14 şubat ı hatrlamayan hattaa hiç umursamayan sevglınızmı var?

miyuw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
152
1
46
İstanbul
sanırımmm evde tıklı kaldık sevgililermzn bızı bıraz daha onemsemsnı mı ıstyrz hadı kızlar buraya

sevgili adayım, sevgililer gününü mesajla kutlamayı tercih ettiği için sevgili aday listemden çıkardım kendisini... bu kadar da odun olunmaz yanii ... :20:

en odunu benimki herhalde yaa nasıl canım sıkıldı haftaya askere gidicek ben olsam son sevgililer günün hatrına yanına giderdim ama o onu bile yapmadı şuan 5 dklık mesafe ötemde ama işi bıraktığı halde eski iş yerinde yanıma bile gelmio msj bile atmadı :47::2:

sorma canım ya artık yeni isim buldum ona kütük artıl o bu kadar olur ya yazık değilmi bana akşama kadar ne ümitler beslemiştim arkadaşlarım bile sürpriz yapar falan diyodu hepsi şokta şuan adam hiç oralı olmadı ya:59:

genelde yaparn bırı ıse bugun yapmadıysa belkı baska bıse vardır. hemen ınfaz etmeyelım sımdı. gunu unutmus olabılır younluktan falan ya da baska bıse olmus olabılır. once sorguya cek sonra cezasını verırsın bence :34:

valla ben direk sildim zaten sevgili değiliz flört dielim bu aşamada bile bişe yapmıosa oooo sonra hiçbişe yapmaz :37:

genelde yaparn bırı ıse bugun yapmadıysa belkı baska bıse vardır. hemen ınfaz etmeyelım sımdı. gunu unutmus olabılır younluktan falan ya da baska bıse olmus olabılır. once sorguya cek sonra cezasını verırsın bence :34:

valla ben direk sildim zaten sevgili değiliz flört dielim bu aşamada bile bişe yapmıosa oooo sonra hiçbişe yapmaz :37:

yok canım çok iyi bilio bugünün 14 şubat olduğunu işide yok askere gidicek haftaya diye ayrıldı işten ben diorum arkadaşlarım sevgililer günümü kutladı falan dedim ama oralı olmadı:43:

Vallahi okuyup geçemedim, tebrik ederim sizi...

Belki siz de zamanında hatalar yapmış, değmeyecek insanlara üzülmüşsünüzdür ama doğru yolu bulmuşsunuz artık...

Ne istediğini bilecek, ayağını boşluğa basmayacak kız dediğin...

Böyle makul adımlar atarsanız üzemez sizi erkek milleti...

Sırf "Benim de sevgilim olsun" diye ipe sapa gelmez adamları hayatına dahil edip, iilişkinin başından beri umursanmamaya, lgisizliğe göz yumup sonra da "Beni neden aramıyor!" diye mızmızlanan kızlara ibret olsun... :68:

14 subatı nası unutublırller ya:)::) komedi yanii:)) heryerde bas bas bagıryolar yaniii komedi yaaa :) unutmus gıbı yapıolar sinsi erkekler

benimki askerde telefonla kutladı sağolsun.ama aynı zamanda annesinin bugün doğum günü.onu faceden kutlamış.annem doğum günün kutlu olsun iyiki varsınız diye.gelde gıcık olma.benimkini faceden annesininkini telefonla kutlaması daha mantıklı değilmi???
deli ediyo beni:37:

Vallahi okuyup geçemedim, tebrik ederim sizi...

Belki siz de zamanında hatalar yapmış, değmeyecek insanlara üzülmüşsünüzdür ama doğru yolu bulmuşsunuz artık...

Ne istediğini bilecek, ayağını boşluğa basmayacak kız dediğin...

Böyle makul adımlar atarsanız üzemez sizi erkek milleti...

Sırf "Benim de sevgilim olsun" diye ipe sapa gelmez adamları hayatına dahil edip, iilişkinin başından beri umursanmamaya, lgisizliğe göz yumup sonra da "Beni neden aramıyor!" diye mızmızlanan kızlara ibret olsun... :68:

ewet canım ne kadar kalben hissetsek de mantıklı kararlar da almak gerekiyor üzülmemek için..
gerçi ben biraz erken konuşmuşum sonra çiçek hediye ile iş yerime geldi üzüldüm valla .. :17: :16:
çaktırmadım tabe :16:

ewet canım ne kadar kalben hissetsek de mantıklı kararlar da almak gerekiyor üzülmemek için..
gerçi ben biraz erken konuşmuşum sonra çiçek hediye ile iş yerime geldi üzüldüm valla .. :17: :16:
çaktırmadım tabe :16:

Çocuğun günahını almışsın:1: gönlünü almış bak, ne güzel,,mululuklar:16:

benim sevgilimde 14 şubatın ilk dakikasında bana güzel bir mesaj atmış. tabi ben erken yatmıştım mesajı ancak sabah okudum. açıkçası gün içinde değilde 14 şubatın ilk dakikaları böyle bir şey yapması hatırlaması önemsemesi hoşuma gitti :69:ne de olsa erkeklerden çok fazla incelik beklenemiyor. bunada şükür :16:

nişanlım hediyemi almıştı ama kandile denk geldi sevgililer günü dışarı çıkamadık pastanesi var simit sattık birlikte:)) çiçeğimide aldı bi anda çiçekçi geldi pastaneye sağolsun aşkım benim gerçi ben dışarı çıkmak istiyodum ama bunada şükür

Böyle saçma sapan günlerle sevgilimin sevgisini ölçecek değilim. Ben onun beni sevdiğine inanıyosam gerisi hikaye..

Bu zamana kadar beni bugünün önemsizliğine inandırdı .Şu an ise onunla rolleri değiştik .Ben 14 şubattı diğer günlerden farklı bulmuyorum ,sıradan bir gün işte .Benim için hiçbir şey ifade etmiyor .

Son düzenleme:
Back
X