- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.281
Ayni kaderi paylasiyoz suan bende 52.8dimhee 55 bulursun 5556 olmşmmm ama akşamda hafif yersem düşer kilom cünkü cuma 54.7 ydim
yürücem bakalım eşim götürürse metroya gideriz yoksa evde yaparım bişilernoluur yürüüü morartalım onları
Heeo is bende
88 olduysam 100de olrmacaba 100kg olabilir miyiz kiben kac kg alabilirim diye denedim maksimum 61 olabiliyorum
iyi akşamlar canıımmmben çıkıyorum kızlaaaaar iyi akşamlar
Ayni kaderi paylasiyoz suan bende 52.8dimbugun 54.3 cumaya ekside olacim oglen biraz kaçırmış olabilirim ama aksam az yicem sabah da az yidimdi
aaa sizin orda d amı metro varrr hani su beyaz esya vs saılan büyük alısveriş merkezi dimiyürücem bakalım eşim götürürse metroya gideriz yoksa evde yaparım bişiler
olabilersin mümkün
88 olduysam 100de olrm
gıda elektronik masa sandalye vs hepsi var toptan satış zatenaaa sizin orda d amı metro varrr hani su beyaz esya vs saılan büyük alısveriş merkezi dimi
olabilersin mümkün
bizim burda da varmış ben daha hiç gidemedimgıda elektronik masa sandalye vs hepsi var toptan satış zaten
Ben kahvaltimi gizil yaptim tam diyetlik ama oglen bi tabak kısır yidim bi minik de tuzlu kurabik
iyi akşamlar canıımmm
bens abah kahvaltı yapmadım öğle de 1kase corb 1 şinitzel mi ne ondan yedim az da salatacok yetersiz biliyom
88 olduysam 100de olrm
kısırlar falan sen ananda mısın daha :Ben kahvaltimi gizil yaptim tam diyetlik ama oglen bi tabak kısır yidim bi minik de tuzlu kurabikaksam biber dolmasi var cok canim cekiyi bi dene yicem yogurtlan bide yesil mercimek corbasi icecem
meyve yedn mi ara öğün olarak canıımmYemeğin hazır :) eşim gelirse yerik ama ben hala doymazdim :'( direniyorum
Kızlar bir akıl diyorki yarın oruç tut belki nefsim midem terbiye olur böyle yarım saatte bir acikmam :/
Ya karismiyim diyorum ama emziren kadin orucmu tutar yahu?Kızlar bir akıl diyorki yarın oruç tut belki nefsim midem terbiye olur böyle yarım saatte bir acikmam :/
Ay sagol yaaaaaaaaaaa sizin orda d amı metro varrr hani su beyaz esya vs saılan büyük alısveriş merkezi dimi
olabilersin mümkün
cokmu komik zayif kizz
Yoo ne meyve yedim hoşaf ya içmiyorum ağır geliyor pişirmek kayısı yiyorum direk onun yerinemeyve yedn mi ara öğün olarak canıımm
hayır ama sen tutma daha sütün azalırrrr
hoşaf falan içiyo musun
Hee anamdayimkısırlar falan sen ananda mısın daha :
yarın sende baslasana biznen
Zayıfım deamiiAy sagol yaaaaaaaa
cokmu komik zayif kizz
KiskandiriyomusunZayıfım deamiiheee heee bek guzelim hee sportifim hee övünmek gibi olmasin hee
Benim yazdiklarimi görmuyomusun?Yoo ne meyve yedim hoşaf ya içmiyorum ağır geliyor pişirmek kayısı yiyorum direk onun yerine
Meyveyi saat 9 civarına bıraktım o zamanda malum acıkıyorum çeyrek muz elma yerim dedjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?