- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi valla ben bu kdr az yiyemiyirumya tebriklerSahur
Avuc ortam kadar pide
Kk peynir
2 3 ceri domates
3 zeytin
Iftar
1 kase cacik
Bol salata
5 6 kofte
Avcumdan biraz küçük pide
Az once 1 kayisi
Kahvalti 3 yumurta masallahDün yazmayı unutmuşum kaptanımızı kızdırmadan hemen yazayım
Sabah
Çeyrek gevrek
3 yumurtadan omlet
2 dilim peynir
8 9 tane çeri domates
1 tane salatalık
3 bardak şekersiz çay
Öğlen
Şekersiz sütlü türk kahvesi
Akşam
1 köfte
1 kase tavuk çorbası
4 5 yk mercimek yemeği
Yorum yazmak yasaktı ama iptal edildi artık değil canımKahvalti 3 yumurta masallah
Menü iyi afiyet olsun canim
Sabah guzel sporda guzel ama diger öğünler cok az canim nasil doyacaksin oglen de zaten birşey yememissin bir defalik iki kare bitterden birsey olmaz sık sık yeme arada sirada 1 kare yeter ama aksam da cok azSabah
3 yumurtadan omlet
Çeyrek gevrek
4 tane çeri domates
1 dilim peynir
Öğlen
Şekersiz sütlü türk kahvesi
2 kare bitter çikolata
Akşam
Pulbiberli limonlu yoğurt
Yarım haşlanmış patateslr beraber
Sporda
p90x3 mmx
200 makas hareketi
300 çemberli iç bacak
200 lastikle dış bacak
100 pilates topuyla köprü hareketi
Yumurta çok tok tutuyo beni canım ondan bi zorluk yaşamadım akşam yemeğide kızartma yapmıştım öğlen çikolata yedim akşam iyice hafif olsun diye yarısını kızarttığım patatesin yarısını haşladm şimdilik acıkçak gibi hissetmiyorum ama acıkırsam nescafeyle ceviz yerim bikaç tane hızlı inemiyorum artık ondan iyice sıkmaya karar verdim bugünSabah guzel sporda guzel ama diger öğünler cok az canim nasil doyacaksin oglen de zaten birşey yememissin bir defalik iki kare bitterden birsey olmaz sık sık yeme arada sirada 1 kare yeter ama aksam da cok az![]()
Eklemeyi unutmusum iftarda 1 catal da ucuyla dolu dolu degildi makarna yedim tadina bakmak icinSahur
2 yumurta
2 kofte
2 zeytin
1.5 ç.k tahin
Yarim kk peynir
Avuc ortam kadar pide
Iftar
5 yk kuru fasulye
4 yk et
Bol cacik
(Daha sonra da bir porsiyon da meyve yerim )
Bak iyi okudum bunu sahura bende yumurta yiyim 3 tane fazla gelir sanki 2 tane yiyimYorum yazmak yasaktı ama iptal edildi artık değil canım
Ya artık hep 3 yumurta yiyorum akşama kadar acıkmıyorum o sayedeçok sağol canım sanada
![]()