14 Şubat Sevgilinize veye Eşinize Ne Süpriz Yapacaksınız?

şu an imkanim olsaydı eğer ...

boşanma dilekçesini hediye paketi yaptırırdım ....ama işte kısmet seneye inşallah

Son düzenleme:
Merhabalar;
Araba aldığımız için param yok.Ama dün gece o yokken telefon hatırlatmasına seni seviyorum canım yazdım ve saati kurdum:))Bu gün telefonun alarmı çalınca görür:))Eve gidince sevdiği yemekleri yaparım.Yetiştirebilirsem kek yapıp kalp şeklinde keseceğim.

Bu güzel bir düşünceymiş...Güzel yaparsın...

Son düzenleme:
Ben Adidas'tan güzel bir eşofman takımı aldım. Bir de Zippo koleksiyonu var, güzel bir zippo çakmak. Eve birlikte geçip soframızı birlikte hazırlamaya karar verdik o yüzden pek sürpriz sayılmaz. Dışarı çıkmak istemedim başbaşa kalmak için. Güzel bir gece olacak bence.

Bence çok güzel bir hediye olmuş. Çok hoşuna gideceğine eminim. Önemli olan zaten hediyenin maddi değil manevi değeri. Tebrik ediyorum.

biz pek önemsemiyoruz sevgililer gününü.kutlamayız genelde.ama belki burdan güzel bir fikir çalarım

ayy ewli olsam ne hazırlıklar yapardım daa artık seneye inşş =))

benim aşkoloz bugün sewgililer gününü bile kutlamayı unuttu haha

msj atımm bşy unuttun falan diye bana yazdığı şu;

"sen benm sewglm değilsinki sen benm kalbmn atma sebebi hayatımın anlamı sen bnm herşeymsin aşkımm sen benm hayatımdayken bir günün hiç bi anlamı yok çnkü sennle her gnm mutlu seni sewiyorum:*" yazdıı

napalım artık seneye bişeyler düşünürüz artık =)

Ben eşofman takımı aldım, hem maçlarında vs giyinebilir diye.
Kullanabileceği birşey olsun istedim.

biz pek önemsemiyoruz sevgililer gününü.kutlamayız genelde.ama belki burdan güzel bir fikir çalarım

Yapma yaaa...o bal gibide unutmuş:))))Çeviriyor:))))

kızlar benim eşimin doğum günü yeniydi . kıyafet,doğum gününde, yılbaşında güneş gözlüğü aldım. şimdi çoook değişik bişi olsun. değişik bişi yapmak istiyorum. benimde fikirlerinize ihtiyacım var :)

ben iş yerinde odasına kalpli pasta koyacağım ve yanına da ferman olarak yazılmış ona özel bir şiir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…