- Konu Sahibi eksilimonn
Tek embriyo transferi oldumEmbriyo kalitesi neydi senin kaç tane transfer edildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek embriyo transferi oldumEmbriyo kalitesi neydi senin kaç tane transfer edildi
Ya amin inşallahBen de 18 şubatta oldum hiçbir belirtim yok inşallah pozitif haberlerimizi yazarız![]()
Bende 19 şubatta oldum. Benimde hiç belirtim yok. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzBen de 18 şubatta oldum hiçbir belirtim yok inşallah pozitif haberlerimizi yazarız![]()
Insallah. yarin transfer haric 7 gunum ama hic cesaretim yok evde test yapmaya . Cumaya kadar bekliycem. Rabbim bu yolda olan herkese hayirlisi ile saglikli sihhatli guzel ahlakli evlatlar nasip etsin insallah.Ben de 18 şubatta oldum hiçbir belirtim yok inşallah pozitif haberlerimizi yazarız![]()
İnşallah canım inşallah Rabbim bu yolda gözyaşı döken herkese nasip etsin inşallahYaaaaa çok sevindimmmmm maşAllah katlanarak artsın inşAllah darısı hepimize
Üzme kendini hiç öyle güzel yükselir ki seninde mutluluğunu paylaşacağız burda hep birlikte bi anda yükselir Allahın izniyleEvet bu akşam verdim 9 çıktı sonucum yarın doktorumla görüşeceğim biraz üzdü bu sonuç ama bakıcaz inşallah yükselir
Amin inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkacak Allah’ın izniyle. ümitsizliğe kapılmak için çok erken bir kere daha kan vereyim bakalım o zaman belli olur her şeyÜzme kendini hiç öyle güzel yükselir ki seninde mutluluğunu paylaşacağız burda hep birlikte bi anda yükselir Allahın izniyle![]()
Evet değişecek umutluyum benAmin inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkacak Allah’ın izniyle. ümitsizliğe kapılmak için çok erken bir kere daha kan vereyim bakalım o zaman belli olur her şey
İnşAllah çok güzel bir şekilde yükselirAmin inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkacak Allah’ın izniyle. ümitsizliğe kapılmak için çok erken bir kere daha kan vereyim bakalım o zaman belli olur her şey
Evet değişecek umutluyum ben![]()
Doktorumla görüştüm bu sonucun tüp bebekte çok düşük olduğunu gebelik sayılmadığını söyledi belki laboratuvardan dolayı sonuç böyle çıkmıştır tekrar ver duruma göre ilacı keseceğiz dedi. Ben elendim kızlar Allah size güzel sonuçlar nasip etsin inşallahİnşAllah çok güzel bir şekilde yükselir![]()
İki gün sonra yine ver belki daha yükselmemiştir olmazsa da üzülme başka embriyon varsa yine denersin süreç çok sıkıcı biliyorum ama illa ki olacak dualarım seninleDoktorumla görüştüm bu sonucun tüp bebekte çok düşük olduğunu gebelik sayılmadığını söyledi belki laboratuvardan dolayı sonuç böyle çıkmıştır tekrar ver duruma göre ilacı keseceğiz dedi. Ben elendim kızlar Allah size güzel sonuçlar nasip etsin inşallah![]()
Tekrar deneyeceğiz artık yapacak bir şey yok teşekkür ederimİki gün sonra yine ver belki daha yükselmemiştir olmazsa da üzülme başka embriyon varsa yine denersin süreç çok sıkıcı biliyorum ama illa ki olacak dualarım seninle
Rabbim inşallah en kısa zamanda en hayırlı şekli sana nasip olan da hayır vardır biz üzülüyoruz ama belki de bizim için gerçekten hayırlı olan olması gereken bu şekildedirDoktorumla görüştüm bu sonucun tüp bebekte çok düşük olduğunu gebelik sayılmadığını söyledi belki laboratuvardan dolayı sonuç böyle çıkmıştır tekrar ver duruma göre ilacı keseceğiz dedi. Ben elendim kızlar Allah size güzel sonuçlar nasip etsin inşallah![]()
Sonuclarim çıktı pozitifHayırlı güzel haberlerle gel canım bende 14 şubatta transfer oldum belirtin varmı idrar testi yaptınmı
Öyle tabi hayırlısı hakkımız da yıkılmak yok yola devam bir sonraki sefere inşallahRabbim inşallah en kısa zamanda en hayırlı şekli sana nasip olan da hayır vardır biz üzülüyoruz ama belki de bizim için gerçekten hayırlı olan olması gereken bu şekildedir
İnançlı insanlarız ben inanıyorum burda senin güzel haberini alacağız bu sefer olmaz bir dahakine olacak inşallah burada senin sevincinide yaşayacağız Allahın izniyle dualarımda hep varsın canım tüm arkadaşlarımınız varDoktorumla görüştüm bu sonucun tüp bebekte çok düşük olduğunu gebelik sayılmadığını söyledi belki laboratuvardan dolayı sonuç böyle çıkmıştır tekrar ver duruma göre ilacı keseceğiz dedi. Ben elendim kızlar Allah size güzel sonuçlar nasip etsin inşallah![]()
Benim de ilki negatif olduğu için cesaretim pek yok evde yapmaya sanırım 27 sinde kan veririm direktBende 19 şubatta oldum. Benimde hiç belirtim yok. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Ben de aynı şekilde , aminnn aminnInsallah. yarin transfer haric 7 gunum ama hic cesaretim yok evde test yapmaya . Cumaya kadar bekliycem. Rabbim bu yolda olan herkese hayirlisi ile saglikli sihhatli guzel ahlakli evlatlar nasip etsin insallah.
Zamanı var demek ki daha çok iyi anlıyorum hislerini. Eminim Elinden geleni yapmışsındır. Hiç üzülme sen şimdi hormonları bırakınca rahatlarsın merak etmeDoktorumla görüştüm bu sonucun tüp bebekte çok düşük olduğunu gebelik sayılmadığını söyledi belki laboratuvardan dolayı sonuç böyle çıkmıştır tekrar ver duruma göre ilacı keseceğiz dedi. Ben elendim kızlar Allah size güzel sonuçlar nasip etsin inşallah![]()