniz incelik yapmış, buna da şükredin:)

Yine de üzülmene değecek bir şey yok
İstediğin gibi seçme, alma özgürlüğü demek bu.
En sevdiğim

Gerçekten bu kadar önemli mi 14 şubat?
Neden eziyet ettiniz kendinize.
Adam yine de önem vermiş belliki kendisi seçemedi, size seçtirmiş e iyi güzel.
Neden beğenerek bişey almadınız?
Ona hazırladığınız hediyeyi çöpe atmanızı çok ayıp karşıladım ayrıca
Belki adam yarın için başka birşey daha planlıyordu, dışarda yemek filan olamaz mı?
Fevri hareketler bunlar, yeni evlisiniz sanırım.
Böyle ani davranışlarda bulunmayın, boşuna yıpranmayın.

Senin esin yine sen begen ben alayim demis ya ben ne yapayim 2.yilim ama bi kere bile cicek yada hediye almadi 14 subatta bana yerinde olsam supriximi hazırlamaya devam ederim emin ol bunlarin hic i önemi yok biraz zaman gecsin anlayacaksın sevginin ve huzurun bu sylerden daha önemli olduğunu

Aynen.
Şimdi bana atkı eldiven örsee
el emeği diye
gözümden kalpler fırlamaz benim :)

Ayy bazı yorumlarda resmen şuraya biri yazsa da iki mutsuz etsek rencide etsek tartışsak der gibi,ah canım kardeşim ben eşimi üzmedim,eşime kırıcı bir söz söylemedim,sadece burada bir şey anlatıp fikir istemişim millette çıkmış 14 şubata olan nefretini kusmuş.konudan uzaklaşmadan yorum yapanlara sözüm yok,sizler cansınız.saygı çerçevesinde olan bütün yorumları okuyup özeleştirimi yaptım canlarım,teşekkürederim

Ne güzel işte canım aklına gelmiş hediye almak ama ne alacagını bilemediyse en azından onun beğendiği bişeyi alalım diye düsünmüştür. Benim eşimde sordu dün istedigin özel bi hediye varmı diye bende hayır ben hediye falan istemiyorm askm gerek yok dedm sonra giderr birbirimize bisiler alırız dedim

Ben sevgililer gününe çok önem veren biri değilim ama eşim örneğin evlilik yıldönümü için öyle dese gidip normalde almayacağım kadar pahalı şey aldırırdım :) Hatta eşime de söyledim,bak içinden gelsin küçük bir şey olsun hiç önemli değil ama bana hadi gel sana hediye alalım dersen kuyumcuya girer hiç almayacağım şeyi aldırırım sana haberin olsun :)

Genelde erkekler böyle günlere bizim gibi özel anlamlar yüklemiyor.

Herkes böyle günlerde karşısında bir Romeo görmek istiyor ama bizim erkekler şoför Abbas abi gibi olunca bozuluyor. Adamın yapısında Romeo yoksa napsın, kumaş bu işte.

Aynısından bende de var. Doğum günümde bile bana sorar ne yapalım diye. Pastamı kaç kere kendim almışımdır düşünün. Onlara göre kutlandı mı kutlandı, gerisi teferruat.

Ha yapan elbette vardır, onlara da helal olsun ne diyelim.

Canınızı sıkmak istemiyorsanız böyle günlere gereksiz ciddi anlamlar yüklemeyin

Güzelmiş Ah şu biz kadınlar

Kesinlikle anlam yüklemeyeceğim artık,eşim haftalarca üzerinde dursada anlam yükler miyim artık

Düşünüp bulamamış olabilir bu kadar büyütmenize gerek yok. Siz yapın yine yapacağınızı uygun bir dille anlatırsınız ki oda anlar bi dahakine sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…