14 Şubat Sevgilinize veye Eşinize Ne Süpriz Yapacaksınız?

hediyenin alasını verdim, ona kıyamadım. anlamadı.
sonra yemek yerken "sıkıldı" diye lokmalar bogazıma dizildi, aynen karsılık verdim.
en sonunda bu kadar yeter zorlamayalım bu ilişkiyi dedim.
yolda arkadaslarla karsılasınca mecburen sakinligimizi koruduk sonra peşim sıra geldi.

ertesi gunu hıçkırıklarla aglamaya baslayıp her seye bagırınca ben... solugu psikiyatride aldım. neyse ki normalmişim
öfke patlaması ve kontrolsuzluk sikayeti ile gittim. adama yasadıklarımı anlatınca bunlara ragmen sakinsin bile aklı dengeni koruyabilmek icin her seyi yapmıssın, ilac vermeyecegim dedi.

uzun bir konusma sonrası son round icin el sıkıştık... simdilik iyiyiz.
kinci olmayacagım. biraz da odunlugu bırakmayı deniyorum...
belki bir sonraki sevgililer gununde neden hediyem yok diye trip atan bir kadın bile olabilirim

14 Şubatta kontrolümüz vardı meleğimizi sevgilimizi görmeye gittik 1700 gram ve 41 cm olmuş kuzumuz, Allaha şükrettik bizi birbirimize bağışla dedik daha ne olsun, 13 Şubatta 10 lira olan gül bir gün sonra 50 lira oluyosa ben öyle günü kutlamam doğumgünleri önemlidir bizim için, çünkü şahsa özeldir

iki yıldır beraberiz, iki yıldır hiçbir şey yapmadık, bundan sonra da yapacağımızı sanmıyorum

düzeltme: pardon geçen sene dışarı çıkmıştık yemek yemeye

Son düzenleme:
nefret ediyorim sevgililer gününden, tüm özel günlerden :)

insanlar cok kasiyolar .. benide kasiyolar sonra

hay agzına saglık! umursamamak istiyorum ama her yer tıklım tıkış olacagı icin dısarı cıkamama ya da dogum gunlerinde aramalar olur diye teli kapalı tutmak. isteyenler ile paylassınlar ama istemeyeni niye zorlarlar ki hic anlamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…