- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi karamelli_turta
hükümete mektup yollayacağım 14 şubatı yasaklasın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü siz abartıp hiçbiryere gitmiyorum dediğiniz için onlarla gidecekti!Abartmışsın diyen hnmlar benim Koca bir de bu olayın üstüne onlarla gidecekti.
Abarttığımı sanmıyorum
Çok kırıldım.
Takvimler artık 13 ten 15 e geçsin
Üç aile hep birlikte yemeğe gidecektik.,
Dün gün içerisinde birlikte gideceğimiz ailenin hanımı olan arkadaşıma mesaj attım.
Akşama ne giycen?diye.
Akşama ne varki dedi
Ve aa ben sana yanlışlıkla mesaj yazdım deyip toparladım.
Meğer bu yemeği eşi ona sürpriz yapacakmış. Kadının haberi yokmuş.
Eşim öğlen msj attı bana.
Ben ne lazımmış onun ne giyecegi!
Kocası demiş ki ''mavi patikli sürprizi bozdu, ben karıma sürpriz yapacaktım ''diye eşime Trip atmış.
Bende ben nerden bileyim adamın karısına sürpriz yapacağını söyleseydiniz dedim.
Ben hiçbir yere gitmiyorum dedim.
Git sen o adamın triplerini dinle ne de olsa ben bozuyorum ya dedim.
Akşam eve geldiğinde eşim Haydi hazırlan dedi. Ben hiçbir yere gitmiyorum deyince Çocukların Kıyafetlerini ver onlarla gideceğim o zaman dedi.
Daha da delirdim elalem eşine sürpriz yapıyor bana laf söyleniyor ve sen bunun üstüne elalemin karılarıyla sevgililer günü yemeğine gidirsun Aferin dedim.
Aradı onları biz gelemiyoruz vs dedi.
Dün akşamdan beri çok ama çok sinirliyim.
Nasıl bir tutumla yol alayım bana fikir verir misiniz hanımlar?
Ceza olmalı ona bu ona ama nasıl?
MBA yaptım,30 da evlendim,yöneticiyim,eltim yok,dayak yemiyorum,kaynanamla aynı şehirde de oturmuyorum.
Ciğerini biliyorum beklemiyorum da bişey şaşırmadım da bunların hepsi tamam.Ama bugün duydumki elalemin kocası karısının arabası iki defacık bozuldu diye hediye araba almış.Hakkıdır Allah daha iyi etsinde insan bir noluyor diyor yani.Sende sürün Sinem karda kışta taksi bulucam diye.Hadi buldun manyak gibi gitmiyordur inşallah diye stres yapmalısın.Aman hayatta istediğin Hiçbirşey öyle kolayca olamasın.İllede sürünmelisin,çabalamalısın,burnundan gelmeli.
![]()
Moralim çok bozuldu bütün gün ağladım desem..
O durumda da gitmek nasıl ve ne kadar doğru olur bilmiyorum
En fazla orada da eşim ve o adamla kavga ederdik
İşte bizim gibi romantik olamıyor herkes
Koyacaksın 2 kadeh, açacaksın survivor ı
Koltuğun bir tarafına sen geçeceksin, diğer tarafına eş kişisi
Ayakları havada birleştireceksin
Bir ona sana doğru itecek, bir sen ona doğruu
Oldu bittiii![]()
![]()
Bu ayak olayı çok iyiymiş ben bunu bir akşam deneyeyim.
Valla çok zor oldu canım.Özel değilse o acı tecrübenizden bende faydalanabilir miyim
Çok ihtiyacım var da![]()
Özrüm nedir toplu yenilecek olan yemekte arkadaşıma ne giyecegini sormak mıHaksızsın kusura bakma ama.
Özrün kabahtinden büyük.
Ortak bütçe olduğu için sıkıntı oluyor zaten.Onunda onayı gerekiyor öyle olunca.Bide kararsızın önde gideni.Benimle evlenmeye nasıl karar vermiş anlamadım kiBen tam anlayamıyorum böyle şeyleri. Maddi durumunuz araba almaya müsaitse eşinize ben araba almaya karar verdim diyin ve alın. Değilse de yapacak bir şey yok. Açıkçası kimsenin bana araba hediye etmesini de istemezdim, renginini modelini önden ben söylemediysem ki o da hediye olmaz. Yani gidip o kadar para verilecekse de istediğim bir şey olmalı bence, çiçek değil bu sonuçta, parfüm bile alırken öyle ne sevdiği bilinmeden alınmıyor.
Ayrıca eşim bana gitse araba hediye alsa bu o arabanın parasını benim de ödeyeceğim gerçeğini değiştirmiyor. Yani sevgiliyken alsa büyük bir hediye olur ama evliyken alınan her şey ortak bütçeden alınan şeyler. Bunu söylüyorum çünkü bana da söyleyen oluyor. Birlikte seyehate çıkmayı çok seven bir çiftiz. Bana diyorlar ki ne güzel seni eşin nerelere götürüyor. yahu ne alakası var? Biz ikimizde çalışan evli bir çiftiz. Seyahate çıkmamız onun beni bir yere götürmesi anlamına gelmiyor ki? Çoğu seyehati ben araştırıyorum o planlıyor hatta.