Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde yaparn bırı ıse bugun yapmadıysa belkı baska bıse vardır. hemen ınfaz etmeyelım sımdı. gunu unutmus olabılır younluktan falan ya da baska bıse olmus olabılır. once sorguya cek sonra cezasını verırsın bence
valla ben direk sildim zaten sevgili değiliz flört dielim bu aşamada bile bişe yapmıosa oooo sonra hiçbişe yapmaz![]()
valla ben direk sildim zaten sevgili değiliz flört dielim bu aşamada bile bişe yapmıosa oooo sonra hiçbişe yapmaz![]()
Vallahi okuyup geçemedim, tebrik ederim sizi...
Belki siz de zamanında hatalar yapmış, değmeyecek insanlara üzülmüşsünüzdür ama doğru yolu bulmuşsunuz artık...
Ne istediğini bilecek, ayağını boşluğa basmayacak kız dediğin...
Böyle makul adımlar atarsanız üzemez sizi erkek milleti...
Sırf "Benim de sevgilim olsun" diye ipe sapa gelmez adamları hayatına dahil edip, iilişkinin başından beri umursanmamaya, lgisizliğe göz yumup sonra da "Beni neden aramıyor!" diye mızmızlanan kızlara ibret olsun...![]()
ewet canım ne kadar kalben hissetsek de mantıklı kararlar da almak gerekiyor üzülmemek için..
gerçi ben biraz erken konuşmuşum sonra çiçek hediye ile iş yerime geldi üzüldüm valla ..![]()
çaktırmadım tabe![]()
Çocuğun günahını almışsıngönlünü almış bak, ne güzel,,mululuklar
![]()