- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.001
72,40 pazartesiyi hatırlamıyorum ama şişkinliğim vardı 1 kilo gider gibime geliyor 72,40 den ya da 72,30 dü sanırım gitmiş gibi de hissetmiyorum açıkçası karın çok şişyarın bence sen baya eksı cıkcaksın gıbıme gelıyo cunku baya baya uydunn lısteye
kactın gecen hafta cuma
gr gr daha iyi bebeğim sağlıklı ve kesin veriyosun kilonuben hızlı vermek istiyorum artık gram gram olmuyor soğuttu beni resmen
cok küçük dilimdi zaten t.bugdaydı ondan cok değil gibi geldi ama cok mu olmuşafiyet olsun kuzum ... ama 2 dilim ekmek çok değil mi öğlen için .. hem niye kahvaltısız çıkıyorsun bakim...
Sen bilirsin canım benim verin dehızlı gitsinde yorulayım haftada 1 kilo hızlı dediğimde o kadarı normal
tam buğdaysa kahvaltıyı tamamlar sorun olmaz ...gr gr daha iyi bebeğim sağlıklı ve kesin veriyosun kilonu
cok küçük dilimdi zaten t.bugdaydı ondan cok değil gibi geldi ama cok mu olmuşgeç kaldım kuzum ondan yapamadım akşam bende sen gibi yogurda talim galiba
böyle olmazsa veremiyorum kaçamakta yapıyorum açıkçası şimdi sıkı sıkı yapıyorum bakalım bugün kaçamak olmazsa 3 gündür kaçamaksız geçmiş olcakSen bilirsin canım benim verin de
bence bu hafta 71e kesin düşceksintam buğdaysa kahvaltıyı tamamlar sorun olmaz ...
gram gram da nereye kadar ilk günlerimi hatırlıyormusun nasıl gidiyordu çok az yiyorsun dediniz arttırdım ay 2 kilo ya gidiyor ya gitmiyor en azından 69 a kadar sıkmam gerekli
72,40 pazartesiyi hatırlamıyorum ama şişkinliğim vardı 1 kilo gider gibime geliyor 72,40 den ya da 72,30 dü sanırım gitmiş gibi de hissetmiyorum açıkçası karın çok şiş
Ayy isleri yaptimmm karnim agriya agriya pek zorrrrr banyoyu yikayp hemen gircemmmmm dusa sonrada yemege girisirm tmmdirsıcak düş alsan iyi gelir belki
aynenDüğünde diyet yapilmaz seninde oyle düşüneceğini düşündümdü
Yasasinnyiyecuğukk pastayi dün esim dışarı çıktığımızda pasta aliyim didi sus ahlını oyuncak itme saglikli besleniyoh dedim iyi dimişim mi
Keskeeeee onu birak bide kinaaa iyy hic cekilmezZ OYNA OYNA DICEKLERCinimmmmisafirin olmayaydi yatagdin
allah kabul etsin cnm merak ettik daha sk ugramaya calisirsinSordgun icnsagol tatlım dün oriclu idokv
Tatlım misafir geldi dun oruclucidim cokvyoeuldum orucvactim hemen camiye gittik bulasiklari yikadim hiç giremedim buraya yattım gitti bugun deoruc var
Insallah kuzum ya cok aç bırakmadan uyguladım listeyi bakalımbence bu hafta 71e kesin düşceksinhaftaya da 70 olursan ramazana 69larda girersinnn
Umuyorum kuzum 900 800 e de razıyımgitmiştir ya bence en kötü 1 kg
bendede 2 günde baya gitmişti, 3. gün yapamamıstımInsallah kuzum ya cok aç bırakmadan uyguladım listeyi bakalım
Umuyorum kuzum 900 800 e de razıyım
kalıcı olarak gitti mi peki kilolarınbendede 2 günde baya gitmişti, 3. gün yapamamıstım
hastaydım ya o zaman ne desem yalan olur dikkat etmezsen geliyomuş amakalıcı olarak gitti mi peki kiloların
bende cok tokum eve gidinceye kadar acıkmam inşallahhhsonunda yemek yedim bugün kü menüm belli oldu eve geçmeden yazarım buraya
ama doymadım halen açım
yerleştirmek önemli olan desene neyse yarın olsun bakalım öğlen abartı oldu biraz bakalım ne kadar gitcek merak ile bekliyorumhastaydım ya o zaman ne desem yalan olur dikkat etmezsen geliyomuş ama
1 kase yoğurtlu patlıcan yerim ders dinlerken süt yada sütlü nescafe yeterli gelmez ise hindistan cevizi yerimbende cok tokum eve gidinceye kadar acıkmam inşallahhhacıksamda 1 yeşil elma yerim akşamda yogurt kürü yaparım sen ne yicen akşam
yerleştirmek önemli olan desene neyse yarın olsun bakalım öğlen abartı oldu biraz bakalım ne kadar gitcek merak ile bekliyorum
süt şişrmez miacaba zaten şişlik var diyosunn1 kase yoğurtlu patlıcan yerim ders dinlerken süt yada sütlü nescafe yeterli gelmez ise hindistan cevizi yerim
ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOR YİNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?