- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.501
Ya ne biliyim mecbur hissediyorum oyuzdentamam canımda niye ne oldu
Benimki daha yeni taze 2 yasinda :)26 aylik canım..aradığı sey belli tatlı çikolata
Ya ne biliyim mecbur hissediyorum oyuzden
Ben yapmayinca zaten morluktan cikamaz takim. Bari hic bulasmiyim. Cikar sen bugun en iyisitamam o zaman çıkartayım mı seni listeden bence kal yine yürüdüğünde yaptığında falan yazarsın ama yine sen bilirsin
Ben yapmayinca zaten morluktan cikamaz takim. Bari hic bulasmiyim. Cikar sen bugun en iyisi
Ben yapmayinca zaten morluktan cikamaz takim. Bari hic bulasmiyim. Cikar sen bugun en iyisi
salata yap içine y.mercimek koy yoğurt ye ara öğünü sağlam tut ama ... 200 300 gram başlasa derken anlamadım kiİkiyuz ucyiz gram başlasa olabilir mı ki
bensabah tartılamdım ya wcye çıkamıyorum diye çıkmak istemedim tartıyahe kaşık hesabı yersin hem daha kolay sindirir mide öle
severek tüketiyoruz
diyosuunnn öyle yaparım madem ki
cumaya inşallahhhh
bende şimdi yarım elma yicem yeter o bana
1 elma yedim bana yetmediSchonerDuft bende başladım şimdi elmalı yiyorum yarın oruç tutar öbür gün gdevsm ederim
Yok yok bacım nerde
bn tartıldım 56.2 çıktımbensabah tartılamdım ya wcye çıkamıyorum diye çıkmak istemedim tartıya
teşekkür ederim kuzumSchonerDuft yazdım canım senin sporunu listeye
yanına 1 ceviz ekledim ben öğlen salata yicem çünkü gözüm dönmesin sonraYok yok bacım nerdeyiyecem de neyse yemim diyom
Yok ben eklemim simdiyanına 1 ceviz ekledim ben öğlen salata yicem çünkü gözüm dönmesin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?