- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.481
patlıcan cok severim gercekten sadece patlıcan yemekleriyle bile yaşayabilirimBugun patlican yapicaaaaammm karniyarik gibi icine et sote yapcammm imhhh patlicaan caaan be
bizim kilim serili oldugundan yıkayınca çıkıyoÇamaşır suyu döktüm , cif döktüm telledim banamısın demiyolar anam ne pis şey
ahahahahahaBenimki de dolabı açıp saatlerce bakıyo alsam çığlık kopuyo dolapla aşk yaşıyo resmen
Çok mantıklı
Bende hurma, fındık ve kakaoyu rondoya atıp tatlı yapmayı planlıyorum:) böyle böyle acayip sağlıklı olucaz:))
ay hiç bilemedim valla ben oluyosa eger bnde yeşil emrcimek salatası yaparımKızlarSchonerDuft kaptinn haşlanmış 100 gram tavuk diyor ya ben onun yerine haşlanmış mercimek yesem olar mi
günaydınnnnGünaydın kızlarrrr
Sen borçlarını tut sali carsamba zaten sevap olsun diye tuttugunda borc orucun varsa ona sayiliyormus allah kabul etsin. .rabbim ogunun sevabini verirmis..
hee yagsız yapıyon hemi öle kalorili değilll
güzel olmus canım ara öğünlerinide ekledin mi menün düzeldi demektir
sen yoksun diye eklemedimdi sen uycaasınn olmaz öle ayrı gayrı
olur tabi kuzuuum sen tut orucunu allah kabul etsinn
oldu mu bari D:
kuzuuum rabbim size bagıslamış annenizi cok sevindiminsanı böyle stresler yiyip bitiriyo resmn
dukan ekek nasıl oluyo
kiraz çıktı mı
o pasta nerden cıktııı
ah kuzum rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallahhhh
bendee cok ozlemistim haftada bir yaparim artik :)patlıcan cok severim gercekten sadece patlıcan yemekleriyle bile yaşayabilirimcocukken hiç yemezdm şimdi baylıyorum
bizim kilim serili oldugundan yıkayınca çıkıyo
ahahahahahacok sevimliler yaaa değişik değişik huyları avr hepsinin
Neyle yapmaya çalıştın pincik
kuzum onu biraz daha çekmen gerekli içine süt koyabilirsin 1 yk kadar balya da pekmez ekledin mi
26 aylik canım..aradığı sey belli tatlı çikolataKizz susun bee
Vallaa yaa sabah kalkio besikten atliyo lastik kizsonra ben izliyom hic beni takan yok gidiyo mutfaga oturuyo sandlyeye ekmegi acip yiyo hahaahababababab
o kac ayliktii unuttummmm..
Cocuuk demekki biseyler ariyo napsin
ben tavuk yerine semizotu 1 salatalık yarom bardak kefir yicem benimki oluyorsa seninki de olur ama mercimek çok az gelebilirKızlarSchonerDuft kaptinn haşlanmış 100 gram tavuk diyor ya ben onun yerine haşlanmış mercimek yesem olar mi
olsun tadı önemli olan zatenrondo yok canım cekemıyorum malesef bu kadar oldu
İkiyuz ucyiz gram başlasa olabilir mı kiben tavuk yerine semizotu 1 salatalık yarom bardak kefir yicem benimki oluyorsa seninki de olur ama mercimek çok az gelebilir
he kaşık hesabı yersin hem daha kolay sindirir mide öleamin inşallahhh
tabiki olmadı çekilmiş fıstık oldu olsundu çay kaşığıyla atıyom ağzımabütün olsaydı hepsini yemek isterdim böyle gene iyi oldu
severek tüketiyoruzbendee cok ozlemistim haftada bir yaparim artik :)
diyosuunnn öyle yaparım madem kikaptinn ben oluyor diye biliyorum o da protein ben bı ara iscvec diyeti yaparken orda öyle diyordu
cumaya inşallahhhhKızlar bu arada 65.800 gördüm Allah gelsin 64'artik
bende şimdi yarım elma yicem yeter o banaben elmamı ve eriğimi + olarak 1 cevizimi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?