14 Şubat Sevgilinize veye Eşinize Ne Süpriz Yapacaksınız?

Hiçbir planımız yok
Kimin ortaya çıkardığını bilmediğim bu 14 şubat gününde,biraz da formaliteden olduğunu düşündüğüm, acaba ne alsam, ay ne sürpriz yapsam, nereye gitsek diye düşünerek, kendimizi kasmak yerine, içimizden geldiği anda özel birşeyler yapıp sevgimizi göstermeyi tercih ediyoruz biz böylesi bizce daha güzel

Bugün bebeğimizin renkli ultrasonu çekilecek ve Allah nasip ederse yüzünü göreceğiz. Fotoğrafını hediye paketi yapıp vermeyi planlıyorum :)

Ben hediye aldim ama bu gidisle vermicem. Bugunun bi onemi olmamis olcak bizim icin. :-\ yeni evliyiz severek buralara geldik ama simdi 2 yabanci gibi.

Onunda bisey alcagini hic zannetmiyorum.
Bugunu guzel gecirmek isterdim

Biz 14 Şubat kutlamasakta,
Benim doğum günüm,yıldönümümüz,onun doğum günü hep Şubatta.

Bana süpriz yazın çaksel 4 günlük bir İstanbul tatili.
Bende kendisine LG G2,Diesel marka radarlı bir saat,Nikedan çanta,Fenerbahçe lisanlı sweatshirt ve yarımkollu aldım.

2,5 aylık evlisin daha. neden böyle yapıyorki eşin. evlenmeden önce alırmıydı. sen ona hediye alınca utanıp almazmı insan. İnşallah bu sefer alır canım :)

ben ankarada oturuyorum. aslında uygunmuş ama benim bütçemi sarsar. 1 gün için o kadar verecek durumum yok. değişik bişi olsun istiyorum ama zorrrrr

Canım mum,gül yaprakları,kırmızı şarap ve seksi çamaşırlarda işini görür:)))

eşim alkol almıyor ama yeni bir iç çamaşırımı alsam kendime. hazırlık mum yemek fln hikaye,aynı anda evde oluyoruz. bazen o benden erken oluyor.

hediye ne alsam eşime. tıkandım kaldım

Benim biricik askim beni arayarak uyandirdi seni çok seviyorum askim iyi ki benimsin diye yaklasik 5 dakika boyunca bagirdi boğazi agircak kiyamam küçük not kagitlarina bence yazılar güzel sözler yazin kapidan odaniza giden

Bu gece için düşündükleriniz kızkar neler?

Fajita yapıcaktım yemek olarak, tatlı olarakda tiramisu(en sevdiği yemekler) ve evde olacaktık kızım ve eşimle ama eşim dün rezervasyon yaptırdığını söyledi canlı müzik, latin gecesi varmış , kızımla nasıl gidebiliriz onu anlamadim ama düşünmüş işte Gidip kızımın müsade ettiği kadar vakit geçiririz herhalde, malum bizim evde patron o.

Biz aramızda anlaştık birbirimize hediye almıcaz onun yerine bu akşam çok güzel bir yemek yiyip,bir de kendimize içki alıcaz onun çok sevdiği bir içki var içki dedysem likörümsü birşey ondan içicez. Yarın da iki günlük tatile gidicez otele bence en güzel hediye bunlar anlamsız abuk subuk şeyler almaktansa birbirimiz için birşeyler yapalım dedik...

Latin geceleri güzeldir...Olsun oda bonusu desene:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…