- 3 Mayıs 2018
- 134
- 394
- 23
İnşallah teşekkür ederimmSevindim o zamann. Güzel güzel verirsin inşallah kilolarınıı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ederimmSevindim o zamann. Güzel güzel verirsin inşallah kilolarınıı![]()
Anladım canım. Öğrenciyken çok seyehat ederdim ve benim şişkinliğim 2 güne anca giderdi. Herkes farklı tabi. Çabucak verirsin sen de umarımsağol canım.
dün öğleden sonra döndüm. yani bence pek bi alakası yok.![]()
Detoks yarın başlıyordu. Sen erken baslamissin nasıl geçti?02 Eylül 13. Gün
Kahvaltı
2 yumurta
1 KK peynir
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
1 tabak yoğurtlu kabak
Ara
1 armut 1 porsiyon üzüm
Akşam
1 tabak yoğurtlu kabak
Ara
1 sade türk kahvesi
Güzel süper. Öğlen çok zorlandım armut ile çözdüm.Detoks yarın başlıyordu. Sen erken baslamissin nasıl geçti?
Inş güzel sonuç alırsın . Haftasonu listen facia idi çünkü duzeltmen gerek o kaçamaklarıGüzel süper. Öğlen çok zorlandım armut ile çözdüm.
Düdüklüde etli kemik haşladım, bulgur pilavı yaptım bir cimcik tadına baktım daha ne yapayım?Inş güzel sonuç alırsın . Haftasonu listen facia idi çünkü duzeltmen gerek o kaçamakları
Birşey olmaz cnm o kadardanDüdüklüde etli kemik haşladım, bulgur pilavı yaptım bir cimcik tadına baktım daha ne yapayım?![]()
Afiyet olsun canım libye ne çok merak ettim hiç duymamıştım daha önceKızlar bugünkü menüm;
Kahvaltı:
Bir yumurta 12 adet zeytin bir dilim peynir bir dilim bol tahıllı ekmek
Öğlen:
Ofisteki kızlar çok ısrar etti kebapçıya gittik yarım kebap yedim :)
Ama sadece et ve yeşillik ekmek yok. Tabi yanında ayran
Akşam:
Libye, Bir bardak kefir bir dilim bol tahıllı ekmek
Gün boyunca 3-4 kahve iki bardak yeşil çay
Canım,Afiyet olsun canım libye ne çok merak ettim hiç duymamıştım daha önce