14.Takım Menü ve Spor Bildirimleri

Bugün uzzuuuun bir aradan sonra uzay yürüyüşü aletiyle spor yaptım. Hamlık halinden ötürü kollarım çook ağrıdı. Bu arada hergün multivitamin ve biotin hapı içiyorum.Çok halsiz kalıyordum gerçekten işe yarıyor.
Ben de vitamin hapı kullanıyorum. Saçımı uzatsın diye biotin hapı içiyorum. Saçınızda ya da tırnağınızda bir fark oldu mu?

Dunku menu
Kahvalti
2 yumurta ile yagsiz menemen
6 zeytin
Kk peynir
5 kayisi
2 Erik

Ara
Yogurt

Ogle
Yok

Aksam
1 tabak kuzu haslama
4 catal pilav
Kucuk bir dilim ekmek
Salata

Ara
Az karpuz ve cekirdek
Akşam yemeğine yoğunlaşman yerine öğlen bir şeyler yesen akşamı hafif geçirsen mi diye düşündüm.

Ben de vitamin hapı kullanıyorum. Saçımı uzatsın diye biotin hapı içiyorum. Saçınızda ya da tırnağınızda bir fark oldu mu?
Daha çok yeni ancak bence tırnaklara bir faydası olmadı ama saçım daha parlak sanki. Uzamasında bir fark göremedim açıkçası dökülme sorunum var o biraz azaldı galiba şişeyi bitirdikten sonra bir daha alırmıyım bilmiyorum ama multivitamine devam edeceğim.

Son düzenleme:
Erken yazmışım tümden yazayım

Kahvaltım

Kavurmalı yumurta (sadece beyazı)
Yarım domates
1 salatalik
1 tk taze peynir
El kadar tırnak pide
1tk bal
Çay

Ara
1 tane nektari
1 fincan sade nescafe

Akşam
2 kaşık ekşili kabak
1 kase salata
6 üçgen dilim karpuz
Tabak sıyıracak kadar ekmek

4 l su
Gün içinde 10000 adım
Menüm iyi canım spor da iyi ama tempolu yürüyüş oneririm

Menü
Kahvaltı
3 ince dilim sucuk
1,5 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Çay

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
Yok
Ara
3 top dondurma

Akşam
Pilav
Tavuk döner
Ayran

Ara
Kakaolu süt
2 kare bitter

Ara
1 misir

( tatlı isteğine engel olamıyorum adet yüzünden midir nedir )

Spor Dinlenme günü

Ben bugün biraz abarttım galiba kahvaltıyı dışarda yaptık 2 dilim ekmek yedim 2 tane de sigara böreği yedim. Peynir zeytin biraz bal kaymak 1 tane de pacanga böreği yedim öğlene doğru yaptığımız için ni daha bişey yemedim 10 bin adım attım. 1 litre su içtim 😒

Dünkü listem
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 puaça :(
Öğlen
Sade türk kahvesi
Akşam
Patetesli tavuk göğsü toplamda 5 - 6 kaşık yemişimdir
Geceye doğru şekersiz nescafe

Bugünkü listem
Sabah
2 yumurtadan omlet
Yarım dilim ekmek
Öğlen
2 parça tavuk göğsü
Arada
sade kahve
Doğum gününe gitmiştim vee sadece 1 çatal pastanın çilekle kremasından aldım
Akşamda
Patetesli tavuk göğsü yine aynı 5- 6 kaşık yemişimdir
Şimdi de şekersiz nescafemi yapıcam

Kahvaltı
300 cc süt
3 tane ceviz
Çay

3 tane hurma

Öğle
Yarımdan az ekmek arası kaşar
1 fincan sade nescafe

1,5 kase kuru meyvelerden hoşaf

Akşam
1 kase çorba
7 tane istavrit
1 çay bardağı şalgam

1 az şekerli Türk kahvesi
1 fincan kantaron çayı
1 dilim kavun

Sabahın köründe kalkıp hastaneye için en masumu sayabileceğim simit yedim kahvaltıda. Öğlen de biraz kaçamaklı olacak bugün.

Son düzenleme:
Menü

Kahvaltı
3ince sucuklu 1 yumurta li omlet
3 yeşil zeytin
Yrim dilim.tam.bugday
Çay

Ara
2 kare bitter

Öğlen
Yok

Akşam

Fırında soslu tavuk sote
Ezogelin corbasi
Ayran
Çok az ekmek

Ara
Nescafe ya da türk kahvesi içeceğim

Spor

5100 adim
35 dk tempolu yürüyüş 6.5 hızla
5 dk kosu 8.0 ile 10.0 arası gidip geldim
10 dakika eliptik bisiklet ( ayakta olan )

Öğlen bir paket cips yedim ancak tıkı tıkına kalori hesaplattım almam gereken kaloriyi aşmamışım. Eve gelip uzay yürüyüşü spor da yaptım zaten bugün çok yürüdüm tolere edecektir diye umuyorum

Öğlen bir paket cips yedim ancak tıkı tıkına kalori hesaplattım almam gereken kaloriyi aşmamışım. Eve gelip uzay yürüyüşü spor da yaptım zaten bugün çok yürüdüm tolere edecektir diye umuyorum
Bence sen böyle kilo veremezsin . Heleki cips filan . Sporu tolere etsin diye değil vucutta olan yaglar erişin diye yapmalısın. Böyle sabit kalır ya da artadabilir çünkü cips çok yagli çok zararlı.
Bu şekilde diyet olmaz cnm . Tatli isteğine dayanamam diyorsan nescafe , damla sakızlı türk kahvesi , 1 kare bitter filan öneririm . Ama cips gazlı içecekler hamur işleri tatlılar kekler börekler kızartmalar ne kdr spor yaparsan yap bunları yersen kilo veremezsin .

Ayrica kalori mesela atiyorum bi kek 200 kalori ise bi firinda tavukta 200 kaloridir ama kek icindeki o seker miktari kilo aldirir ama firinda tavuk protein ve tok tutar sağlıklıdır . Yani kaloriyi asmadın diye diyeti bozmadın anlamına gelmiyor malesef . Şekerli, karbonhidratlı şeyleri yediğin sürece zayıflayamazsın . Çünkü vücudun belli bir kapasitesi var o kapasiteyi aşınca gerisini direk isleyemedigi için depoluyor . Nasl bi adamin gunde 20 kilo kaldirma kapasitesi varken sırtına 100 kilo koyduğunda fazlası ağır gelip düşer hepsini yere atar o hesap vucut da şeker çok gelince direk daha sonra kullanayim deyip depoluyor . Daha sağlıklı beslen . Canın çok tatlı istiyorsa 1 muz ye . Kahve çok güzel bastırıyor . Spor da yapıyorsun hem yazık etme sporlara . Beni yanlış anlama bu yazdiklarimdan dolayı . Ben de mükemmel değilim tabi . Sadece bilgi vermek istedim

Sabah: 1 dilim kepek ekmek 1 parca peynir 1 yumurta zeytin domates salatalık 3 sosis
Öğlen: 5 kaşık özbek pilavı mercimek çorbası 3 patates kızartması 3 patlıcan kızartması
Aksam: 1 elma
Ara öğün 1 bardak nescafe
1.5 litre su içtim
Bugün spor yapmadım yarin sabahtan başlıcam inşallah

Back
X