14 Şubat Sevgilinize veye Eşinize Ne Süpriz Yapacaksınız?

14 şubat için söylenecek tek şey eşim ve benim için rabbimin bize en güzel hediyesini verdiği oğlumuz ne hedıyeye nıhtıyac var ne kutlamaya 14.02.2012 den beri sevgililer günü artık bizim için oğlumuzun gunuiyiki dogdun kelebeğim

Bizde tükettik hediyeleri sanırım zamanla 6 yıldır birlikte olunca doğum günü , tanışma yıldönümü , 8 mart kadınlar günü, evlilik yıldönümü yılbaşı derken fikir kalmadı... Bende eşime sevgililer gününde sen bana hediye al ben almayacağım hem beni mutlu et hem de kendini dedim bir sürpriz bekliyorum bugün hayırlısı. Bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun

Son düzenleme:
sabah dedim ki kocaya ''ducuuu bugün sevgililer günüüüü''o da dedi ki ''iyi de biz sevgili değiliz ki evliyiz armutum evlii'' haa tamam demekle yetindim..
başka bi beklentim yoktu zaten

ayyy dostlar. ikibucuk aylik evliyim ve 9 haftalik hamileyim. aslinda hamile kaldigimi ogrebdigimizde ben kocama babalik hediyesi aldim ama o bisi almadi. onun disindada ufak hediyeler aldim.o yine bisi almadi. sizce sevgililer gunu icin bisi alirmi.. hic sanmiyom. ama cook istiyorum surpriz yapmasini. genelde tum surprizleri ona ben yapiyom. bu kez ondan bekliyorum. ama.hic umidim.yok cok.uzgunum bu konuda. abartiyom belki ama.cok.onemsiyorum.boyle seyleri napim yaa..

hediye hiç bitmez marli unutma...

inşallah canım sanada güzel bir hediye alır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…