İlk oluşundan böyle beklentiye girmişsin. Düşünmüş gel hediye alalım demiş boşver hiç canını sıktığına değmez. Mutluysan huzurluysan evinde eşinle hediyeyi de kendi seçmeyiversin nolcak
Sen yine yap ama düşündüğün şeyi. Daha yeni tanıyorsunuz birbirinizi evlilikte. Zamanla öğrenir nelerden hoşlandığını. Üstünden biraz zaman geçsin sohbet ortamında sakince söylersin aslında birlikte hediye almak yerine senin tek beğenip seçtiğin hediye daha anlamlı olur benim için gibi gibi
Eksik anlattığım için sanırım yanlış anlaşılmaya yol açmış,haftalardır eşim bana 14 şubatı vurguladı,benim aklımda kutlamak ya da o günü özelleştirmek gibi bir durum yoktu.Ama eşim üzerinde fazla durunca bende ona sürprizler hazırlayım mutlu edeyim diyerek düşündüm.Benim eşime hazırladığım hediye el emegi bir hediyeydi ve üzüldüğüm için kendi emeğime kıyarak çöpe attım.Ki eşim 1 hafta önce üniversite arkadaşı bir bayana doğum gününde hediye aldı,hediyenin üzerinde de günlerce düşündü.Yani eşim hediye seçiminde zorlanmaz
Ben kirk saat dusunup ozel bir seyler yapmaya calisiyorken o hediyeyi bana sectirtti aldi bitti diye gicik olmussunuz..
Merak etmeyin alisacaksiniz
Eksik anlattığım için sanırım yanlış anlaşılmaya yol açmış,haftalardır eşim bana 14 şubatı vurguladı,benim aklımda kutlamak ya da o günü özelleştirmek gibi bir durum yoktu.Ama eşim üzerinde fazla durunca bende ona sürprizler hazırlayım mutlu edeyim diyerek düşündüm.Benim eşime hazırladığım hediye el emegi bir hediyeydi ve üzüldüğüm için kendi emeğime kıyarak çöpe attım.Ki eşim 1 hafta önce üniversite arkadaşı bir bayana doğum gününde hediye aldı,hediyenin üzerinde de günlerce düşündü.Yani eşim hediye seçiminde zorlanmaz
En iyi hediye el emeği demek değildir ki
Ben mesela teknolojik hediye severim. alsın bana yeni laptop, yeni telefon. Amenna.
Siz kendinizi mutsuz etmek için sebep aramışsınız.
Bana "hediyeni sen seç" diyen koca idolümdür. Beğenmeme riskim sıfır.
Aynen.
Şimdi bana atkı eldiven örsee
el emeği diye
gözümden kalpler fırlamaz benim :)
Ne güzel işte canım aklına gelmiş hediye almak ama ne alacagını bilemediyse en azından onun beğendiği bişeyi alalım diye düsünmüştür. Benim eşimde sordu dün istedigin özel bi hediye varmı diye bende hayır ben hediye falan istemiyorm askm gerek yok dedm sonra giderr birbirimize bisiler alırız dedimBu bizim eşimle kutlayacağımız ilk 14 şubatımız,Bir hediye beklentisi içinde değildim yalnızca bir çiçek alır gelir diye düşünürken,eşim dün bana "hadi gidip sana hediye alalım,sen seç ben alayım" dedi.şok oldum,hani yıllardır çok hediye almış olsa da artık seçeneği bitmiş olsa yine anlayacağım ama öyle bir durumda yok.Ben sadece özel günlere bağlı kalmam normal günlerde de ona hediye alırım.Yinede bozuntuya vermedim sakince hediyeye gerek yok dedim ama ısrar edince çıkıp önüme gelen magazadan öylesine birşey begendim aldı.Ben günlerdir ona evde sürprizler hazırlama hayalleri kurarken bir anda bütün hevesim kaçtı.Şimdi ben yine de evde hazırlık yapmalı mıyım,hiçbir şey yapasım yok,moralim bozuk,belki büyütülecek birşey değil ama ben herşeyi ince ince düşünürken hayaller kurarken böyle davranması incitti.Hazırladığım hediyeyi de çöpe attım,Gidip yeni bir hediye mi alsam?
Ben sevgililer gününe çok önem veren biri değilim ama eşim örneğin evlilik yıldönümü için öyle dese gidip normalde almayacağım kadar pahalı şey aldırırdım :) Hatta eşime de söyledim,bak içinden gelsin küçük bir şey olsun hiç önemli değil ama bana hadi gel sana hediye alalım dersen kuyumcuya girer hiç almayacağım şeyi aldırırım sana haberin olsun :)Bu bizim eşimle kutlayacağımız ilk 14 şubatımız,Bir hediye beklentisi içinde değildim yalnızca bir çiçek alır gelir diye düşünürken,eşim dün bana "hadi gidip sana hediye alalım,sen seç ben alayım" dedi.şok oldum,hani yıllardır çok hediye almış olsa da artık seçeneği bitmiş olsa yine anlayacağım ama öyle bir durumda yok.Ben sadece özel günlere bağlı kalmam normal günlerde de ona hediye alırım.Yinede bozuntuya vermedim sakince hediyeye gerek yok dedim ama ısrar edince çıkıp önüme gelen magazadan öylesine birşey begendim aldı.Ben günlerdir ona evde sürprizler hazırlama hayalleri kurarken bir anda bütün hevesim kaçtı.Şimdi ben yine de evde hazırlık yapmalı mıyım,hiçbir şey yapasım yok,moralim bozuk,belki büyütülecek birşey değil ama ben herşeyi ince ince düşünürken hayaller kurarken böyle davranması incitti.Hazırladığım hediyeyi de çöpe attım,Gidip yeni bir hediye mi alsam?
Ben sevgililer gününe çok önem veren biri değilim ama eşim örneğin evlilik yıldönümü için öyle dese gidip normalde almayacağım kadar pahalı şey aldırırdım :) Hatta eşime de söyledim,bak içinden gelsin küçük bir şey olsun hiç önemli değil ama bana hadi gel sana hediye alalım dersen kuyumcuya girer hiç almayacağım şeyi aldırırım sana haberin olsun :)
Genelde erkekler böyle günlere bizim gibi özel anlamlar yüklemiyor.
Herkes böyle günlerde karşısında bir Romeo görmek istiyor ama bizim erkekler şoför Abbas abi gibi olunca bozuluyor. Adamın yapısında Romeo yoksa napsın, kumaş bu işte.
Aynısından bende de var. Doğum günümde bile bana sorar ne yapalım diye. Pastamı kaç kere kendim almışımdır düşünün. Onlara göre kutlandı mı kutlandı, gerisi teferruat.
Ha yapan elbette vardır, onlara da helal olsun ne diyelim.
Canınızı sıkmak istemiyorsanız böyle günlere gereksiz ciddi anlamlar yüklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?