Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok az değil mi?Slm kızlar
Sabah
2 yumurta ve 5-6 dilim sucuk ile omlet
4-5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Duble Türk kahvesi
Öğlen
3kaşok nohut, 3 kaşık bulgur pilavı
Akşam
Bol marul salata, 1 tane sotelenmiş kabak
Canım ara iyaptım ama çocukla uğraşırken unutmuşum yazmayı sabah ile öğle arasında biraz kavun, yarım şeftaliÇok az değil mi?
Tamam canım teşekkür ederim denicemSOğuk suyun içine katıp iç canım.
O dürüm yarın tartıda bizi üzmez inşallah.Kahvaltı
4 ince dilim sucuk
3 catal yumurtalı kaşarlı omlet
1 kk peynir
Çay
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara
Türk kahvesi
2 incir
Malesef 3 kare cikolata
Öğlen
Yok
Akşam
100 gr mantar
5 yk ezogelin corbasi
40 gr tavuk
Ara
Geri dışarda aşırı acikinca malesef durum yedim ama sağolsunlar hem kazıkti hemde aşırı kucuktu içini de soğan doldurmuslr et bile.yoktu resmen dürümde incecik ve çok çok azdi.
1 bardak ayran
Ara
Çay
Spor
12 dk eliptik
15 dk koşu 10.0 ile 9.0 hızları karışık
25 dk tempolu yürüyüş 6.4 hızıyla
10 dk ağırlık
8300 adim da normal yürüyüş
Sabah
2 poğaça ev yapımı tam buğday
Öğle
Cacık
Tavuk
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Çorba
Salata
45 dakka yürüyüş
Yarin tartilmiycam ben tartılınca psikolojik etkileniyor bugün tartıldım onun yerine 200 gr fazlayım malesef ama ac karna değildi onunda etkisi var 73.3 çıkıyor artık yarın onu yazarız fakat cuma ekside olurum çünkü çok uğraşcm kesinlikle cuma günü 72 lerde olurumO dürüm yarın tartıda bizi üzmez inşallah.
Bu hafta birinci olacağız biz![]()
Allah kolaylik versin canim.Sabah 4 tane sigara böreği kızmayın ama bütün gün yediğim sadece buydu.
Ara kahve
Akşam 1 kase cacık
Bugün sabah 9 dan akşam 5 e kadar tasinacagimiz evi temizledim pert oldum resmen sanırım spor yerine geçer buda![]()
Sağol canımAllah kolaylik versin canim.
Cok gecmis olsun. Allah butun cocuklari hastaliklardan belalardan korusun.Sabah 1 yumurta 1 kahve
Öğlen yarım sandviç ekmeği biraz peynir 4 zeytin
Akşam üzeri bir tane patlıcan dolması
Akşam 2 sis ciğer biraz ekmek
İki gün bildirim yapmadım sanırım bugün kontrol günü tartildim 67 ciktim. İki gündür hastanede ve ev arası gidip geldim zaten yazmaya da vakit olmadı bunun için üzgünüm kızım rahatsızlandı 6. Hastalık diye illet bişey ateşi düşmedi günlerdir. Kusura bakmayın lutfen
Amiiin amin valla kendim hasta olsam bu kadar perişan olmazdım yüzüne bakamadım çocuğumun. Cümlemizin evladini korusun AllahımCok gecmis olsun. Allah butun cocuklari hastaliklardan belalardan korusun.