- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.461
Annem tek böbrekli doktoru hep derdi tahlilleri yüksek çıkınca ordan aklımda kalmıs özellikle yoğurt ve yumurtaya dikkat etevet görmedim kuzum .. ama et yemiyorum protein ağırlıklı da yemiyorum halbuki dicem ama hergün yumurta yiyorum peynir süt içiyoru kefir içiyorum birde yoğurtazalatayım bari
cvb yazdım mı kı sanaben anneme dicem daha bakim yoksa havuç haşlarım artıköğle de mi sbze yicen sankim sebze yoktu menüde sende mi iş yerinden uydurcan menüyü
AhahahhahahahahahhhBaaarmaaaa herseyde diyo ya artik boyleyiz
Simdi seye takti ne yapsan. Napiyooon annee
Naaapiyon annee heeiii
Soyluyosun halaa naaapiyoooon annee heei
bide noodu annee niyee öleeeeee
.tamam kizimm evet anladim kizimm tamammm
Yok bee hahaha kahve ictim ne biliyim.
hshahaha ben onu sabah kahvaltida bile yiyorum haslanmis yumurtanin yanindaçinden dardnli çıkar is gibi oluryiyemiyorum kokuyor burnuma
Ay midem bulandi ya
Ben tavuk göğüsü baharatlarla yagsiz tavada kizarttim yidimditamamdır kuzumtavuk yiyemiyorum ben haşlama olunca
umutlyuum diyelim
Ahahahhahahahahahhhgercekten komic civciv ya
Belli olmas yaniYok bee hahaha kahve ictim ne biliyim.
hshahaha ben onu sabah kahvaltida bile yiyorum haslanmis yumurtanin yaninda
Yemek olsunnn herseyi yirim
aynen tam komedi sabah sandlyesini almis buzdolabin onunr tasimis ordan biseyler alms yiyo adimmm adim anne adimm
sen ne zamn istersen işlerim bitti tm gercelten başlıyorum dersen o zaman girişini yapar başlatırız
bizim balkonda aynı kombinin borusuna konuyolar
ay yok protein salata çok gereksiz ayrı ayrı olsun lütfenYağını iyce süzüyorum ben salatanin ustune koyuyorum ceviz falan da atiyorum ama boyle koccaaamann bi kasedecok sevimmm
sen ne zamn istersen işlerim bitti tm gercelten başlıyorum dersen o zaman girişini yapar başlatırız
bizim balkonda aynı kombinin borusuna konuyolar
bileydim yemezdim yumurta zaten canımda hiç istemeden yedim tiksine tiksine ... annen tek böbrekli mi ... zor oluyordurAnnem tek böbrekli doktoru hep derdi tahlilleri yüksek çıkınca ordan aklımda kalmıs özellikle yoğurt ve yumurtaya dikkat et
Benimki de dolabı açıp saatlerce bakıyo alsam çığlık kopuyo dolapla aşk yaşıyo resmenaynen tam komedi sabah sandlyesini almis buzdolabin onunr tasimis ordan biseyler alms yiyo adimmm adim anne adimm
çirkin ördekBaaarmaaaa herseyde diyo ya artik boyleyiz
Simdi seye takti ne yapsan. Napiyooon annee
Naaapiyon annee heeiii
Soyluyosun halaa naaapiyoooon annee heei
bide noodu annee niyee öleeeeee
.tamam kizimm evet anladim kizimm tamammm
yazdındı galibacvb yazdım mı kı sana
du bakim akşam amrkete gidince karar vercem ne yicemeBen tavuk göğüsü baharatlarla yagsiz tavada kizarttim yidimdi
ciddi anlamdaYok bee hahaha kahve ictim ne biliyim.
hshahaha ben onu sabah kahvaltida bile yiyorum haslanmis yumurtanin yaninda
Yemek olsunnn herseyi yirim
12 yaşindayken alınmış böbreği dikkat ettiğı sürece sorun yok çok şükür..bileydim yemezdim yumurta zaten canımda hiç istemeden yedim tiksine tiksine ... annen tek böbrekli mi ... zor oluyordur
maşallah rabbim sağlık sıhat versin12 yaşindayken alınmış böbreği dikkat ettiğı sürece sorun yok çok şükür..
Kizz susun beeBelli olmas yani
Vallaa yaa sabah kalkio besikten atliyo lastik kizNiiiiii
o kac ayliktii unuttummmm..Benimki de dolabı açıp saatlerce bakıyo alsam çığlık kopuyo dolapla aşk yaşıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?