14.Takım Menü ve Spor Bildirimleri

Sahur

Yarim çökelekli pide
1.5 yumurta li omlet
1 kk peynir
4.zeytin
2 çeri domates
1.dilim.cavdar
1 ince dilim salam

Ara
Şekersiz türk kahvesi
2 çikolatalı leblebi 20 kalori

Iftar
4 ymk kaşığı bulgur pilavi
Yarim bardak ayran
1 cay bardağı kola
4 ymk kaşığı firinda tavuk ( izgara yandan soslu)

Ara
Sütlü irmik.tatlisi ( komşu getirmiş yine yedim valla kili vermeyeceğim.biliyorum kesin ) 200 gr
Şekersiz kahve
Şekersiz cay
Çörekotlu kurabiye 2 minicik yuvarlak 20 gr

Spor
3555 adim
Şuan yapmadım gece yapabilirsem eklerim yine
Kendini kilo veremeyeceğim diye şartlama, pozitif ol canım yarın tatlıyı telafi edersin inşallah :KK200:

Kendini kilo veremeyeceğim diye şartlama, pozitif ol canım yarın tatlıyı telafi edersin inşallah :KK200:
Valla dayanamadım daha fazla ya yedim :KK43: seninde kola hariç güzel canım ama duginin dediği gibi olumsuza şartlama hatta bi gürkan kubilay diyodu sık sık tartılmayın ya da stres yapmayın bi hormon salgılanıyomuş stresinden o da zayıflamayı engeliyomuş

Spor yapıyorum.suan 2.dk aradayım 30 dk.yaptim.25 dk daha cardio yapicam ins almam yani . Insan bazen dayanamıyor ben buharalar uçtum ama o bi gerçek :cry:

Sabah peynir, bir dilim ekmek çay
Öğlem bir kase yoğurt
Akşam mercimek çorbası, bir bardak dondurma çikolata soslu yoksa dişçi yüzünden açlıktan ölücem kızlar bugün çiğnemeli hiçbir şey yiyemedim
Şimdi gene acıktım yoğurt yiyorum.

Spor yapıyorum.suan 2.dk aradayım 30 dk.yaptim.25 dk daha cardio yapicam ins almam yani . Insan bazen dayanamıyor ben buharalar uçtum ama o bi gerçek :cry:
Kendini kasıyorsun gene yapma böyle beynine hükmet o sana hükmetmesin ben çok güzel yağlardan kilo veriyorum ve güzelleşiyorum de lütfen beynine söz geçir:KK200::KK15:

Ya sürekli kendini kısıtlamaya çalışmaktan insan bi yerden sonra tutamıyo kendini sen bugünü dünü unut yarına bak canım sporda telafi eder zaten etkilenmezsin

Ya sürekli kendini kısıtlamaya çalışmaktan insan bi yerden sonra tutamıyo kendini sen bugünü dünü unut yarına bak canım sporda telafi eder zaten etkilenmezsin
Anca dengede kalıyor işte spor bitti mahvoldum yaptığım sporlara yazık oluyor ama oruç oluncada insan hem oruç hem diyet büyük irade istiyor . Sadece uzun süreli sıkı diyettede harbiden zor . Insan 1 2 ay yasaklıyor da 5 6 ay lik diyette herşey aylarca yasak olmasına kimse dayanamaz sanırım . En azından haftada 1 abartmadan olsa . Ben bu ara hergün sütlü tatlı yedim neredeyse . Akşam yemegim sağlıklı az . Sporum da tmm ama cikolatadan kurtulduk simdide oruç bahanesine su sütlü tatlıyı bırakamadım . Hergün yarinn yemem diyorum yine olmuyor .
Bnce senin koladan da bisey olmaz 1 kilo alacak değilsin ya minicik bi koladan

Sabah peynir, bir dilim ekmek çay
Öğlem bir kase yoğurt
Akşam mercimek çorbası, bir bardak dondurma çikolata soslu yoksa dişçi yüzünden açlıktan ölücem kızlar bugün çiğnemeli hiçbir şey yiyemedim
Şimdi gene acıktım yoğurt yiyorum.
Sıcak nescafe vs de içme çok ağrıtir. Şekerli şeylerde agritir . Zayıflarsn bahaneyle . Çorbaya devam 😁

Sahur

Yarim çökelekli pide
1.5 yumurta li omlet
1 kk peynir
4.zeytin
2 çeri domates
1.dilim.cavdar
1 ince dilim salam

Ara
Şekersiz türk kahvesi
2 çikolatalı leblebi 20 kalori

Iftar
4 ymk kaşığı bulgur pilavi
Yarim bardak ayran
1 cay bardağı kola
4 ymk kaşığı firinda tavuk ( izgara yandan soslu)

Ara
Sütlü irmik.tatlisi ( komşu getirmiş yine yedim valla kili vermeyeceğim.biliyorum kesin ) 200 gr
Şekersiz kahve
Şekersiz cay
Çörekotlu kurabiye 2 minicik yuvarlak 20 gr

Spor
3555 adim
Şuan yapmadım gece yapabilirsem eklerim yine

Ekleme
50 dk dambil li yoğun cardio

Anca dengede kalıyor işte spor bitti mahvoldum yaptığım sporlara yazık oluyor ama oruç oluncada insan hem oruç hem diyet büyük irade istiyor . Sadece uzun süreli sıkı diyettede harbiden zor . Insan 1 2 ay yasaklıyor da 5 6 ay lik diyette herşey aylarca yasak olmasına kimse dayanamaz sanırım . En azından haftada 1 abartmadan olsa . Ben bu ara hergün sütlü tatlı yedim neredeyse . Akşam yemegim sağlıklı az . Sporum da tmm ama cikolatadan kurtulduk simdide oruç bahanesine su sütlü tatlıyı bırakamadım . Hergün yarinn yemem diyorum yine olmuyor .
Bnce senin koladan da bisey olmaz 1 kilo alacak değilsin ya minicik bi koladan
Yok kız ben kola içmedim ki senin menünde görmüştüm sanki yanlış okumadıysam
Ya keşke hiç yemesen ama en azından şerbetli tatlı değil daha masum sütlü tatlılar sporunu da yaptın kaçamaklarını artıyla sonuçlandırmamış olcaksın o da önemli bişey

Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Dünkü menüm;

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dl kaşar peyniri
1 dl çavdar ekmeği
salatalık
1 tatlı kaşığı bal

ara öğün
hurmalı bar

öğlen
bir adet tavuk budu
2 y.k. pilav
ızgara sebze

akşam
4 y.k. kıymalı patates yemeği
avuç içi kadar pide
salata

ara öğün
8 adet kiraz

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 yumurtadan omlet
1 büyük bardak süt
Öğlen
Sade türk kahvesi
1 tane kakaolu püskevit 🤣
Akşam
3 biftek
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt

13.000 küsur adım

Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Dünkü menüm;

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dl kaşar peyniri
1 dl çavdar ekmeği
salatalık
1 tatlı kaşığı bal

ara öğün
hurmalı bar

öğlen
bir adet tavuk budu
2 y.k. pilav
ızgara sebze

akşam
4 y.k. kıymalı patates yemeği
avuç içi kadar pide
salata

ara öğün
8 adet kiraz
Bar li diyet çikolatalar normalden daha zararlı çünkü glükoz şurubu içeriyor bilgin olsun cnm ..
Hoşgeldin .
Menü güzell

Sahur
2 yumurtadan omlet
2 çeri domates
3 yeşil zeytin
1 dilim cavdar ekmeği
1 kk peynir
2 ince dilim salam

Ara
Şekersiz türk kahvesi
2 Küçük cikolatali leblebi 20 kalori

Iftar
150 gr kızarmış tavuk
1 cay bardağı kola
3 yok kaşığı arpa sehriye pilavı
4 ymk kaşığı etli taze fasulye
2 minik salatalik tursusu
Az salata

Ara
Malesef yine 150 gr puding kakaolu
Şekersiz türk kahvesi
Şekersiz cay
1 dari

Spor.4158 adim.
Gece yürüyüşe çıkıcam bugün eşim siz verdi gelecek ekleme yaparim yine .
Kilo Malesef 79.2 cıktı . Bu hafta sporlar sütlü tatlıları eritmekle geçmiş belli ki

Son düzenleme:
Back
X