ah geceler vah geceler:))))
buralar yıkılıyo benden yıkılıyo:)
kesnlikle canım senden soruluyor:)))
aaaa keyfim yerine geldi uçuk olduk kaçık oldum:):)
Geceyi iyi planla güzelim...
otelde rezervasyon yaptırdım,suit jakuzili meyve sepeti kırmızı şarap falan:)bu arada herkesin sevgililer gününü de kutlarım...
ayyy dostlar. ikibucuk aylik evliyim ve 9 haftalik hamileyim. aslinda hamile kaldigimi ogrebdigimizde ben kocama babalik hediyesi aldim ama o bisi almadi. onun disindada ufak hediyeler aldim.o yine bisi almadi. sizce sevgililer gunu icin bisi alirmi..hic sanmiyom. ama cook istiyorum surpriz yapmasini. genelde tum surprizleri ona ben yapiyom. bu kez ondan bekliyorum. ama.hic umidim.yok cok.uzgunum bu konuda. abartiyom belki ama.cok.onemsiyorum.b oyle seyleri napim yaa..
kızzz süppersin. nerde oturuyosun. ne kadara mal oldu ayıptır sorması. bende senin sevgililer gününü kutluyorum
ben ankarada oturuyorum. aslında uygunmuş ama benim bütçemi sarsar. 1 gün için o kadar verecek durumum yok. değişik bişi olsun istiyorum ama zorrrrr
Canım mum,gül yaprakları,kırmızı şarap ve seksi çamaşırlarda işini görür:)))
Bu gece için düşündükleriniz kızkar neler?
Fajita yapıcaktım yemek olarak, tatlı olarakda tiramisu(en sevdiği yemekler) ve evde olacaktık kızım ve eşimle ama eşim dün rezervasyon yaptırdığını söyledi canlı müzik, latin gecesi varmış , kızımla nasıl gidebiliriz onu anlamadim ama düşünmüş işteGidip kızımın müsade ettiği kadar vakit geçiririz herhalde, malum bizim evde patron o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?